Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Neoficiální návštěva Amona a Beatrix v Sýrii

Příspěvekod Enzo » 20 srp 2015 21:12

Jerry: Aha, tak +plácne Jerryho přátelsky po rameni+ Tak když budete chtít, příteli, můžu vám dát pár lekcí, jak na to +mrkne na něj lišácky+ Pro blondýnky má slabost snad každý muslim +potvrdí mu svůj vkus+ Ženské si všechno malují růžovými barvami. Nesmíte si od ní nechat přikazovat a nehněte se od ní, ať se jí to líbí nebo ne. Vždyť je to pro její dobro! +radí mu zkušeně+ Bohužel máte pravdu, v islámském světě se najdou i tací, kteří Západu, a obzvlášť Americe jaksi... nefandí. A není jich málo. Jste ozbrojen? +jako ne v letadle samozřejmě, ale v této akci+

Amon: Nechce se mi tomu věřit... ke mně se chovala moc hezky +pořád se nechce vzdát svého dobrého dojmu z Bei+ Ale známe ženy, že... jak si je pustíme blíž k tělu, všechno krásné rychle vyprchá. A proto jsem pořád svobodný +ušklíbne se+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Altair » 20 srp 2015 23:00

+usmívá se v domnění, že Bea mluví o něm, ale pak zlehka pozvedne obočí+ Mne k nim nepočítáte? +zkoumá jí z tváře odpověď+ Tak Enzo si vás oblíbil? +ohlédne se dozadu na svého kolegu, který tam zaujatě vykládá něco Amonovi+ Asi budu muset dohlédnout na to, aby byl více vytížený a neměl čas svádět zadané dámy +poznamená trochu žárlivě+

+když si Enzo všimne pohotové Jerryho reakce krýt Beu, spokojeně se usměje+ Líbíte se mi čím dál víc, mladý muži. Očividně máte potenciál +rozptýlí jeho výčitky+

Děsit? +asasíni kouknou po sobě+ Za to se omlouváme, slečno Beatrix. My jsme u nás na takovýhle „doprovod“ +Altair kývne k ochrance v pohotovosti+ už zvyklí. Měli jsme vás asi předem varovat, že tam, kde se objevíme, občas vzbudíme nežádoucí pozornost. Náš řád je v naší zemi pověstný. Ale nemusíte mít z nich strach. To oni mají strach z nás +vezme Beu ochranářsky za paži a vyvede ji ven, cestou kývne na letištního poslíčka, který všem vynese kufry ven+

+na parkovišti před letištěm už na ně čekají dvě SUVčka, do jednoho nastoupí Altair s Beou, do druhého Enzo, Amon a Jerry a rozjedou se z města na východ. Po dvou hodinách jízdy zastaví před jejich hotelem v Hama (zítra najdu obrázek hotelu a pokoje)+ Až se ubytujete a odpočinete si po cestě, nechtěli byste se podivat do Masyafu? Tedy, pokud nejste moc unaveni +Altair koukne po očku na Beu+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 21 srp 2015 12:50

Amon: No povíme si po pár letech...+pobaveně jak Enzo snad fakt věří, že Bea je milá ženská+ S nima je to hrozný a bez nich to taky nejde...+dá mu za pravdu přikývnutím+

Jerry: Přeceňujete barvu vlasů...s peroxidem může být dnes blond úplně každá. +jenom se poušklebuje+ Myslím, že byste s ní měl strávit trochu času, asi byste svůj postoj přehodnotil...je jednodušší narvat ji do kufru, než jí někde dělat ochranku.
Né, že bych se jim až tak divil...+utrousí+ Jistě...ale věci mám v kufru...

Bea-Altair: No...já nevím....vždyť vás ani pořádně neznám. +zatváří se trochu zlomyslně, že ho snad i znejistěla+ Nevím jestli oblíbil...ale je na mě milej. +usměje se spokojeně+ A musím říct, že je to vážně hezký. Od muslima... Ale kdo se mně pak bude věnovat? +zamrká řasama, že by ju mrzelo, kdyby na ni neměl Enzo čas+

Jerry: +no nesdílí Enzovo nadšení, něco si zamrmle a rychle zamíří k autům - už už míří za Beou, když na něho Amon hvízdne, ať jede s něma. Trochu se zarazí, zaváhá, ale Amon, žejo...+

Bea: Mně je úplně jedno, na co jste vy dva +bodne prstem směrem k nim+ zvyklí, tohle je neprofesionální! +zaprská, vytáhne z kabelky šátek, kterej si rychle dává na hlavu a pomalu i přes obličej, protože na ně krom celýho letiště koukají i všechny kamery a jí jak na potvoru v tom hicu blondnou vlasy+ No to ste asi měli! Vážně mi jen chybělo aby mě zrovna tady všichni očumovali a věděli o tom všichni mí "přátelé". Jaká to bezpečná země! Nech mě! +trochu se urve naštvaně na Altaira a vycukne se mu, jak ju chce chytnout+ Až po mně někdo bude střílet, bude to vaše vina!
+nasedne, no tváří se, že brzo asi bouchne, i se tak jakoby...nafukuje :D +

Amon: +jenom se zatváří spokojeně, jak měl s Beou recht+ Noo a je to tady...+špacíruje si dál v klidu k autu+

Bea: Nevím jestli je to dobrý nápad, jestli nás budou cestou pronásledovat paparazzi, tak abych si pořídila burku!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 22 srp 2015 01:56

Altair-Bea: Neznáte? +nenechá se vyprovokovat+ Tak to musíme napravit během vašeho pobytu u nás +upne na ni tmavé oči+ Tedy pokud mě chcete poznat víc +dodá ještě potutelně+ Já vám nestačím? +místo toho Enza+

Enzo-Amon, Jerry: No tak pánové... jste vůči té rozkošné dámě nějak zaujati +zasměje se tomu, jak se oba doslova předhánějí v tom, kdo z nich řekne horší zkušenost s Beou+ Jsem přesvědčen, že já bych si s ní skvěle rozuměl +zastává se jí solidárně+
V letadle toho asi moc nepřevezete. Kdybyste potřeboval ještě nějaké zbraně, klidně se na mně obraťte +blahosklonně nabídne Jerrymu, jak se mu ten chlap začíná líbit+

Altair-Bea: +se zamračeným výrazem muslima, který není zvyklý na to, aby ho ženy komandovaly, sleduje ten Bein hysterický výstup, nelíbí se mu to ani v nejmenším+ Jsem překvapen, že jste to nevěděla +že svým zjevem budí asasíni všude pozornost+ Tohle je veřejně známo. Myslel jsem, že jste si o nás všechno zjistila +navzdory zklamání se ji snaží uklidnit, nestojí o to ještě víc na sebe upozorňovat+ Sama přitahujete na sebe pozornost +odporuje jí, že by to měla být jejich vina, že na ni teď všichni koukají+ Nikdo tady po vás nebude střílet, pokud mu nezavdáte příčinu +to už ale zahlédne pohyb v policejních řadách, čehož se obával+ Jdeme! +zavelí a vyrazí, ale když se mu Bea vytrhne, okamžitě ví, že to od ní nebyl chytrý nápad+ To nebylo moudré +nesmlouvavě chytí Beu za paži, nedovolí jí vysmeknout se, ať se vzpouzí jak chce a rychle ji vede z haly do bezpečí k autu, je tam koneckonců od toho, aby ji chránil+

Enzo-Bea: +jak Bea ztropí rozruch, Enzo ji pozoruje s překvapeným výrazem, jako by zrovna uviděl promenádovat se halou proroka Mohameda+ Ženská jedna bláznivá +zamumlá si do vousů, blýskne s obavou pohledem na ochranku, která tam doteď stála jen v pohotovosti, ale jak se tam Bea začala s assassínem handrkovat, okamžitě zaujali pozice. Enzo na ně křikne něco arabsky, snaží se jim vysvětlit, že to není únos, ale jenom nedorozumění+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 22 srp 2015 11:03

Altair_Bea: To záleží na vás...jestli budu chtít... Ale tak..vy jste prý takový nemluvný, a já si povídám ráda...+usměje se jenom konverzačně když vystupujou z letadla+

Amon: Kééž by...+povzdychne si+
Jerry: +nakrčí čelo nad Enzovým přesvědčením, no rači to nekomentuje (ale je to od něho milýýý! jak se jí zastává! to ho asi brzo přejde...)+ Já jenom vím, že první týden co jsem pro ni pracoval, mě mlátila pánvičkou...to snad mluví za vše...
V letadle ne, ale v kufru jo. Všechny zbraně mám legálně registrované. +ujistí ho, že nouzí netrpí+ Ale děkuji za nabídku...+kývne mu+

Bea-Altair: +co komandovaly, Bea je vzteky a taky trochu zklamáním bez sebe, něco takovýho vůbec nečekala+ Co jsem nevěděla?! Že nechápete co to je diskrétně přijet do země?! Všechno zřejmě ne! +jak jsem psala v mailu - řvala to na něho soukromě a ještě k tomu cestou ven k autu+ Víte co?! Možná byste měl jít dělat bodyguarda někomu kdo vám o tyhle divadla bude stát! +zafuní a zároveň posmrkne, protože je jí z něho do breku+ Jo? +podívá se na něho a musí se tomu trochu nepříčetně zasmát+ Ty máš sakra ponětí kdo mě vůbec chce zabít?! +zakroutí nad ním hlavou, že si ju asi s někým spletl - a fakt za ty střílející nemyslela třeba místní ochranku+
+jak ji chytne, tak jí žilama projede doslova horká krev a vztekle se cuká+ Nech mě! Co si to dovoluješ?! Kdo si myslíš, že seš?! S kým si to sakra myslíš, že jednáš?!

Amon: +jenom se usmívá+ á to je naše Beuška...+málem si pohvizduje a jde v klidu dál+

Jerry: +popravdě se Bei moc nediví, samotnýmu tohle přivítání nebylo moc příjemný a jelikož už ji zná, tak mu její vybouchnutí ani nepřijde nějaký zvláštní - a kupodivu zezačátku na ni ani nějak přehnaný. No jak ji Altair chytne, tak sebou okamžitě cukne a rychle k nim přiběhne+ Já to převezmu! +podívá se na Altaira dostateně dominantně a docela necitelně mu Beu vyrve ze sevření a postaví ji za sebe - takže Bea sice kníkne, jak ju to zabolí na pažích od obou, a bude tam mít otisky jejich ruk, ale ochotně si stoupne za Jerryho. Ten se docela nehezky dívá na Altaira+ Já dámu naložím. +zdůrazní to slovo, protože mu příde, že Altair zapomněl s kým má tu čest. Kývne Bei do auta, ta bezeslova nastoupí a otočená k tmavýmu okýnku naprosto potichu brečí. Jerry prvně naznačí ochrance, že je všechno OK, ukáže jim zvižený palce, že no problem a nastoupí za Beou+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 26 srp 2015 22:44

+tak z toho to nebylo moc patrné, že to na něj řvala až u auta, protože Altair chytil Beu ještě v hale, aby ji bezpečně vyvedl ven+ S assassíny to v této zemi nikde nebude diskrétní. Jsme ve službě a uniforma a zbraně budou všude budit pozornost. Pokud chcete zde zůstat v anonymitě, měla byste začít nosit alespoň hidžáb +zbytek jejích bodavých poznámek si zamračeně vyslechne, nekomentuje je, nebo aby se s ní dokonce ještě hádal, nicméně vnímá je dost osobně. Evidentně ho zaskočí, když Bea začne vyvádět, jak ji chytne ruku, tohle by od ní nečekal, přinutí se ale zachovat klid, nemíní ochrance zavdat příčinu zasahovat+ Dělám jen svoji práci. A vy byste měla ve vlastním zájmu spolupracovat +doporučí jí a pokračuje s ní k autu. Když k němu skočí Jerry a vyrve mu Beu z rukou, to už zatne pěsti, až mu zbělají klouby a v očích mu zablýská hněv. Jerryho výhružný pohled naprosto ignoruje, jen překvapeně kouká, jak se Bea před ním schovává za Jerryho zády, jako by ji chtěl zabít nebo co. Zahledí se jí do očí, hledajíc v nich odpověď, co tohle má znamenat a pak se beze slova otočí a vydá se rázným krokem k autům. Posadí se dopředu vedle řidiče, sundá si kapuci a jen co si Bea s Jerrym sednou dozadu, vůz se rozjede. Altair celou cestu nepromluví ani slovo, pohled upírá před sebe, jen občas zvedne zrak a koukne do zpětného zrcátka na Beu, jeho tmavé oči se ale neusmívají+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Enzo » 26 srp 2015 23:08

+jak sleduje tu scénu, dokonce i Enzovi dojdou argumenty. Koukne na Amona a omluvně pokrčí rameny, že se asi holt trochu spletl. Jak se k tomu incidentu připlete Jerry, Enzo instinktivně vykročí k nim, moc dobře zná ten Altairův postoj. Trochu ho překvapí, když se nic nestane a když Altair kolem něj projde ven, následuje ho+

Bea: +cestou se na okamžik přidá k Bei+ A vy víte, s kým jednáte, slečno Stein? +zeptá se jí potichu v reakci na ty její poznámky k Altairovi+ Můj kolega musí mít pro vás opravdu velkou slabost. Nikdy by si totiž tohle nenechal líbit. Je to urážka jeho, i řádu, a za to je jediný trest +prozradí jí přátelským tónem a zamíří ke svému autu+

Amon: Tak nám to hezky začíná +pronese pobaveně k Amonovi, když nasedne k němu do auta+ To jsou všechny ženy u vás takhle divoké? Ta mladá dáma má velké štěstí, že ji nechráním já. Já bych se s ní nepáral. Když jí mám dělat ochranku, tak bude poslouchat. Jinak neručím za její bezpečnost +okomentuje to, když se rozjedou za prvním SUVčkem+
Enzo
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 27 srp 2015 21:53

Bea - Altair: To bych asi měla! +hidžáb...+
+Podívá se na něho přivřenýma očima, ze kterých jí momentálně metají blesky+ Jen-svoji-práci. +ušklíbne se+ Wunderbar! Ve vlastním zájmu jsem sem zřejmě neměla jezdit! +ona už se jeho pohledu pak vyhýbá - částečně proto, že ji štve a hrozně mrzí, že ji nechápe - a sama nechápe, že on to nechápe :D a taky proto, aby neviděl jak moc ji to bolí a zraňuje. Takže urputně kouká ven - i když přes slzy nic nevidí a jen sem tam zvedne ruku, aby si kapesníkem utřela tváře+

Bea - Enzo: +podívá se na něho - už se slzama v očích, ale pevným hlasem mu ještě odpoví+ Zřejmě nevím, a nevím, jestli to chci ještě vědět. Asi bych se od Assassínů měla držet dál. Slabost? Dělá přece "jen svou práci". +nakrčí při tom ret, jak se jí jeho hláška taky dotkla+ A já bych sem nikdy nejela, kdybych si nemyslela, že moje bezpečnost bude zajištěna už od příjezdu. Chcete mě pověsit? +podívá se na něho, jestli si z ní už fakt dělají dnes prdel, nebo co+ Víte co? Poslužte si klidně, protože právě teď je mi úplně jedno, jestli mě odděláte vy pro nějakou údajnou urážku řádu - o kterým jsem se s nikým ani nebavila, nebo mě zastřelí někdo z těch, co mi jdou po krku dlouhodobě.+rozhodí rukama, že tohle je snad zlej sen+
(Tss, Enzo se tu pohoršuje nad Beou a Vanessa, která mu bodla dýku do krku je pro něho furt anděl! :D )

Amon-Enzo: Nic co bych ještě neviděl...+usadí se a sleduje zaujatě okolí+ Všechny ne...no Beatrix je na hysterický výlevy přebornice...neumí se vůbec ovládat. +zatváří se, jak je to hrozný, jakoby se on sám ovládat uměl+ Beatrix poslouchat neumí. Ona si najímá lidi, aby jí dělali ochranku. To, že si je pak omotá kolem prstu je věc jiná, ale je zvyklá se všemi jednat jako se svými poddanými. - I přes ty svoje humanitární sklony, kdy tvrdí jak sme si všichni rovni, jak bysme si měli pomáhat....+naznačí rukou žvanění a tak dále. Ještě nestihne ani domluvit a zapípá mu mobil, tak se mrkne co mu to důležitýho došlo a ušklíbne se+ Nechcete si vydělat 200 000,- dolarů? +ukáže mu mobil, kam mu jeho kontakt přeposlal nově rozeslanej inzerát s Beinou fotkou na letišti, lokací a částkou+ Škoda, že nebyl internet za mých mladých let...To bych si získal slávu mnohem jednodušší cestou.

+Jerry si v autě rozdělá kufřík a dává si zbraně do pouzder a konečně si tak trochu oddychne, že už je zase ozbrojenej. Bea se k němu otočí a natáhne ruku+
B: Gib mir eine...
J: +váhá a tak trochu nejistě se podívá dopředu k Altairovi+ Já nevím jestli...
B: Gib-mir-eine! +zvýší hlas a pak mu jednu pistoli prostě vyrve z ruky a zkontroluje ji, jestli je nabitá+ Nebudu čekat, až mě tu někde ukamenujou! To se rači zastřelím sama!
J: +Vidí, že teď je Bea k diskusi nepoužitlená, tak jí zbraň nechá - navíc nevypadá, že by Altaira chtěla zastřelit, i když ani to sám nevylučuje...+
+Bea chvílu zvažuje jestli zastřelit sebe...Altaira...nebo přeci jen sebe...no pak si zbraň dá do kabelky a utře si pro změnu oči+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 31 srp 2015 23:29

+sleduje ve zpětném zrcátku rozhovor mezi Beou a Jerrym, nezasahuje, až do doby, kdy Bea vytrhne Jerrrymu pistoli z ruky+ Beatrix! +rychle se k ní otočí a natáhne k ní ruku, jak Bea vyhrožuje zastřelením se, že i zapomene, jak jí má říkat+ Nedělejte hlouposti... prosím +dívá se na ni upřeně a v jeho očích se odráží nepředstíraný strach, jak se o ni bojí. Když Bea schová pistoli do kabelky, kývne hlavou, že to bude ok a pak se zase otočí dopředu. Po chvíli pronese k řidiči několik úsečných arabských příkazů, ten mlčky poslušně přikývne. Pak Altair vyřídí ještě dva telefonáty, oba v arabštině, schová mobil a zbytek cesty mlčí a v zrcátku téměř nespustí oči z Bei. Dojedou do Hamá, ale nezastaví, město jenom projedou a jedou dál, až se před nimi v dálce na kopci objeví majestátní silueta pevnosti Masyaf+
Spoiler: show
Obrázek
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Enzo » 31 srp 2015 23:39

Bea: Zřejmě jste vůbec nepochopila, proč Altair řekl, že dělá jen svou práci +řekne jí tiše, aby to nikdo nezaslechl, asi nejspíš o nich ví víc, než dává najevo+ Vaše bezpečnost JE zajištěna, madam. Měla byste nám více důvěřovat +odpoví už trochu podrážděně, Enzo opravdu neoplývá Altairovou trpělivostí a když tam Bea spustí o tom jejím oddělávání, jako by se ji chystali odvést na popraviště, nemá už na to nervy, vysvětlovat jí cokoliv v jejím stavu je plýtvání energií+ Promluvíme si o tom později +odejde radši k autu+
(on se nepohoršuje :D , snaží se jí naznačit, že Altair kvůli ní udělal něco, co není pro něj typické ;) No jo, Enzo měl pro Vanessu vždycky slabost :pii )

Amon: To jsem si všiml... Předtím se mi líbila mnohem víc +odpoví trochu zklamaně+ Dvěstětisíc? +nakoukne mu do mobilu+ Tak tomu říkám rychlost +pozvedne obočí+ Popravdě, dost mě to překvapuje. Mám přímo od zdroje zjištěno, že kamery na letištích a veřejných místech se v detailu vždycky zaměřují jenom na nás, kvůli bezpečnosti, ne na civilisty. Takže tak trochu nechápu, jak se slečna Stein jako civilistka ocitla v hledáčku kamer +pro jistotu se otočí dozadu, jestli je někdo nesleduje+ Vezmu si to na starost +jako jeji bezpečnost, ne tu zakázku :D Pak trochu zmateně kouká z okýnka+ Kam to jede? +že vůz před nimi nezamířil k hotelu, ale míří ven z města+ Asi změna plánu... žeby Altair něco tušil?
Enzo
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum