(šmírák!
)
+kouří beze slova, pač ví, že nemusí nic dodávat, a jen ji nechá se vnitřně pohádat sama se sebou, jeden koutek má lehce zvedlej v úšklebku a pozoruje ji+
co čumíš? +zvedne na něj obočí, a nechá vajgl zmizet kouzlem, když tam nejsou popelníky, a je děsně okázale otrávená+
jseš nějak drzá. +přimhouří oči a v hlase mu zazní varovný podtóny, i když úsměv ze rtů nesmaže+
ty jseš nějak debil, ale holt musíme vyjít s tím co máme. +pokrčí rameny a zašklebí se na něj, bradu má tak trochu vyzývavě vystrčenou, a pokouší se nějak maskovat to, že je rozhozená, a ví že on to pozná, a to jí ani trochu nepomáhá, tak sáhne po vínu a hodlá se tím večerem prostě propít+
+zúží oči ještě víc, chytne ji za tu nataženou ruku a přibouchne ji zápěstím ke stolu, ne moc silně, ale tak, aby se nemohla vykroutit a trochu to bolelo+ Nějak vlčíš, miláčku. +nakloní se k ní pomalu, jako kdyby se jí chystal zakousnout do krkavice+ Očividně tě nemá kdo krotit. +zasykne tiše, a s uspokojením si vychutná záblesk něčeho poplašenýho, co jí proletí očima, a úplně vespod, vevnitř, možná záchvěv něčeho starýho a známýho+
Bla bla, já jsem děsně děsně nebezpečnej a mám nejdelší péro v okolí, chceš ho vidět. +zašklebí se a napodobuje přitom jeho tón hlasu, i když je v ní teda dost malá dušička, a úplně si není jistá, proč ho vlastně provokuje a zadělává si na průšvih, možná nějakej vnitřní masochismus; a z toho jak mu zlobně blýsknou oči jí poněkud zatrne, tak napůl obavou+
+Jade jí zatlačí na zápěstí ještě víc, až na něm zůstanou bílý otlaky, a spodní čelist mu trochu ztvrdne+ Buď opatrná, miláčku. +zavrčí varovně+ Jestli myslíš, že ti nepřibodnu viličkou ruku ke stolu jen proto, že jsme na veřejnosti, moc dobře mě neznáš. +dodá mnohem lehčím tónem, a na rtech se mu zas usadí ten jeho poloviční mám-tě-na-háku úsměv, ale zápěstí jí pořád svírá až y drobný kůstky protestujou, a dívá se na ni zblízka, jak číhající predátor+
No, mně se to časem zahojí, ale ty budeš debil pořád. +zamumlá, a trochu se odtáhne, protože už je přece jenom trochu moc blízko v její osobní zóně, načež ji vyloženě zachrání příchod číšníka+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.