Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Styx Lupin » 02 úno 2013 01:15

(přimlouvala bych se, abychom to na LoSu brali tak, jako že si upír dal záležet na tom, aby žádné jizvy nezůstaly. Už kvůli Remuskovi Styx prostě nemůže chodit s památkou na krku :D To by bylo skoro jako nikdy nemiznoucí cucflek :lol: )

Viki: Neřeš to a nech to, až to přijde. Jsem si jistá, že máš zbytečné obavy a že všechno zvládneš skvěle +mrkne na ni povzbudivě+ Jasně, příští večírek bude na Hawai a pánové budou mít určený dress code prázdný kokosový ořech. A bude jenom na nich, kam si ho dají +směje se+ Připlatit si, aby tě kousli? +rozesměje se, jak si to představuje jednoduše+ Ne, tady s tím upíři neobchodují. Tohle dělají jen ve velice vzácných případech, pokud vím. Myslím upíry tady ze Slastí. Všichni jsou pod dozorem Vyššího, který si je hlídá +otočí se na Rebeccu+ Ale moji první zkušenost jsem vlastně dostala darem. Rebečín bývalý přítel byl docela svolný. Becco... co je vlastně s Lestatem?

Nath: To spíš já děkuji tobě... tvé vystoupení je vždycky takové... dravé a přitom elegantní a ladné +zasvítí jí v očích, když si vzpomene, jak kdysi dávno sem chodila na něj (ale i na jiné) slintávat :D + Nechybí ti to?
Naposledy upravil Styx Lupin dne 02 úno 2013 01:30, celkově upraveno 1
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 02 úno 2013 01:29

(já tu nejsééém, jsem šla s dopisem do zákulisí :D :D :D )
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 02 úno 2013 01:30

(no jo vlastně :lol: Tak to už se nedozvíme :) )
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Manori » 02 úno 2013 11:45

(no bude, bude...konečně jsem setřásla ze hřbetu zkouškové..tak někdy po plesu pak:) zas od pátku přes víkend asi ideálně...)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Victoria » 02 úno 2013 12:53

(jéé, bezva! :hop* )

Přesně tak nějak jsem to myslela. +kýve spokojeně hlavou+ Nemusí to být zrovna ples, ale taková plážová párty by přece mohla bejt bezva! Podávaly by se barevný koktejly, hráli bysme takovou tu hru jak se musíš zaklonit a podlejzat tyč, šnorchlovali a jezdili na nafukovacích banánech... +už si to maluje+ To bys rozhodně měla uspořádat. +mrkne na ni+ Aha, tak to jsi vlastně měla docela kliku. +přikývne chápavě a na jednu stranu je ráda, že nebude žádný pokušení :D + Vyššího čeho? +zamrká a v duchu si představuje pětimetrovýho upíra+ To je něco jako superupír? +zajímá se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 02 úno 2013 14:08

Viki: Večírků je na LoSu do roka několik a každý bývá na jiné téma, baví mě to vymýšlet +usměje se+ Kliku? To bych neřekla... já jsem o to původně vůbec nestála +pokrčí čelo a kousne razantně do dalšího čokoládového upírka, jakoby za to mohl :D + No jo... něco jako superupír +rozesměje se+ Je to vládce města... šéf upírů... je to hodnost. Ale já tomu moc nerozumím, jen co jsem si tady přečetla na plakátech +pokrčí rameny+ Hele... slyšela jsem, že už máš kluka? +mrkne na ni+

Man: (super, už se vážně těším!)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 02 úno 2013 14:59

To je fajn, že se toho ujal někdo s organizačním talentem. +usměje se+ Vážně? +podiví se+ Ale nekousnou tě, když nechceš, že ne? +přejede si trochu nervózně po krku+ A ten chodí taky někdy ven? Nějakýho superupíra bych ráda poznala. +uculí se+ Kor jestli jsou tady všichni tak pěkní jako tady Nathaniel. +zasměje se+ Kolik upírů tady vůbec celkem je? Řádově? +zkoumá, jestli jsou to spíš jednotlivci, nebo taková malá armádka+ No... už to tak asi vypadá. +uculí se zeširoka+ Co jsi slyšela? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 02 úno 2013 16:20

Ne, nekousnou tě, když nechceš. Dokonce ani tehdy, když chceš. Přece bych tě netahala někam, kde je to nebezpečné +uklidní ji, že se nemá čeho bát+ Toho superupíra zaručeně zahlédneš na představení. Ale můžu ti zaručit, že nebudeš vědět, na kterého z tanečníků máš koukat dřív, to mi věř +uculí se pobaveně+ To nevím, kolik jich tady přesně je (ty mi dáváš s těmi odbornými otázkami:D), to by ti spíš řekla Rebecca. Já jich znám jen... +počítá+ ...pět? Těch, co se tady ukazují... kromě barmana, ale myslím, že zákulisí se jimi přímo hemží +zaksichtí se trošku+ No psalo se, že jste si padli do oka s Byronem. Tak povídej a přeháněj +vyzve ji se smíchem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 02 úno 2013 19:15

Ty teda pěkně mlžíš, tak si to nech. +směje se, jak krouží, kolem toho Styxina kousnutí+ (Pardon :D ) Jů, tak to se těším dvojnásob. +poposedne netrpělivě+ Ale Nathaniel není upír, že ne? +šeptne, aby je neslyšel+ Vypadá... jinak. +prohlíží si ho děsně nenápadně+ Koukám, že tenhle klub má úplně jasnou cílovou skupinu, slintající ženský jako jsme my. +směje se+ Pět je rozhodně víc než dost. +uculí se+ No, o oka jsme si teda padli. +zazubí se+ To by mě taky zajímalo, jaktože o nás píšou v novinách, když jsme pořád jen zalezlý u mě doma.+svraští nechápavě obočí+ No co chceš slyšet, Styx, jsem pěkně v háji. +povzdychne si se smíchem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » 02 úno 2013 21:08

Superupíři? +uculí se pobaveně nad tím označením+ Tak ti tu jsou rovnou dva a vsadím se, že to označení by se jim fakt líbilo. +cukají mu koutky pobaveně.+ No správně, já opravdu nejsem upír. I když ostrý zoubky mívám taky. +uculí se a zamrká na ni náhle žluto-zelenýma, kočičíma očima.+ Jsem leopardodlak. +vysvětlí ochotně a koukne na ni zas už svýma fialkovýma očkama+
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti