(se polepším
)
+pousměje se, když si všimne toho záchvěvu obav v jejích očích, jen ať si nemyslí, že to je nějakej tábor
+ Fajn. +pokrčí rameny, jako že má zcela volný pole působnosti, a zavře se vedle, stejně má co dělat. Samozřejmě má na monitoru notebooku celou dobu puštěnej záznam z vedlejšího pokoje, těžko říct na co tam ty kamery normálně má
takže přesně ví, kdy ženská odejde+
Objedne si ho dole, stejně to všechno platím. +podotkne, a vrátí se do svýho křesla, její poznámku pochopitelně slyší, a obočí mu pomalu vyjede nahoru, ve stylu
mám na jazyku naprosto perfektní narážku na téma tři opuštěný děti, a ty moc dobře víš čeho se týká, a neřeknu ji nahlas jen proto, že potřebujeme ještě pár dní fungovat vedle sebe+ Dělají pro mě i ženský, mimochodem. +poznamená, on je prostě takovej feminista
+ Je to jejich volba. Dobře vědí, do čeho jdou. +ušklíbne se+ Do ničeho je nenutím, a věř tomu nebo ne, jsou mi vděční. Nejsem matka tereza, ale mezi náma je závazek, a ten já ctím. +přimhouří oči, protože je mu jasný, že mu nevěří, a je mu to docela fuk+ Nájemný vraždy může provozovat i středně dementní zajíc, ale mít síť spolehlivejch lidí je v tomhle byznysu nevyčíslitelná výhoda. +zvedne koutek+ Jejich rodiny můžou spokojeně žít v maximálním bezpečí a pohodlí, děti mají možnosti o kterejch se jejich rodičům ani nesnilo, a pokud se těm chlapům něco stane, na životních standardech jejich rodin se nic nezmění. Nepořádám zrovna rodinný grilovačky, ale investuju do nich hodně peněz. +usměje se samolibě+ což je samozřejmě... výrobní tajemství. +dodá s lehkým podtónem varování, ale spíš tak ze zvyku+ Složí mi kromě svejch schopností i svý životy, a vědí, že to ocením. Chovat se k nim jako zmrd by bylo značně kontraproduktivní. +uchechtne se, nehledě na to, že každej si rozmyslí, jestli zradí někoho, kdo je tak trochu magor a ví, kde maj jeho děti postýlky, ovšem to zůstane nevyřčený, že+ Jsou vděční, i jejich ženy. Nicméně na začátku... je pro ně těžký mě vidět. +pokrčí rameny+ Nepopírám, že k něčemu se ta ženská v domě přece jen hodí. +protáhne pobaveně+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.