Obývací pokoj

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 06 říj 2015 11:54

Já radši zůstanu jen u těch koal. +směje se taky+ jednou jsem se tulila k pandě, tak doufám, že to bude stejně boží. +uculí se+ merline, tak ty bych všechny musela postřílet, jak se ráno nevyspím, tak jsem pak protivná i sama sobě. +zasměje se+ proto nám taky pes nesmí do ložnice, tahal by mě z postele, a to bych ho zabila. +zazubí se+je to hrůza, nedávno jsem byla v obchodě, a už tam vystavují adventní kalendáře a mikulášský čokoládky. +zašklebí se taky+ já je vždycky nakupuju na poslední chvíli, ale letos chci začít brzo a nakoupit si je v klidu, abych pak někde nelítala 23. večer. +uculí se+ vy už nakupujete? +usměje se tázavě+

nemám, umřela když mi bylo deset. +pousměje se+ bylo to na vánoce, takže je neslavím nijak zvlášť ráda. Ale snažím se, pač Byron je úplně miluje. +uculí se+ Jo, a máme spoustu kamarádů, který jsou pro mě upřímně víc rodina, než oni. +pokrčí rameny s úsměvem+ jéé tak to je škoda. +směje se+ ale do čajovny samozřejmě přijď, teď na podzim zase začínají kaligrafické lekce a pravidelné čajové obřady a přednášky. +lobuje maličko+ Já musím zase někdy zajít do salónu, nestihám si vůbec lakovat nehty, a taky bych zašla na masáž. +zasní se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 06 říj 2015 22:39

Styx: Jo, oboje jsou takoví mazliví medvídci. I když koala je pochopitelně vačnatec, ale vypadá jako medvídek +uculuje se+ To by ti nestačila munice, byly jich tisíce. Ale naštěstí žijí jen v pralesích. Jé, vy máte psa? +to je pro ni novinka+ Já to mám úplně stejné. Každé Vánoce si říkám, že příští rok už určitě nakoupím včas a rok co rok se opakuje stejná situace, že dárky scháním až těsně před Štědrým dnem. Já jsem na tohle fakt hrozná +přizná neochotně+ Ale mohly bychom někdy vyrazit spolu na Příčnou, třeba bych to letos konečně stihla dřív +dostane nápad+ Jen klidně přijď, jako stálá zákaznice máš u nás na všechno slevy +heh, myslím, že než dojde do salónu a tak, by měla ty nehty nalakované dřív doma:D+

Vanessa: To mohu jen potvrdit, kdysi jsem se starala o Bein zvěřinec na Mýtince a ta medvíďata na mně visela neustále. Jsou hrozně přítulní a úplně k sežrání +přikyvuje souhlasně+ Aha, tak to jsem netušila. Omlouvám se +na tu maminku+ No já jsem své první Vánoce v životě slavila vloni. A bylo to naprosto úžasné! +poznamená nadšeně+ Tolik akcí? Tak to já určitě přijdu nějakou využít. A co jsou to ty kaligrafické lekce? +zajímá se, že by si to vyzkoušela+ Holduješ masážím? +culí se na ten její výraz+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2015 21:33

Takže si taky nosí mláďata na břiše? +uculí se+ tyjo tak to by mě asi zničilo. +směje se+ aspoň vím, že nemám jezdit do pralesa. +zazubí se na ni+ No jo, koupila jsem ho Byronovi k narozeninám. Jmenuje se Robin, je to štěně zlatýho retrívra, a je to hrozný pako. +musí se uculit+ tak teď máme psa a čtyři kočky, ani nevim, jak se mi to stalo. +protočí vesele oči+ Určitě, aspoň se dokopeme včas. minimálně budu kupovat nějaký knihy pro bráchu. +přikývne s úsměvem, že to by šlo+ já se někdy staví, za chvíli si nebudu vidět na nohy. +zazubí se, ale doma v tom není to hýčkáání :D+
Páni tak to jsi odvážná, tam je to prý jak malý zoo. +uculí se na Vanessu+ to nic, už je to dávno. +mávne rukou a usměje se+ ono to svým způsobem je kouzelný. +přikývne+ budeš mít letos na vánoce dovču? +zajímá se+ já se vždycky nejvíc těším na první sníh, to je krásný. +zasní se úplně+ kaligrafie je vlastně umění krasopisu. +usměje se+ dochází k nám lektor, a učí lidi psát ozdobně perem a tuší, nebo inkoustem, hlavně čínský znaky, ale když máš zájem, tak i evropskou kaligrafii. +vykládá+ moc, můžu se úplně rozpustit. +zazubí se+ ale musím se zeptat u doktora, jestli na ně můžu chodit.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 08 říj 2015 23:26

Styx: No jasně. Akorát mají vak obráceně oproti třeba klokanům, jakože dozadu. Viděla jsem to v zoo, kde chováme koaly. A ještě o nich vím, že samci mají rozeklaný penis a samičky dvě dělohy +prozradí jí se smíchem+ Koukám, že máte doma taky pěknou zoo. Snášejí se vaše kočky se psem? Když byl náš pes štěně, pořád si chtěl hrát s kočkami, přenášel je v zubech, ale jim se to vůbec nelíbilo a věčně chodil s poškrábaným čumákem +směje se+ Až ti naroste břicho a nebudeš si to už moct dělat sama, můžeš chodit na pravidelné odchlupení nohou, pedikůru a masáže kotníků +navrhne jí výpomoc+ Proč bys nemohla chodit na masáže? +podiví se trochu+

Vanessa: Jo, na Mýtince mají opravdu pestrý výběr zvířat +přikyvuje vysmátě+ Já ale měla na starosti jen pandu, koalu a králíka. A ještě Amonovu Nagini +snad jsem na někoho nezapomněla:)+ To vůbec netuším. V Sýrii Vánoce neslaví, takže velice pochybuji, že dostanu volno. Ale moc ráda bych zase letos strávila svátky s rodinou +koukne po očku na Styx, jestli ji opět pozvou k nim+ To zní fakt zajímavě, na to se určitě přijdu podívat. Umí i arabskou kaligrafii? Arabské písmo je totiž velice krásné +projeví vážný zájem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 10 říj 2015 00:16

takže můžou čekat dvě děti najednou, ale ne dvojčata? +zazubí se+ no proti některým tady ani zdaleka ne. +uculí se na tu zoo+ ale jo, on je hroznej poděs a občas jim leze do misek, tak to si hlídají svoje teritorium, ale jinak jsou v pohodě. spíš se tváří děsně nadřazeně, když kolem nich blbne. +uculí se+ ale klidně mu spí na hlavě, fakt si rozumí. +pousměje se+ dík, to by bylo super, aspoň na to nebudu muset rezignovat. +zasměje se+ někde jsem četla, že se to nedoporučuje, prý můžu jen na speciální těhotenský masáže. jakože... při masáži se uvolňujou toxiny, a ty je z těla vyplavíš, ale v těhotenství by šly placentou k dítěti. a některý ty akupunkturní body můžou způsobovat stahy dělohy, a vyvolat předčasnej porod. +pokrčí rameny, že neví, jak moc je to pravda+ nehledě na to, že si nemůžu lehnout na břicho. +směje se+
Páni, Amonovu Nagini, jo? +vykulí oči uznale+ tak to je docela pocta ne? +zazubí se+ no právě proto že je neslaví bude k dispozici dost náhradníků ne? +uculí se na Vanessu+ tak bys mohla volno dostat. +mrkne na ni+my pojedeme na vánoce asi zase na tvrz, už je to tradice, a byron si aspoň svátky užije. +pokrčí rameny+ abych řekla pravdu tak nevim, ale zeptám se. +přikyvuje+ jestli ne, tak určitě zná někoho, kdo to umí. kaligrafici prý nejsou tak velká komunita, tak se stav a já tě seznámím. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 10 říj 2015 14:23

Styx: Právěže kupodivu nemají žádná dvojčata, samička mívá jenom jedno mládě. Fakt nechápu, proč to tedy tak mají uzpůsobené, ale mají to tak všichni vačnatci +pokrčí trochu nechápavě rameny+ Dvojčata hrozí leda tak mně s Vanessou. Máme pro to rodové dispozice po mamince +uculí se vesele+ Tak to je dobře, že se snesou a moc nezlobí. Ta naše zlobidla musí být skoro pořád venku, protože jinak by nám rozbourali celý dům +protočí oči, ale vůbec ne nějak naštvaně+ Vážně? +pozvedne obočí na ty masáže+ Tak to se budeš muset spíš zeptat masérů než doktora, ti jsou odborníci. Slyším to tedy poprvé, naopak si myslím, že jak si hodně žen stěžuje v těhotenství na bolesti zad, tak to naopak musí přece pomáhat. Schválně si to v salonu zjistím +dumá nad tím+ No vždyť masáže se zdaleka neprovádí jen v lehu na břiše +mrkne na ni s úsměvem+

My už to bereme jako samozřejmost, že budeš o svátcích s námi. Budeme s Remusem moc rádi, když ti to vyjde +usměje se na sestru+ Jezte, dámy +postrčí jim tam ty rychlohubky+

Vanessa: No já jsem to v té době ani nebrala jako poctu, poněvadž jsem tenkrát vůbec netušila, kdo Amon vůbec je +zachichotá se+ Hm, to je vlastně pravda. Zaručeně nikdo nebude chtít volno na Vánoce, tak by mi ho mohli dát bez problémů +přemýšlí nad tím a najednou ji napadne i skvělý důvod, proč by jí mohli to volno bez problémů dát – protože u asasínů oficiálně vystupuje jako Styx, takže musí být na Vánoce ve Francii, aby nevzbudila podezření+ Tak to je hezké, že máte takovou vánoční tradici. Trávíte na Tvrzi i Nový rok? +zeptá se zvědavě+ Určitě přijdu, už se těším. Bude to fajn, když se naučím něco nového, navíc u skvělého čaje. A hlavně u těch tvých výborných čajových sušenek! +uculí se a vezme si jednohubku+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 10 říj 2015 16:10

no to je fakt, slyšela jsem, že když jsi z dvojčat, máš pro to větší sklony. +přikývne+ Tyjo, tak to nevím, jestli bych dala. +zazubí se na ně obě+ ale na druhou stranu už pak máš splněno jednou ranou. +směje se+ teda za předpokladu, že chceš dvě, kolik dětí plánujete? +zajímá se+ ale tak zase si spolu vyhrajou a nevyžadujou tolik vaši pozornost. +uculí se+ proto jsem i těch koček pořídila tolik, jednak je miluju, a druhak jsou taková malá parta a nevisí mi pořád na noze. +směje se+ to jo, obzvlášť ke konci když jsi už celá rozbolavělá tak jsou masáže super, ale musí to být ty speciální těhotenské. není v tom zas takovej rozdíl, jen se asi nepoužívají nějaký chmaty. +pokrčí rameny, že to přesně netuší+ ale nohy, ty se naštěstí můžou. +culí se, a nabere si na talířek menší horu jednohubek+
no určitě je to velká důvěra, myslím, že ji jen tak někomu nepůjčuje. +zazubí se na Vanessu+ no vidíš, já myslím, že by to projít mohlo. +mrkne na ni vesele+ No, jak kdy. Letos asi někam vyrazíme, když to bude náš poslední silvestr jenom ve dvou. loni jsme byli ve vegas, a to bylo bezva, skvělá párty. +zasměje se+ slaví vlastně arabové nový rok stejně jako my? +koukne na ni tázavě+ já akorát vím, že číňani to mají jindy. +uculí se+ Ale příští rok nejspíš budeme na tvrzi i na silvestra, s miminem se nikam nepoženem. +usměje se+ oh, no tak to přijď určitě, když tam budu, určitě se na tebe přijdu kouknout. +slíbí jí s úsměvem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 10 říj 2015 20:55

Styx: Jo, v naší rodině z matčiny strany se to pravidelně opakuje. Takže se máme na co těšit +mrkne se smíchem na Vanessu+ Já bych chtěla dvě děti. Ale budu šťastná, když to ukecám alespoň na jedno. Víš, Remus má panický strach z toho, aby nepřenesl na svého potomka tu svoji kletbu. Budu muset pak podstoupit hromadu testů, abychom měli jistotu, že bude v pořádku. Ale to plánujeme až někdy příští rok +mávne zatím rukou+ A kolik jich plánuješ ty? No určitě nebudou používat žádné chmaty, které by ti mohly ublížit +rozesměje se, jak ji to pobavilo+ Co jsem zaslechla, tak těhulkám masírují záda v polosedě. Ale na vlastní oči jsem to neviděla. No a jak jde škola? Budeš pokračovat, až se ti to narodí? +uculí se spokojeně na ten její plný talířek+ Jen si pořádně nandej, když tak ještě přidělám.

Vanessa: Jestli on ji nepůjčuje kvůli tomu, aby mu někoho nesežrala +rozesměje se+ Žjú, ve Vegas? Jaké to tam bylo? To musel být parádní Silvestr. Letos si to musíte ještě pořádně užít, pak už se nikam nedostanete +přikyvuje+ Ne, neslaví, alespoň ne tak, jako my. Nový rok má pro Araby spíš posvátný význam. Mají kratší měsíc než my, takže za rok to dělá rozdíl 11 dní. Jejich nový rok tudíž pokaždé vychází na jiné datum, letos to bude 15. října. A píše se u nich rok 1437 +vysvětlí jí to+ Přijdu. Jsou ti kaligrafové alespoň hezcí mladí muži, nebo jsou to dědci? +směje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 11 říj 2015 17:56

tak to máte holky spočítaný. +směje se+ no jo, to úplně chápu. musí z toho mít děsnej strach. +zvážní a přikývne+ ale tak dneska už je genetika na vysoký úrovni, ne? a obzvlášť v kombinaci s magií, určitě vám dokážou nějak pomoct. +usměje se povzbudivě, a je o tom úplně přesvědčená+ určitě už musí nějaký výzkum existovat, přece nemůže být Remus první, kdo tohle řeší. +zamračí se zamyšleně+ zatím jsme se bavili o dvou, ale uvidím, jak to půjde. třeba se po tomhle rozhodneme že už nikdy. +uculí se+ já právě taky nikdy ne, tak jsem zvědavá, jak to vlastně proběhne. +culí se souhlasně+ teď tam nechodím, takže úplně výborně. +rozesměje se+ ještě nevím, podle toho, jak to budeme zvládat. stejně si ji dělám hlavně pro sebe, takže když ji nedodělám, vlastně se nestane nic. nechci zbytečnej stres, tak třeba za rok nebo dva, uvidím. +usměje se+ ti vyžeru špajz, a už mě nikdy nikam nepozvou. +směje se+
tak v tom případě jsi prošla, tebe nesežrala. +zazubí e+ byla to paráda, je to neskutečný město. šli jsme na jednu střešní párty na mrakodrapu, a pak v noci do ulic, takovej mejdan jsem nezažila, fakt doporučuju. +směje se+ a co vy vůbec plánujete na nový rok? +usměje se+ no hned potom asi ne, ale neplánujem zůstat nafurt doma. +zazubí se+ chceme si koupit karavan, v tom se bude dát cestovat i s dítětem a budeme si moct vozit zázemí s sebou. +vykládá+ páni, tak to už mají za pár. +uculí se+ tak to musí docela působit problémy při schůzkách se západním světem a tak. +směje se+ jsou to trochu knihomolové, ale umí fakt zajímavě vyprávět. +zahýbe obočím vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 13 říj 2015 20:31

Styx: Pokaždé to vyjít nemusí. Je to tak 50 na 50. Ale i kdyby, vůbec by mi to nevadilo +usměje se+ Já si taky myslím, že to nějak jít musí. Genetici dnes už umí naklonovat dinosaury, tak proč by si neporadili s jedním nevhodným genem v DNA +přikyvuje přesvědčeně+ No to prý po porodu říká každá. A za pár let má další ditě +směje se+ Tak to bylo v této situaci asi správné řešení +že nechala školy+ Dítě musí být na prvním místě a ze začátku bys asi stejně neměla čas na učení. Černá magie je hodně těžký obor. A ty závěrečné zkoušky! +protočí oči+ Jen hezky jezte a pijte +dolije všem čaj+ My zatím nemáme představu, kde strávíme nový rok. Možná budeme ještě na svatební cestě, takže někde, kde nás to zrovna zastihne, anebo pokud se stihneme vrátit, tak asi v Austrálii. Ještě nikdy jsem neslavila svátky v létě +uculí se+

Vanessa: Náhodou Nagini byl/a (nepamatuji si, jestli je to kluk nebo holka:)) hrozně hodná. Mám ráda hady. Možná si nějakého pořídím +dumá+ To muselo být hodně netradiční, vítat Nový rok v poušti. Tam se to slaví takhle hromadně v ulicích? +zeptá se zvědavě+ Já budu asi nejspíš v Sýrii. To už by mi asi neprošlo, abych dostala volno na Vánoce, i na Silvestra +ušklíbne se+ Karavan? To je úžasný nápad, vozit si na cesty sebou dům na kolech +uculí se+ Ty umíš řídit? No oni ve styku se západním světem pochopitelně používají gregoriánský kalendář, jinak by se asi opravdu nedomluvili, když by si Arab stanovil schůzku s Němcem na pátého prosince roku 1437 +zachechtá se pobaveně+ A o čem tak zajímavě vypráví?
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont