Kuchyně

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Kuchyně

Příspěvekod Styx Lupin » 25 bře 2016 21:21

No jo, bylo vám líto, že já jediná nejsem mokrá, přiznejte se bez mučení +směje se a když se jde Remus převléknout, vypakuje mokrého Romuluse ven na sluníčko a jde se taky upravit a vezme si na sebe něco jiného, pak seběhne do haly+ Jsem připravena, můžeme +chytne se ho za ruku a nechá se přemístit+
viewtopic.php?f=209&t=2188&p=43290#p43290
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 27 kvě 2016 21:17

viewtopic.php?f=218&p=46143#p46143
Remus píše:+Tak napůl to čekal, ale stejně mu srdce poklesne, když uvidí Niu hladově se krmit čerstvou kořistí. Vůně krve a masa naplní vlčí chřípí a v tlamě mu spustí sliny, ale ovládá se natolik, aby se tím nenechal rozhodit. Počká, dokud oba dva nezmizí mimo dohled, než se v křoví pohne. Už už chce vyskočit ven, když ho upoutá pohyb v křoví... sleduje, jak drobní tvorečkové obklopí mršinu a ještě chvíli tiše pozoruje. Pak se společně vrátí odkud přišli a ráno se Remus probudí na polštáři z trávy, v hlavě mu třeští a bolí ho snad každá kost v těle. Chvilku jen leží a dá si nějaký čas na srovnání se s lidským tělem, pak vstane, obleče se do připravených šatů a pomalu se vrátí k domu. Cestou si v hlavě srovnává, co vlastně v noci viděli... a hlavně jak s tím naloží+

+za svítání Remuse opustí, aby se mohl přeměnit a vzpamatovat se a doma zatím připraví snídani pro vyhladovělého vlka. Když se Remus vrátí, něžně ho obejme a procítěně ho hladí po zádech, aby mu alespoň trošku ulevila v jeho stavu. Pak se spolu posadí ke snídani a Styx nalije Remusovi velký hrnek kafe na vzpružení+ Tak co říkáš na ty naše dva raubíře +teprve teď si o tom můžou v klidu pohovořit+ Asi jsem byla příliš bláhová, když jsem si myslela, že bychom z draka mohli vychovat roztomilého domácího mazlíčka +povzdechne si trochu zklamaně+ Přiznávám, trochu mě to šokovalo, co jsme viděli +zakousne se zamyšleně do toastu+ ale to se dalo čekat. Nia je už dospělá a neuspokojí se s masem, kterým ji krmíme. Potřebuje lovit kořist. Je to její přirozený instinkt. Asi... asi bychom jí v tom neměli bránit... co myslíš ty? +zvedne k němu oči+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 27 kvě 2016 23:51

+Už je na přeměnu zvyklý, ale i tak je pokaždé pěkně rozlámaný, utahaný a pořádně hladový. Přesto se na ni vděčně usměje, vtiskne jí polibek a bez okolků se pustí do jídla+ Možná jsme podcenili jej lovecké pudy. +přisvědčí zamyšleně+ Určitě bychom je neměli potlačovat, ale nejspíš budeme muset vymyslet nějaký kompromis... žije tu spousta ohrožených druhů. A musíme počítat i s možností, že se sem zatoulá člověk. +vysloví to nakonec váhavě nahlas+ Nemyslím si, že by úmyslně napadla člověka, pokud by ji neohrožoval, a rozhodně ne nás dva. Ale jak poroste... +svraští obočí a pokrčí rameny+ doteď jsem ani nemyslel, že by lovila divoká zvířata. +sní pár soust smažených vajíček+ Dobré je, že nepytlačila v žádných stádech v okolí. +usměje se povzbudivě+ Možná to je známka, že si uvědomuje kde a co smí lovit.
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 28 kvě 2016 01:44

To je dobrý nápad... ale jak ji chceš naučit, co může lovit a co ne? Nerozezná, co je ohrožený druh +hluboce se zamyslí+ Možná bychom jí měli poskytnout nějaké vlastní stádo... třeba ovcí... kdyby zase měla chuť lovit něco živého. A omezit ty její toulky. Nemusí přece lovit každou noc, masa má dost +upije trochu čaje+ Člověka by nenapadla, k tomu je vedená už odmalička. A do jejího teritoria se ani nikdo nepovolaný nedostane... vzhledem k zabezpečovacím kouzlům +v tomhle si je jistá+ Hm, to je docela možné, že si netroufá lovit příliš daleko od domu. To bychom jí měli ještě radši zdůraznit +přikývne souhlasně+ Ale... +najednou se uculí+ nemůžu těm dvěma upřít, jak dokonale jsou sehraní. Viděl jsi, jak jí Romulus to prase nadehnal z lesa až pod čumák? V jednom okamžiku jsem byla na ně skoro až hrdá, jak to měli perfektně promyšlené +zasměje se nakonec celé té situaci pobaveně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 28 kvě 2016 18:03

To je právě ta otázka. +pousměje se+ Zkusím se podívat do nějakých knih o chování draků. +rozhodne se+ Anebo jí budeme muset poskytnout nějaké kontrolované možnosti lovu. +přikývne na to stádo, přijde mu to jako dobrý nápad+ Když se naučila lovit člověka, určitě by se dokázala naučit lovit třeba jenom ovce. +přisvědčí a dolije si kávu+ To tedy ano... +zasměje se+ kdyby to nebylo tak vážné, udělali by na mě dojem. +usměje se+ Ale potěšilo mě, že Romulus se k ní nepřidal. +dodá+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 28 kvě 2016 20:51

Myslím, že Nia si teď neuvědomuje, že udělala něco špatně. Musíme jí to vysvětlit. Vlastně oběma, Romulus se taky nechal unést honáckými instinkty, co taky nikdy předtím neudělal +poznamená+ Souhlasím. Nebylo by rozumné jí to úplně zakázat, ale když ji pustíme lovit, ráda bych u toho byla. O úplňku na ně možná nejlépe dohlédneme +ona neloví člověka, to je asi překlep?:D+ Taky jsem ráda, že Romulus potlačil v sobě dravé pudy, přece jen psi jsou mnohem více domestikovaní než draci +usměje se a pak si zhluboka povzdechne+ To máme s nimi tedy starosti... ale kdy jsme je neměli? +zasměje se, když si vzpomene, co se jich ti dva už nazlobili, ale tak příjemně+ Ale teď je nejvyšší čas jít se po náročné noci pořádně vyspat +uzavře debatu a rychle sklidí ze stolu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 29 kvě 2016 10:58

+NElovit, právě myslel, že se naučila NElovit člověka :D+
Ne. +přikývne souhlasně+ V její normální komunitě by ji tohle naučili ostatní draci, tady to budeme muset udělat my. +usměje se+ Právě, líbilo se mi, že ho sice pohltilo lovecké vzrušení, ale nekrmil se tím, co ulovili. Myslím, že jsme ho vycvičili dobře. +uculí se pyšně+ Ale jsou to příjemné starosti. +zavrtí hlavou s úsměvem+ Alespoň máme trénink na výchovu dětí. +zasměje se tiše+ To tedy rozhodně, jinak usnu u stolu. +protáhne se, až mu křupe v zádech+ Nádobí umyju potom. +slíbí jí, než se odebere do ložnice+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 29 kvě 2016 19:44

(aha, ale to NE tam chybí:D) Taky jsem na to hrdá +jak je pejsek vycvičený+ No já pevně doufám, že děti tolik zlobit nebudou jako ti dva +zasměje se+ To nebude potřeba, máme na to přece pomocníka +mrkne na něj vesele a naskládá nádobí do myčky+ Zítra začneme trénovat Niu, abychom ji to naučili, než odjedeme na tu výpravu na Dálný východ +zívne unaveně a pak se odeberou do ložnice+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 29 kvě 2016 22:19

(promiň :D)
Taky v to doufám. +uculí se+ Třeba bude snazší je vychovat. +zadoufá naivně+ To je dobrý nápad, nerad bych je tu nechával samotné bez kontroly, dokud si nebudeme jistí, že se budou chovat slušně. +usměje se, vleze vedle ní do postele a během chvilky usne tvrdým spánkem. Druhý den spí déle než obvykle, aby nabral zpátky síly, ale probudí se už zase svěží+
Remus

Příspěvekod Beatrix » 15 led 2017 17:26

+Přiletí pošta...+

Obrázek

Obrázek
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse