Obývací pokoj

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 03 črc 2015 23:57

+připravují se s Remusem na Asiyahinu svatbu, na kterou je nevěsta pozvala. Na internetu si Styx našla, co se nosí na svatbách v Turecku, aby tam mezi svatební hosty nenápadně zapadli a teď se snaží do toho obléct a doufá, že tam v tom nebudou vypadat jako exoti z Anglie+ Ještě svatební dar! Málem bych na něj zapomněla +přinese ho+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 10 srp 2015 17:24

+když už jsou slavnostně vyparáděni, přemístí se kousek od tureckých hranic a zbytek cesty do Hakimova domu už dojdou pěšky+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 27 srp 2015 23:08

+jak jí poradily kamarádky na rozlučce, den před svatbou opustí Remuse, pochopitelně si nejdřív pořádně užijí poslední sex za svobodna:D, a na poslední noc se odstěhuje na Mýtinku, aby ji její nastávající viděl hezky až v den svatby+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 26 zář 2015 19:12

Vanessa: +přemístí se s Viki před Styxin dům a zamíří do obyváku, tam snad sestru s manželem nemůžou nějak nevhodně překvapit:), ale pro jistotu dělá hluk a volá už z chodby+ Styx? Jsi doma? Vedu ti návštěvu.

Styx: +po chvilce se nahoře na schodišti z jednoho z pokojů vyloupne Styx a vykulí oči na tu návštěvu+ Jé, holky! To je ale příjemné překvápko! +vykřikne radostně, seběhne rychle dolů a obejme se s každou+ Pojďte dál +pozve je do obyváku a zatímco se děvčata usazujou, Styx přinese konvici s horkou vodou, několik druhů čajů na výběr, cukr, smetanu a taky ovocný džus, než jim vystydne čaj+ Tak povídejte, kde jste se tady vzaly takhle obě najednou? +vyzvídá na nich s úsměvem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 26 zář 2015 21:17

No tos mi vlastně říkala. +plácne se do čela se smíchem+ a potkala jsi už Malfoyovi? +zazubí se vesele, a nechá se od ní přemístit+ jéé. +usměje se, když se rozhlídne po zahradě+ tady to voní úplně jako když jsem byla malá holka. +uculí se široce, prohrábne prsty levanduli v záhonku, a jde z Vanessou dovnitř+ Ahoj. +zamává s úsměvem na Styx nahoru+ Nerušíme? +usadí se na gauči+ No je to trochu spontánnější návštěva, stavila jsem se za Vanessou a říkaly jsme si, že se zaskočíme kouknout, jak se ti vede v chomoutu. +zazubí se, a vezme si skleničku+ Tak co, jak se máte? +uculuje se na ni+ už sis zvykla na prstýnek na ruce?
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 27 zář 2015 00:23

Vanessa: Malfoyovi... nebyli náhodou na svatbě? +pak si vybaví Luciuse+ No, něco nordického v sobě měl... ale já měla na mysli spíš takové ty vikingské typy +uculí se+

Styx: Kdepak, vůbec nerušíte. Jsem sama doma. Remus je zrovna v práci. Dáte si něco ostřejšího? +Vanessa odmítne zavrtěním hlavy a podá jí domácí sušenky+ Díky, zrovna dneska se hodí, nic jsem nepekla +vysype je na tácek a koukne po Viki+ No, máme se skvěle, zatím nám to manželství klape +zasměje se šibalsky a koukne na prstýnek+ Hned. Jako bych jej nosila odjakživa +uculí se na ni+ Ale jak se máš ty... už je to na tobě vidět? +prohlíží si ji zvědavě+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2015 01:31

no to je pravda, tam vlastně byli. +vzpomene si+ tak až budeš mít příště pár dní volna, můžem sjet na holčičí víkend třeba do Stockolmu. +mrkne na Vanessu vesele+ Ochutnej, jsou fakt děsně dobrý. +uculí se na Styx a nasyslí si na talířek pár sušenek+ Máš to tady moc krásný. +rozhlídne se po obývacím pokoje, a ven z okna+ Je to úplně báječný místo. Moře je tamtím směrem? +tipne si+ O tom vůbec nepochybuju, že vám to klape. +zazubí se+ Chystáte se někam na líbánky? +koukne na ni zvědavě, a okusuje u toho sušenku+ Máte už vlastně fotky ze svatby? +zajímá se+ Ale vybrali jste fakt moc hezký. +usměje se na ten prstýnek+ Dobře se mám, ještě ani moc ne, jen v těsným oblečení. Musím nosit Byronovy džíny. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 27 zář 2015 02:31

Vanessa: No to je úžasný nápad! A Styx by mohla jet s náma, aby se doma nenudila. Tedy, pokud vám vaši manželé dovolí výlet za Vikingy +směje se+

Styx: +taky ochutná+ Hm, jsou vážně vynikající! Kde jsi je koupila? +zjišťuje si nenápadně+
Díky +má radost, že se Viki u ní líbí (jinak, Viki už u Styx byla, tenkrát na té narozeninové přepadovce;))+ Jo, moře je dole pod námi. Jestli chceš, pak ti ukážu celý dům. Je ve francouzském stylu a ten je ti jako rodilé Francouzce blízky, že ano? +usměje se a pak přikývne+ Na líbánky určitě chceme jet. Ale nejdřív bychom rádi dodělali ten náš nový dům. Takže svatební cesta musí ještě chvíli počkat +až bude mít Man víc času:)+ Jo, fotky už máme, moc se povedly. Chceš je vidět? +odběhne a přinese svatební album+ Klidně si můžeš nějaké vzít, mám je víckrát +pobídne ji+ To vlastně vybral Remus. On měl odjakživa talent vybírat něco neobyčejného +prohlíží si ten prstýnek s otisky prstů zasněně+ Tak to je moc dobře, že to všechno probíhá v pořádku. Máš nějaké zvláštní chutě? Slyšela jsem, že to prý bývá +mrkne na ni zvědavě+ Tak to si už pomalu pořiď těhotenské šaty +jak se už nevejde do svého+ A už kupuješ výbavičku?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2015 12:33

No jasně, já myslím, že si to užijem. +uculí se+ nee, doma problém nebude. +zavrtí hlavou vesele+ že jo. +přikyvuje nad sušenkama, a drkne do Vanessy loktem, ať se přizná, že je pekla sama (tyjo no vidíš, já měla pocit, že to bylo ještě na Eagle Rock :))+ Já ti tu nechci nějak extra slídit, jen mi to fakt připomnělo dětství. +usměje se+ ale ty to tu máš takový... vzdušnější, příjemnější. +uculí se+ no to je pravda, abyste se z těch líbánek vůbec měli kam vrátit. +zasměje se+ no jasně, ukaž. +přikyvuje, a posune se, aby Vanessa taky viděla do alba+ Jé, hele, tady je Zuzka v šatech, to je roztomilý. +uculuje se, a prohlíží fotky+ tahle je krásná, a úplně profesionální, tu si klidně můžete nechat zvětšit na zeď +usměje se na jednu fotku od oltáře+ Jsou takový originální, můžeš mít jistotu, že nikdo další nemá stejný. +souhlasí s úsměvem na ty prstýnky+ zvláštní chutě ani tak moc ne, občas si máčím korbáčky v nutele, nebo mažu sušenky lučinou. +pousměje se+ spíš mívám v jednom období hroznou chuť na jeden druh jídla, minulý týden jsem secpala snad deset kilo pomerančů. +zazubí se+ To ne, ještě je brzo, tak nechci nic zakřiknout. Myslím, že s tím začnu až tak po vánocích. +zavrtí hlavou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 27 zář 2015 21:32

Vanessa: To je tajné +culí se zpočátku, ale pak se docela ráda pochlubí+ Vlastní výroba. Chodila jsem na ně pravidělně do jedné cukrárny kousek od mého bytu a pak jsem si řekla, že to zkusím sama. No, nejsou tak vynikající, jako ty z cukrárny, ale jsem ráda, že vám chutnají +uculí se na ně+

Styx: Vůbec jsem netušila, že postavit si dům není vůbec nic jednoduchého. Jenom rok trvalo, než jsme vybrali tu správnou lokalitu. A další půlrok, než jsme se domluvili na tom, jak to bude vypadat +prohlíží si s nimi fotky a usmívá se od ucha k uchu, když se tam objeví nějaká vtipná momentka+ Všechny se moc povedly. A děsně vám to v těch červených šatech slušelo! +ukazuje na společnou fotku+ Korbáčky v nutele? Tak to je tedy kombinace +vrtí se smíchem hlavou+ Jestli máš chutě, přinesu ti na ty sušenky nějakou pomazánku +směje se+ Maminka, když byla těhotná, se prý každý den cpala povidly. Asi proto je moc nemusím +ušklíbne se kysele+ Tobě nevadí? +zeptá se Vanessy+

Vanessa: Blé, taky mi moc nechutnají. A teď konečně vím, čím to je +zasměje se a pak se otočí na Viki+ Tak pokud bys pak chtěla u těch nákupů poradkyně, jsme ti se Styx k dispozici +mrkne na ni+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont