(přimlouvala bych se, abychom to na LoSu brali tak, jako že si upír dal záležet na tom, aby žádné jizvy nezůstaly. Už kvůli Remuskovi Styx prostě nemůže chodit s památkou na krku To by bylo skoro jako nikdy nemiznoucí cucflek )
Viki: Neřeš to a nech to, až to přijde. Jsem si jistá, že máš zbytečné obavy a že všechno zvládneš skvěle +mrkne na ni povzbudivě+ Jasně, příští večírek bude na Hawai a pánové budou mít určený dress code prázdný kokosový ořech. A bude jenom na nich, kam si ho dají +směje se+ Připlatit si, aby tě kousli? +rozesměje se, jak si to představuje jednoduše+ Ne, tady s tím upíři neobchodují. Tohle dělají jen ve velice vzácných případech, pokud vím. Myslím upíry tady ze Slastí. Všichni jsou pod dozorem Vyššího, který si je hlídá +otočí se na Rebeccu+ Ale moji první zkušenost jsem vlastně dostala darem. Rebečín bývalý přítel byl docela svolný. Becco... co je vlastně s Lestatem?
Nath: To spíš já děkuji tobě... tvé vystoupení je vždycky takové... dravé a přitom elegantní a ladné +zasvítí jí v očích, když si vzpomene, jak kdysi dávno sem chodila na něj (ale i na jiné) slintávat + Nechybí ti to?