od Rebecca Altamirano » 26 úno 2016 16:09
Jsem ráda, že jsem tě pobavila. +střelí po něm zamračeným pohledem+ Nabídla bych ti, že ti to vezmu, ale mám dojem, že by to bylo zbytečný. +nadhodí ledabyle, zatímco svižným krokem zamíří zpátky k hotelu+ Haha, dobrej pokus, mistře, ale to tvý překvapení, když jsem se tam objevila nad smraďochovou mrtvolou, bylo skutečný. +přivře oči a samolibě se ušklíbne; prostě ví jistě, že ji určitě neviděl a tečka:D+ A mám dojem, že do tý tvý výšky taky informace doléhají se zpožděním. +zaryje si s gustem a protočí oči+ Řekla jsem, že tebe ne, takže si nech zajít chuť, cukrouši. +zvedne koutek rtů v křivém úsměvu; tváří se sice, že je těžce nad věcí, ale z toho jak ta věta vyzněla, musí vynaložit značné úsilí, aby potlačila zachvění, které jí proběhlo tělem. Zamračí se a její obvyklá nedůvěřivost se znovu ozve.+ Aha, no vzhledem k tomu, že proti tobě je malá drtivá většina, nic moc to neznamená. +smete tu lichotku bez mrknutí oka. Něco v jeho chování, v jeho očích, jí nutí bůhví proč držet si odstup, ale zároveň jí jeho arogance hrozně dráždí. Smrtící kombinace:D+ No, tak to se dobře bavte, mistře. A užij si východ slunce. +usápne jízlivě a vteřinu po té se přemístí. Samozřejmě ale ne přímo do hotelu, ale jen o kus dál, do jedné z bočních uliček, protože o tu reakci rozhodně nechce přijít. Taky si ho asi ráda dobírá:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it