Jen počkej a uvidíš. +culí se+ No ale že i ke mně domů, to je teda síla. +zavrtí hlavou, jakože ty novináři si dovolujou
+ No ale dokud mi nelezou do postele, tak to nějak přežiju. Člověk se kvůli tomu nemůže začít schovávat. +pokrčí rameny+ Pořád. +přikývne+ Chvilku jsem pryč a už mi chybí. +uculí se+ Je to děsný, připadám si jak vystřižená z béčkovýho romanťáku. +pleskne se se smíchem do čela+ Mám cukrovku sama ze sebe ale... je to krásný. +usměje se šťastně+ (tak taky jenom někdy... ale říkám, že je nejlepší...
) To je jasný, že na plese nemůžeš chybět, když ho pořádáš. +souhlasí se smíchem+ Děje se něco? +zvážní a nakloní se k ní blíž+ Nechci vyzvídat, máš nějaký problémy? Můžu ti nějak pomoct? +zajímá se+ To znám moc dobře, taky před cestou vyšiluju. +usměje se+ Vždycky něco zapomenu, tak už jsem rezignovala a beru si akorát kreditku a klíč od trezoru. +směje se+ Ani ne, my věci moc neplánujem. +přizná+ Až se nám bude někam chtít, tak se seberem a pojedem. Momentálně asi ne, maximální cestování, co podnikáme, je mezi postelí a ledničkou. +zasměje se a trošku začervená+