Rebecca píše:+Přesně tak, bohužel vůbec nic. Jenom krev a alkohol. +zatváří se útrpně, ale koutky jí trochu cuknou+ No, já ti to při nějaký další hádce připomenu. +mroukne tiše; koukne na něj nahoru a v očích jí ďábelsky zablýskne. Nepochybuje o tom, že příležitostí bude spousta:D+ Tak jo, mám tám stejně pár věcí, který bych si ráda zase vzala zpátky. +pousměje se a tak vláčně se od něj odlepí; nad Butchovou předvídatelnou reakcí na federály se jen pobaveně ušklíbne, počká až oba zamíří dolů a ještě se k němu otočí+ Polda mě fakt nemá rád. +vzhlédne k němu, ale pobaveně se šklebí, takže jí to asi moc velký starosti nedělá+ A je to v pořádku, zasloužím si to. +přizná bez mučení+ Aspoň můžu začít pracovat na vylepšení svý reputace. +uculí se a v hlavě se jí pomalu rodí jistý nápad, zatím jen jako drobná jiskra, kterou ale hodlá později rozhodně rozvinout; stoupne si na špičky a líbne ho na bradu, protože výš nedosáhne+ Tak jdeme, aby si nemysleli, že jsem tě unesla. +zasměje se+ I když to není špatný nápad...+prohodí ještě zamyšleně, když zamíří po schodech dolů+
O tom vůbec nepochybuju Leellan +protočí oči a trochu zvedne koutek v úsměvu. Je mu naprosto jasný, že takových chvilek ještě bude.+ Tak jo, máš je tam schované +pohladí ji po tváři a když tam zůstanou sami dlouze ji políbí, protože to ještě pořádně ani nestihl.+ Butchovi to docela trvá +vzpomene si jak dlouho trvalo než se snesl s ostatníma bratrama.+ Časem se to vystříbří, snad. +Koutky mu cuknou.+ A to ještě jde? +trochu si do ní rýpne a ještě než vyrazí zpět do jejich pokoje hrozně ho pobaví to, jak je malinká a pokuší se ho políbit. Tak se k ní skloní a políbí ji nazpět.+ No vzhledem k té solární bombě venku to nejspíš nebude tak horký. +Sejde s ní dolů do suterénu a je vděčný, že Syr nezapomněla na dveře od jeho pokoje. Pevně je za nimi zamkne, aby měli aspoň jakous takous trošku soukromí. Přejde k bedně se zbraněmi, kam pečlivě zamkl její věci, které teď všechny vyndá a podá jí je.+ Jen jsem... +trochu se zasekne, jestli ji to nevytočí.+ Zvonil ti mobil a volala ti Payne, tak jsem to vzal, nezlob se... +to že přitom projel seznam jí hlásit samozřejmě nebude. Doufá, že Kantův imperativ platí i v upíří společnosti, i když ho teď porušil.+