Výměna manželek - Jade a Syriana - Pokoj Jadea

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Výměna manželek - Jade a Syriana - Pokoj Jadea

Příspěvekod Syriana Spinnel » 18 úno 2016 20:16

+jak tak kráčí ke veřím ušklíbne se+ vážně, já žádnou paranoiu nepotřebuju, už tak jsem dost velkej magor, na normální poměrz +poklepe si na spánek.+ A věřím tomu, že když to tady máš tak obšancované hlídkama, kamerama a já nevím čím, tak by nám aspoň v klidu mohli donýst jídlo, pokud jsi mi teda neobjednal bílé gardénie +řekne ironicky , ale aby mu učinila za dost:+ Kdo je tam? +zeptá se skrze zavřené dveře.+
to jsem já, Karren z kuchyně madam, nesu vám jídlo. +ozve se a Syr se ušklíbne na Jadea+. Vidíš? +povytáhne obočí, otevře a převezme si s úsměvem plný tác obložených sendvičů. Odnese je do pokoje, kde je postaví Jadeovi na stůl, tak nějak šikovně, aby se mu nezapatlali žádné dokumenty.+ Dobrou chuť +nabere si na talířek ty sýrové a sedne si zpátky do "svojeho křesla" kde odlá strávit zbytek odpoledne, večera, celou výměnu, pokud jí pan "manžel" nevymyslí jiný program.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 18 úno 2016 21:47

nepochybně. +ušklíbne se trochu+ jistě, protože masovej vrah by ti určitě zpoza dveří odpověděl "tady masovej vrah, jdu tě stáhnout z kůže". +odvětí sarkasticky, ale sendvič si vezme, je to pro něj ostatně trochu neobvyklý, mnohem častějc prostě jíst zapomene a vzpomene si až když mu žaludek vysílá signály morseovkou. sní dva nebo tři šunkový s vejcem, a pak se koukne do svýho kalendáře+ na tohle by ses vlastně mohla hodit. +podotkne zamyšleně, poklepe si prstem na spodní ret, a svraští obočí+ přijde sem vdova po jednom mým bejvalým... zaměstnanci. +zaobalí to nějak+ tvoje šavlozubá kámoška se ti asi nepochlubila, ale před pár měsícema na jedný společný akci zařvalo nezanedbatelný množství mejch lidí. +zašklebí se kysele+ docela určitě by ocenila spíš nějakej... empatickej přístup. +koukne na ni+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 22 úno 2016 08:33

+Té jeho poznámce se musí usmát+ No právě, víš jak by na světě klesla kriminalita +culí se.+ Hm? +zvedne hlavu od knihy a důkladně se na něj zádívá a poslouchá+ No víš, tak nějak jsme ještě nestihli probrat všechny věci co se udály... +řekne a zní to skoro omluvně, i kdzž nechápe proč, protože se nemá za co omlouvat.+ Fajn, akorát nevím, jestli ze sebe dokážu dostat tu správnou dávku... empatie... +podotkne spíš pro sebe, páč po všech těch událostech je její hrana empatičnosti docela obroušená.+ Kdz má přijít a hlavně, mi pověz, co ode mne přesně budeš chtít +zavře knihu a v křesle se protáhne jak kočka, až to sem tam zalupe.+

(se omlouvám, studijní víkend a vymytý mozek)
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 24 úno 2016 13:55

(jsem to tady úplně přehlídla! :oops: )

no už jsem se setkal s týpkama, u kterejch nechápu, jak se dokážou podepsat, natož někoho odpravit... +zašklebí se+ jo, vsadím se, že se touhle historkou dvakrát nechlubí. +odfrkne si, ne že on by na to vzpomínal dvakrát ochotně+ mám takovej nepříjemnej dojem, že to ještě není uzavřená kapitola... +poznamená zamyšleně, a koukne na ni, jako jestli si fakt myslí, že z nich dvou je on ten správnej adept na citlivej rozhovor+ Za pár minut... prostě s ní... nějak promluv. +pokrčí rameny+ že chápeme, jak to má těžký, zůstala sama se třema dětma. Peníze samozřejmě dostane, a komunita se o ni postará. Jen chci aby měla pocit podpory a tím pádem zůstala loajální. +koukne na ni, ať si nemyslí, že tam provozuje nějakou terapeutickou poradnu+ Dost mejch lidí má rodiny. +poznamená, možná má potřebu to nějak vysvětlit, aby si snad náhodou nemyslela, že je lidumil, nebo dokonce slušná lidská bytost+ Vědomí, že o jejich blízký bude v případě nutnosti postaráno vzbuzuje... hodně silný pouto loajality. +zvedne koutek+ A samozřejmě naopak. +zvedne ho ještě výš+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 25 úno 2016 09:29

+(v zájmu úspory času ten pohovor trochu zrychlím atd.... jsme nějak pozadu :D )

+Chvilku se na něj se zamračeným obličejem dívá a možná se mu podařilo v ní vykřesat špetku strachu, že by se během výměny mohlo přece jenom stát. Sotva jí stihne doříct instrukce, tak nestíhne říct ani popel a na dveře už se ozve klepání. Tak se na Jadea ušklíbne, že jí teda času moc nedal.+ Možná by bylo lepší, kdyby ses odlifroval vedle, abys ji třeba ještě víc nezdeptal, což umíš dokonale. Věř mi, bude loajální až na půdu... +doodstrkává ho vedle do pokoje a jde otevřít. +začíná si připadat jak vrátná. Nasadí lehce smutný úsměv "jako já vím, je mi to moc líto, pojďte dál" Jakmile překonají uvítací fráze jako dobrý den, je mi to líto, prosím posaďte se, nedáte si čaj a třeba sendvič, přejde Syr nenásilně k věci. Párkrát musí lehce poplácat mladou ženu po ruce a poskytnout jí krabici kapesníků, taky už viděla fotku jejich tří dětí a trochu ji píchne u srdce... Sakra kterej chlap, který se vrhne do tohoto oboru si založí rodinu? To je tak nezodpovědný! Pak se zdá, že už je vše tak, jak to Jade chtěl. Neopomene jí říci, že od Firmy (jak poetické) dostane dostatečné množství peněz aby ona i její děti byly zabezpečeny teď i v budoucnu (škola přece něco stojí). Po té, co jí žena poděkuje a požádá aby poděkovala i panu Jadeovi (ten bude na vrcholu blaha) nečekaně Syrianu obejme. Ta je sice v šoku, ale objetí jí opětuje, dokáže si představit, jak se cítí. Jo, opravdu to nakonec dokáže a je jí z toho fakt smutno.+
Kdybyste něco potřebovala zavolejte mi ano? +usměje se na ni a doprovodí ji ke dveřím.+ Opatrujte se, i své děti. Nashledanou. +Zavře za skroušenou vdovou dveře a těžce se o ně opře. No tak to byla docela silná káva. Káva! Potřebuje kafe, kýbl kafe. Podívá se na hodinky, panejo, den dost pokročil. Než stihne zabouchat na "manžela" že už je vzduch čistej objeví se sám.+
Mám u tebe kafe, velký dobroučký kafe, s našlehanou smetanou a posypané čokoládovýma hoblinkama. +Zapálí si cigaretu a postaví se k oknu, kde vidí, jak vdova nasedá do Priusu.+ Vy chlapi jste tak nezodpovědný +zamrmle si pro sebe.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 25 úno 2016 13:25

(se polepším :D)

+pousměje se, když si všimne toho záchvěvu obav v jejích očích, jen ať si nemyslí, že to je nějakej tábor :D+ Fajn. +pokrčí rameny, jako že má zcela volný pole působnosti, a zavře se vedle, stejně má co dělat. Samozřejmě má na monitoru notebooku celou dobu puštěnej záznam z vedlejšího pokoje, těžko říct na co tam ty kamery normálně má :pii takže přesně ví, kdy ženská odejde+
Objedne si ho dole, stejně to všechno platím. +podotkne, a vrátí se do svýho křesla, její poznámku pochopitelně slyší, a obočí mu pomalu vyjede nahoru, ve stylu mám na jazyku naprosto perfektní narážku na téma tři opuštěný děti, a ty moc dobře víš čeho se týká, a neřeknu ji nahlas jen proto, že potřebujeme ještě pár dní fungovat vedle sebe+ Dělají pro mě i ženský, mimochodem. +poznamená, on je prostě takovej feminista :D + Je to jejich volba. Dobře vědí, do čeho jdou. +ušklíbne se+ Do ničeho je nenutím, a věř tomu nebo ne, jsou mi vděční. Nejsem matka tereza, ale mezi náma je závazek, a ten já ctím. +přimhouří oči, protože je mu jasný, že mu nevěří, a je mu to docela fuk+ Nájemný vraždy může provozovat i středně dementní zajíc, ale mít síť spolehlivejch lidí je v tomhle byznysu nevyčíslitelná výhoda. +zvedne koutek+ Jejich rodiny můžou spokojeně žít v maximálním bezpečí a pohodlí, děti mají možnosti o kterejch se jejich rodičům ani nesnilo, a pokud se těm chlapům něco stane, na životních standardech jejich rodin se nic nezmění. Nepořádám zrovna rodinný grilovačky, ale investuju do nich hodně peněz. +usměje se samolibě+ což je samozřejmě... výrobní tajemství. +dodá s lehkým podtónem varování, ale spíš tak ze zvyku+ Složí mi kromě svejch schopností i svý životy, a vědí, že to ocením. Chovat se k nim jako zmrd by bylo značně kontraproduktivní. +uchechtne se, nehledě na to, že každej si rozmyslí, jestli zradí někoho, kdo je tak trochu magor a ví, kde maj jeho děti postýlky, ovšem to zůstane nevyřčený, že+ Jsou vděční, i jejich ženy. Nicméně na začátku... je pro ně těžký mě vidět. +pokrčí rameny+ Nepopírám, že k něčemu se ta ženská v domě přece jen hodí. +protáhne pobaveně+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 25 úno 2016 13:58

Ty seš naprosto neskutečnej.... +vydechne a raději nedořekne a zavrtí hlavou, protože potřebujou se nesežrat hned první den, že jo. Tak to v sobě jenom dusí a díky tomu jeho úšklebku, vstup si do svého svědomí je jí celkem jasné, na co myslí a docela ji to sejme.+ Aby bylo jasno, nikoho jsem neopustila +ucedí dost nakvašeně a přemýšlí, jestli zastřelit ho by byla fakt tak velká škoda pro lidstvo.+ Jasně jasně, Jsi novodobý don Corleone a děláš jim takové nabídky, které nemohou odmítnout. Tvůj job, tvoje věc, tvoji lidi. Mě-je-to-fuk! +odsekává každé slovo, nicméně má opravdu o čem přemýšlet...+ Takže... +řekne po chvilce, ticha, rozhodnutá se s ním fakt nehádat.+ Zaměstnáváš i ženy... jak u tebe probíhá vstupní pohovor, při zájmu o místo? +kdo ví, jestli se ptá jen ze zvědavosti či čirého zájmu o práci, kdyby toho měla náhodou v hotelu málo.+ A to kafe mi doneseš ty osobně ze Starbucks až bude otočenej režim +zazubí se.+ Jdu si dát sprchu +mrkne na něj mnohoznačně, vytáhne si nějaké věci z kabely a zmizí v koupelně. Ne že by byla paranoidní, ale zamkne se i když je jí jasný, že by to bylo absolutně k ničemu. Jakmile na sebe pustí horkou vodu a koupelna se začne plnit párou opadává z ní napětí, pomalu, ale opadává.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 25 úno 2016 15:02

+věnuje jí svůj nejlepší já jsem neřek ani slovo úšklebek+ Mně je to docela volný. +ujistí ji lehce znuděně, jak on už to umí, koneckonců taky nestojí o to, aby ona vytahovala jeho osobní minulost, takže se do týhle debaty ani nepouští. Zkrátka quid pro quo. Ovšem poznámka o donu Corleonovi ho fakt pobaví+ Svým způsobem, možná. +připustí s pobaveným úšklebkem+ Odmítnout můžou, ale jistě si umíš představit, že dát mi výpověď je poněkud... problematický. +poznamená+ Asi před dvěma lety jsem tu měl jednoho, kterej se zranil v boji, a měl takový PTSD, že nebyl schopnej vzít do ruky zbraň. +vzpomene si+ Tak co bys s někým takovým dělala? +koukne na ni tázavě. ticho mu osobně fakt nevadí, využívá efektivně každou minutu, takže když promluví, už zase něco čte+ Máš zájem o práci? +zvedne obočí pochybovačně+ Nedávám si inzeráty do novin. U každýho jinak. individuálně. +pokrčí rameny+ užij si to. +odvětí. Koupelna je klasická, hotelová, čistá, ale lehce neosobní. Z jeho věcí je tam snad jen šampón a sprcháč, kartáček na zuby, a holící strojek bez žiletek, asi aby ho nějaká náhodná známost nepodřezala při sexu+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 25 úno 2016 15:24

Víš co je paradox? že dona Corleoneho a Michaela a Sonyho mám vskutku ráda. +Pousměje se trochu, ne tedy tím nechtěla říct, že má ráda jeho+. Víš á nevím, ale někde jsem slyšela, že jsi kouzelník, to neumíš uzdravovat jako Lazar? +Rýpne si. Toliko k jeho problémy se zdravím zaměstnanců. Mydlí se a užívá si sprchu tak jak je zvyklá, za chvilku tam není skoro vidět. Vyleze ze sprchového koutu, a jak se začne oblíkat zjistí, že si zapomněla vzít kalhoty.+ Skvělý, naprosto skvělý +zamrmle si pro sebe jak si natahuje nátělník +bez podprdy+ tu taky zapomněla.+ Chlap jeden zatracenej. +Smotá si mokré vlasy do uzlu na vrcholku hlavy a podívá se na sebe do zrcadla. Krása pohledět. Vyleze ze sprchy a nechá tam otevřené abytam trochu vyvětralo. Schválně nechala u zrcadla stát svůj parfém, kartáček na zuby a pastu.+ Takže, +prohodí jakoby se nepromenádovala jen v černých kalhotkách a yačne vyhrabávat z kufru nějaké jeansy, které jsou samozřejmě až na spodku.+ Máš moc práce, nebo vypadnem někam na jídlo? Začínám trpět klaustrofobií z těch čtyř stěn. +"obrazně řečeno"+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 25 úno 2016 17:36

nech si ty deklarace citů až nakonec. +doporučí jí vcelku pobaveně+ Však neumřel. +pokrčí rameny+ Ale mám pocit, že sama dobře víš, že s uzdravováním mysli to tak snadný není. +poklepe si na spánek. Zatímco je ona ve sprše, proběhne u něj krátká rychlá schůzka s pár z jeho lidí ohledně večerních plánů, a když vyleze, už jsou zase pryč, a on dává na stole dohromady ostřelovačskou pušku+ Za hodinu odcházím, mám nějakou akci. +zavrtí hlavou, a nevidí důvod zakrývat, že si prohlíží její ne tak docela zahalený tělo+ Můžeš bejt tady, nebo jestli chceš bejt užitečná, až se vrátíme, bude potřeba nějaký ošetření. Maureen má vedle nějaký lékařský potřeby, a základní zásobu lékouzelnických lektvarů. +ukáže prstem na stěnu směrem vlevo+ Jestli někam vyrazíš, půjdou s tebou dva z mých lidí, mají svoje instrukce. Tak buď tak hodná a nesnaž se jim zdrhnout. +ušklíbne se trochu+
...with love.
Jade
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette