Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Styx Lupin » 02 úno 2013 21:48

Viki: Mlžím, no... jsou věci, které si radši nechám pro sebe +usměje se na ni omluvně+ Přesně tak, majitel tohoto klubu vsadil na to, že se místní dámy nechají rády a zcela dobrovolně zmanipulovat dokonalou iluzí něčeho neskutečného +přikývne s úsměvem+ Co chci slyšet... všechno, co jsi mi ochotná prozradit +mrkne na ni+ Od posledně vypadáš dnes mnohem šťastněji a rozzářeněji.... že ty ses nám zamilovala? +drcne do ní jemně loktem+ Ne, Nathaniel není upír... +odpoví, pak zmlkne, když se ujme slova on sám, jen tiše poslouchá a popíjí u toho svůj drink+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 02 úno 2013 22:27

Vždyť jo, jasný. +usměje se na ni chápavě+ To je náhodou výborná a věčně aktuální marketingová strategie. Navrhuju vydávat upíří sexy kalendáře, to by šlo na dračku. +směje se+ A dělají i něco pro pány, nebo plně spoléhají na nadrženost dam? +uculí se+ Šťastná... asi jsem. +přisvědčí a vypadá, že tomu sama pořád úplně nevěří, a radši to honem zaklepe na dřevo a na zuby+ Jsem naprosto nepoučitelná, co? +povzdychne si, ale nemůže z obličeje smazat širokej úcul+ Jenže když on je... prostě... všechno. Chápeš? +zasměje se sama sobě+ Jsem v tom až po uši. +zavrtí hlavou, ale zubí se u toho+
No ale když jsou dva, tak jeden musí bejt víc super ne? +uculí se na Natha+ Wow. +vypadne z ní, když se mu změní oči+ To bylo hustý, udělej to ještě! +poposedne nadšeně+ A jak to funguje? Můžeš se proměnit kdy chceš, nebo se měníš jednou za čas jako vlkodlaci? +zajímá se živě+

(Takže když nic neslyšíme, tak ani nemůžem jít Beccu obejmout? :shock: To je ale děsný. :D)
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » 02 úno 2013 22:37

(no jo, se v tom asi vykoupe sama :D do zákulisí by jste stejně neprošli, ještě by vás vynesli...v zubech :D :D )

Hmm, to je fakt, jeden o trochu víc..+kývne souhlasně a uculí se.+ Nene, až přijdeš na představení, ještě by se ti to okoukalo. +mrkne na ni vesele.+ Já se můžu proměnit kdykoliv, což je výhoda i pro představení. Stejně tak i ten druhý chlupatec, co se tu potlouká. Být závislý na úplňku by bylo dost na houby. Ale úplněk působí i nás, jsme při něm mnohem víc...rozjívení. +zazubí se, navzdory tomu, co řekl prve, nai znovu mrkne leopardíma očkama.+
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 02 úno 2013 23:26

Je to na tobě vidět, že jsi zamilovaná až po uši. Moc ti to přeji +chytne ji přátelsky za ruku+ Jistě, chápu to, Byron je prostě všechno +zasměje se, jak je jím Viki okouzlená+ Někdy ho přiveď, ráda ho poznám.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2013 00:21

Děkuju, teďka se mnou absolutně nebude k vydržení. +směje se+ Plánujem jít spolu na ples, tak třeba tam. +přikývne+ Určitě se ti bude líbit. Je totiž nejlepší. +řekne vážně, ale oči jí pobaveně září+ Co ta tvoje cesta do Egypta? +vzpomene si, co říkala+ Už se chystáš? Na kdy to plánuješ? +zajímá se+
To by se mi teda určitě neokoukalo. +vrtí se smíchem hlavou+ Ale to teda musíte udělat představení hodně brzo, protože jsem pěkně zvědavá. +culí se+ To je pěkně blbý no. +souhlasí+ A jak se člověk vůbec stane leopardodlakem? To tě taky musí něco pokousat? +zajímá se+ Rozjívení jo? +zazubí se pobaveně+ To by mě fakt zajímalo, jak to vypadá. +směje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 03 úno 2013 14:32

Tak to jsem na něj moc zvědavá, když je nejlepší +směje se, ale v duchu si pochopitelně myslí, že nejlepší je její Remus:D)+ A ty se opravdu divíš, že se o vás už psalo v novinách? Já ne, dotěrné mouchy se totiž dostanou úplně všude... tak si na to dávejte pozor +varuje ji+ Jste spolu teď pořád, že? +(koukám, kolik příspěvků denně s Byronem vyplodíte :shock: , fakt sis uměla vybrat ;) )+ No, cestovat chci až po tom plese. Vyskytly se totiž jisté věci, kvůli kterým jsem to musela odložit. Ale mám už cestovní horečku +přizná+ Vy se spolu nikam nechystáte? Na nějaký romantický výlet?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 04 úno 2013 01:13

Jen počkej a uvidíš. +culí se+ No ale že i ke mně domů, to je teda síla. +zavrtí hlavou, jakože ty novináři si dovolujou :D + No ale dokud mi nelezou do postele, tak to nějak přežiju. Člověk se kvůli tomu nemůže začít schovávat. +pokrčí rameny+ Pořád. +přikývne+ Chvilku jsem pryč a už mi chybí. +uculí se+ Je to děsný, připadám si jak vystřižená z béčkovýho romanťáku. +pleskne se se smíchem do čela+ Mám cukrovku sama ze sebe ale... je to krásný. +usměje se šťastně+ (tak taky jenom někdy... ale říkám, že je nejlepší... :D ) To je jasný, že na plese nemůžeš chybět, když ho pořádáš. +souhlasí se smíchem+ Děje se něco? +zvážní a nakloní se k ní blíž+ Nechci vyzvídat, máš nějaký problémy? Můžu ti nějak pomoct? +zajímá se+ To znám moc dobře, taky před cestou vyšiluju. +usměje se+ Vždycky něco zapomenu, tak už jsem rezignovala a beru si akorát kreditku a klíč od trezoru. +směje se+ Ani ne, my věci moc neplánujem. +přizná+ Až se nám bude někam chtít, tak se seberem a pojedem. Momentálně asi ne, maximální cestování, co podnikáme, je mezi postelí a ledničkou. +zasměje se a trošku začervená+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 04 úno 2013 19:00

To je typický znak nově zamilovaných, že chtějí být spolu pořád a ve dne v noci +culí se+ Já bych to klidně brala taky a to jsme spolu už přes tři roky. Ale vidíme se málo, nebydlíme spolu. Takže jsem zvědavá na vás po třech letech +směje se+ Ne, všechno v pořádku. Jen.... dost možná změním trasu cesty +trochu mlží, on to nejspíš nebude jen obyčejný oddechový poznávací výlet+ No tak to je taky kolikrát docela náročné putování... +k té lednici+ Taková postel člověka leckdy udolá víc, než výstup na čtyřtisícovku +mrkne na ni pobaveně+ Né, jsem vážně moc ráda, že sis tak rychle našla partnera, se kterým si pořád máte co povídat a se kterým se vůbec nenudíš +usměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 04 úno 2013 20:44

Páni, brzdi, brzdi! Známe se pár tejdnů, a ty hned o třech letech. +směje se+ Uvidíme. +usměje se+ No jo, vzpomněla jsem si na tebe, když ve zprávách mluvili o dalších nepokojích v Egyptě. +automaticky předpokládá, že Styx jde o tohle+ Určitě si ale objednejte loď a svezte se po Nilu, to je prej děsná pecka. Na jak dlouho to vůbec plánuješ? +zajímá se+ To je teda fakt. +zasměje se souhlasně+ Teď ještě aby byl můj bratr taky tak přející a chápavej. +zaksichtí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 04 úno 2013 21:24

No to jsem právě zvědavá, jestli vám to taky vydrží alespoň ty tři roky +směje se+ Přesně tak... jsou tam nepokoje a já ty muslimy fakt nemusím. Když vidím, jak jsou zfanatizovaní a hladoví po krvi, někdy mám z nich trochu strach +prozradí jí, ale nechá ji v tom domnění, že je to hlavní důvod, proč to odložila+ To už je zařízené, popluji parníkem po Nilu od hranic se Sudánem až do Káhiry (chci to udělat přesně podle toho, jak jsem to měla i v reálu, jen do toho vnesu kapku dobrodružství – teda né že bych ho v reálu neměla:D)+ Na jak dlouho... to netuším. Až dorazím do cíle. Cestou bude spousta zastávek +pokrčí rameny+ Tak tvůj bratr se přece musí přizpůsobit, ne? Bude bydlet on u tebe, tak nemá právo ti do ničeho kecat.
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti