No jasně, já myslím, že si to užijem. +uculí se+ nee, doma problém nebude. +zavrtí hlavou vesele+ že jo. +přikyvuje nad sušenkama, a drkne do Vanessy loktem, ať se přizná, že je pekla sama (tyjo no vidíš, já měla pocit, že to bylo ještě na Eagle Rock
)+ Já ti tu nechci nějak extra slídit, jen mi to fakt připomnělo dětství. +usměje se+ ale ty to tu máš takový... vzdušnější, příjemnější. +uculí se+ no to je pravda, abyste se z těch líbánek vůbec měli kam vrátit. +zasměje se+ no jasně, ukaž. +přikyvuje, a posune se, aby Vanessa taky viděla do alba+ Jé, hele, tady je Zuzka v šatech, to je roztomilý. +uculuje se, a prohlíží fotky+ tahle je krásná, a úplně profesionální, tu si klidně můžete nechat zvětšit na zeď +usměje se na jednu fotku od oltáře+ Jsou takový originální, můžeš mít jistotu, že nikdo další nemá stejný. +souhlasí s úsměvem na ty prstýnky+ zvláštní chutě ani tak moc ne, občas si máčím korbáčky v nutele, nebo mažu sušenky lučinou. +pousměje se+ spíš mívám v jednom období hroznou chuť na jeden druh jídla, minulý týden jsem secpala snad deset kilo pomerančů. +zazubí se+ To ne, ještě je brzo, tak nechci nic zakřiknout. Myslím, že s tím začnu až tak po vánocích. +zavrtí hlavou+