Bea - Altair: To bych asi měla! +hidžáb...+
+Podívá se na něho přivřenýma očima, ze kterých jí momentálně metají blesky+ Jen-svoji-práci. +ušklíbne se+ Wunderbar! Ve vlastním zájmu jsem sem zřejmě neměla jezdit! +ona už se jeho pohledu pak vyhýbá - částečně proto, že ji štve a hrozně mrzí, že ji nechápe - a sama nechápe, že on to nechápe
a taky proto, aby neviděl jak moc ji to bolí a zraňuje. Takže urputně kouká ven - i když přes slzy nic nevidí a jen sem tam zvedne ruku, aby si kapesníkem utřela tváře+
Bea - Enzo: +podívá se na něho - už se slzama v očích, ale pevným hlasem mu ještě odpoví+ Zřejmě nevím, a nevím, jestli to chci ještě vědět. Asi bych se od Assassínů měla držet dál. Slabost? Dělá přece "jen svou práci". +nakrčí při tom ret, jak se jí jeho hláška taky dotkla+ A já bych sem nikdy nejela, kdybych si nemyslela, že moje bezpečnost bude zajištěna už od příjezdu. Chcete mě pověsit? +podívá se na něho, jestli si z ní už fakt dělají dnes prdel, nebo co+ Víte co? Poslužte si klidně, protože právě teď je mi úplně jedno, jestli mě odděláte vy pro nějakou údajnou urážku řádu - o kterým jsem se s nikým ani nebavila, nebo mě zastřelí někdo z těch, co mi jdou po krku dlouhodobě.+rozhodí rukama, že tohle je snad zlej sen+
(Tss, Enzo se tu pohoršuje nad Beou a Vanessa, která mu bodla dýku do krku je pro něho furt anděl!
)
Amon-Enzo: Nic co bych ještě neviděl...+usadí se a sleduje zaujatě okolí+ Všechny ne...no Beatrix je na hysterický výlevy přebornice...neumí se vůbec ovládat. +zatváří se, jak je to hrozný, jakoby se on sám ovládat uměl+ Beatrix poslouchat neumí. Ona si najímá lidi, aby jí dělali ochranku. To, že si je pak omotá kolem prstu je věc jiná, ale je zvyklá se všemi jednat jako se svými poddanými. - I přes ty svoje humanitární sklony, kdy tvrdí jak sme si všichni rovni, jak bysme si měli pomáhat....+naznačí rukou žvanění a tak dále. Ještě nestihne ani domluvit a zapípá mu mobil, tak se mrkne co mu to důležitýho došlo a ušklíbne se+ Nechcete si vydělat 200 000,- dolarů? +ukáže mu mobil, kam mu jeho kontakt přeposlal nově rozeslanej inzerát s Beinou fotkou na letišti, lokací a částkou+ Škoda, že nebyl internet za mých mladých let...To bych si získal slávu mnohem jednodušší cestou.
+Jerry si v autě rozdělá kufřík a dává si zbraně do pouzder a konečně si tak trochu oddychne, že už je zase ozbrojenej. Bea se k němu otočí a natáhne ruku+
B: Gib mir eine...
J: +váhá a tak trochu nejistě se podívá dopředu k Altairovi+ Já nevím jestli...
B: Gib-mir-eine! +zvýší hlas a pak mu jednu pistoli prostě vyrve z ruky a zkontroluje ji, jestli je nabitá+ Nebudu čekat, až mě tu někde ukamenujou! To se rači zastřelím sama!
J: +Vidí, že teď je Bea k diskusi nepoužitlená, tak jí zbraň nechá - navíc nevypadá, že by Altaira chtěla zastřelit, i když ani to sám nevylučuje...+
+Bea chvílu zvažuje jestli zastřelit sebe...Altaira...nebo přeci jen sebe...no pak si zbraň dá do kabelky a utře si pro změnu oči+