Já radši zůstanu jen u těch koal. +směje se taky+ jednou jsem se tulila k pandě, tak doufám, že to bude stejně boží. +uculí se+ merline, tak ty bych všechny musela postřílet, jak se ráno nevyspím, tak jsem pak protivná i sama sobě. +zasměje se+ proto nám taky pes nesmí do ložnice, tahal by mě z postele, a to bych ho zabila. +zazubí se+je to hrůza, nedávno jsem byla v obchodě, a už tam vystavují adventní kalendáře a mikulášský čokoládky. +zašklebí se taky+ já je vždycky nakupuju na poslední chvíli, ale letos chci začít brzo a nakoupit si je v klidu, abych pak někde nelítala 23. večer. +uculí se+ vy už nakupujete? +usměje se tázavě+
nemám, umřela když mi bylo deset. +pousměje se+ bylo to na vánoce, takže je neslavím nijak zvlášť ráda. Ale snažím se, pač Byron je úplně miluje. +uculí se+ Jo, a máme spoustu kamarádů, který jsou pro mě upřímně víc rodina, než oni. +pokrčí rameny s úsměvem+ jéé tak to je škoda. +směje se+ ale do čajovny samozřejmě přijď, teď na podzim zase začínají kaligrafické lekce a pravidelné čajové obřady a přednášky. +lobuje maličko+ Já musím zase někdy zajít do salónu, nestihám si vůbec lakovat nehty, a taky bych zašla na masáž. +zasní se+