Hlavní sál

Magická čajovna vznášející se na křídlech draků

Moderátor: Victoria

Re: Hlavní sál

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 19 srp 2016 20:19

To ti věřím. +souhlasí pobaveně+ No jasně, praktický. A neboj, instruktážní kurzy budou samozřejmostí. +uklidní ji se smíchem v hlase+ Nemáš zač. +pousměje se a pobaveně sleduje, jak si Sophie hned dárky zkonfiskovala+ No jo, aspoň většinou slunečno. Jednu bouřku jsme si zažili vlastně ještě před tím, než mi vůbec došlo, že to je trochu vážnější, než jsem měla v plánu. +zatváří se trochu rozpačitě a zároveň i provinile. Jestli četla DV, má představu o co šlo+ A taky jeden z jeho bratrů mi zrovna dvakrát příznivě nakloněn není. +ušklíbne se kysele+ To máš pravdu, taky ten pocit teď trochu zažívám. +myslí mateřský strach:D+ No moje puberťačka je učiněný zlatíčko. Našla si kluka a aktuálně mají na kontě zlikvidovaný pouliční gang. +uvede ji stručně do života malé sociopatky a protočí oči+ Hmm...tak dobře. +kapituluje nakonec a opatrně si ji od ní vezme a docela zkušeně si ji uloží na rukách a zadívá se do toho drobného obličejíku+ Ahoj, Sophie. +pošeptá jí a jemně ji pohladí po vláskách+ Já jsem tvoje kmotřička a můžeš mi věřit, že jestli ti někdy někdo ublíží, obrátím vzhůru nohama samotný peklo, abych tě pomstila. +ujišťuje ji něžně a rozhodně to nejsou jen planý sliby:D+ Je sladká...+vzhlédne s úsměvem k Vicky+ A co ty? A Byron? Jak se máte? Vypadáš šťastně. +zadívá se na ni zvědavě, ale každou chvíli znovu sklopí oči k malé+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2016 20:41

Byrona trefí, až jí najde pod matrací pistoli. +směje se taky+ Tak to jsem ráda. +usměje se, a fakt je+ Přišel mi jako docela sympaťák. +zazubí se+ jakto? já teď noviny moc nestíhám. +uculí se omluvně+ joo, to tak bejvá. taky jsem si říkala, hlavně teď ne žádnej vážnej vztah, chci se dát dohromady, no a za půl roku sem byla vdaná. +uculí se+ tohleto se nedá moc naplánovat, a asi je to tak dobře. +pokrčí rameny+ Tak už se tomu nebraníš? +culí se trochu+ na rodinu se vykašli, důležitý jste vy dva. +usměje se povzbudivě+ jůů, kluka! +vykulí oči+ na to se teda netěším, byron už na ebayi shání bazuku. +zazubí se+ cože? jakej gang? +to ji teda vážně zcela odzbrojí :D+ no... tak aspoň se o sebe postará? +uchichtne se, koukne na to svoje dítě, a dost doufá, že tohle jednou řešit nebude :D. Sophie je u Beccy klidná, zkoumavě si ji prohlíží, trochu voní tak jak vonívají miminka, a pak ji čapne za pramen vlasů a zatahá, načež se tomu bezzubě zaculí+ No vidíš, jak ti to jde, už jseš plešatá. +směje se+ My se máme dobře. Fakt moc dobře. +usměje se spokojeně+ Prvních pár týdnů bylo náročnejch, ale ona je fakt hodný miminko. Spí hezky, zvládne se nějakou chvíli zabavit i sama, a brečí v podstatě jenom když má důvod. Byron to s ní hrozně umí. +uculí se+ Nejsložitější pro mě bylo nenechat se vypsychovat všema článkama o tom, co by měla umět. +zašklebí se vesele+ No, asi jsem šťastná. +pousměje se+ Věříš, že jsem si nikdy nemyslela, že já budu někdy něčí máma? +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 19 srp 2016 22:31

To rozdýchá. +odmávne to s přehledem a zasměje se+ Jo, to je. A v mnoha směrech velmi speciální. Ještě si občas říkám, jestli jsem si neukousla trochu moc velký sousto. +ušklíbne se, ale je to fakt+ Mhm...to je možná dobře. +utrousí na to, že noviny nestíhá+ Tak trochu v tom totiž figuroval tvůj ex...+kápne částečně božskou a nasadí pečlivě neutrální výraz+ No u tebe to vůbec byl celkem extrém. +zasměje se, když jí to tak shrne+ A doufám, že u mě to přece jen bude trochu míň rychlý. I když...+zarazí se, technicky vzato se dá říct, že už je taky vdaná :D + Asi tolik ne. Syr mi pár věcí tak trochu omlátila o hlavu a mě se přece jen trochu rozsvítilo. Není moc příjemný, když ti někdo natvrdo ukáže tvoje chyby. +zatváří se trochu jakoby ji bolel zub+ No jo, kluka. Je o necelý dva roky starší než ona a shodou okolností dělá pro tvýho ex. +ušklíbne se+ Naše seznámení bylo fakt epický. +uchechtne si, když si vzpomene na jeho útok s dřevěným kolíkem a stříbrnou dýkou:D+ Jo, to postará. Rozhodně na tom pracuju. +přikývne a pak zase chvilku brouká malé a šimrá ji na bříšku+ Pááni, ty máš ale sílu. +usmívá se na ni a nechá ji ať klidně tahá+ No ježiš, takový věci vůbec nesmíš číst. +zasměje se+ Každý je originál a mezi náma - je dost nuda zapadat do šablonek. +zakření se+ Takže je to jasný, Sophie? Buď vždycky originál, vždycky sama sebou. +pohladí ji prste po tvářičce+ To mě vůbec nepřekvapuje, že je Byron skvělý táta. Je to přesně takový typ, do kterýho bych to řekla. +pousměje se+ Trochu potrhlej, jasně, ale o to větší si s ním užije zábavu. +uculí se+ Jen aby na tebe ale nezbyla role zlýho policajta. +postraší ji trochu+ No jo, to máš jak s tím vážným vztahem. Nikde nic a najednou jsi máma. +zasměje se tomu+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2016 23:06

Noo bude muset. +uculí se+ Taky mám ve skříni jednu, moc se mu to nelíbí. +pousměje se+ Ale za tohleto jsem vděčná. Ona je ještě malá, ale... vím, v jakým světě žijem, a chci, aby se o sebe uměla postarat. +usměje se na ni vděčně+ Jo? +zvedne obočí a úsměv jí trochu skape, když zmíní Jadea+ Vy jste... +začne a pak to radši nedokončí, pač to asi nechce vědět :D+ víš co ti řeknu, je mi jasný, že mi do toho vůbec nic není, ale... jsem fakt ráda, že jsi s ním neskončila. +uculí se+ a nemá to nic společnýho se žárlivostí, jenom... by ti dost ublížil, a to bych fakt nerada. +usměje se na ni+ To jo, ale byl to moc pěknej extrém. +zazubí se+ no, od toho kamarádi jsou, ty opravdoví. +přikývne souhlasně+ A očividně to k něčemu bylo. +uculuje se+ Cože? Jade už zaměstnává i děcka? +vykulí oči překvapeně+ to mi k němu fakt nesedí. +zamračí se+ Ale pro Payne to asi bude dobrý ne? +pousměje se, asi o ní něco málo ví, nepamatuju si úplně co :D+ Nesmíš tetu tahat. +uculí se na Sophii a jemně jí vyprostí vlasy+ to bolí, víš? +vykládá, ale moc velkou váhu to nemá, pač vzápětí malá chytne Beccu za nos a připadá jí to ohromně vtipný+ Líbíš se jí. +mrkne na ni Vicky+ Jo, naše dítě ani do šablonky zapadnout nemůže. +zasměje se+ Byron je báječnej, jsem strašně ráda, že se zapojuje. Většinou se otcové začnou zajímat až když je s dítětem trochu sranda, ale on se toho fakt nebojí. +uculuje se+ Vozí ji v peřince na skejtu a tak. +zachichotá se+ noo, jako nejsem si moc jistá, kdo ji bude vychovávat, až na to přijde. +směje se+ My jsme to ale fakt plánovali, většina lidí si myslí, že se nám Sophie povedla náhodou, ale popravdě jsme se snažili přes půl roku. +pousměje se a sleduje, jak se malá směje na novou tetu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 20 srp 2016 00:31

To ti naprosto schvaluju. +pokýve spokojeně na tu pistoli; i když by rozhodně měla připomínku k tomu, kde ji přechovává:D ale chápe, že ne každý má potřebu spát s bouchačkou pod polštářem:D+ Mhmm...+zamrčí neurčitě, ale střelí po ní všeříkajícím pohledem+ Upřímně, asi jsem od začátku věděla, že to tak jednou dopadne. +pokrčí lehce rameny+ No dobře, úplně od začátku asi ne, ale...+potřese hlavou a radši zmlkne+ Neboj, je mi jasný, že to není chlap na "kytky a srdíčka". +ušklíbne se, už jen ta představa jí přijde dost neuvěřitelná+ Nicméně, oba jsme přežili, což je o dva víc, než bych čekala, takže úspěch. +konstatuje a přehání jen maličko:D+ A myslím, že s velkou pravděpodobností se to opakovat nebude. +ale jistě to neví, což ale nahlas neřekla, že:D+ Noo, technicky vzato už za pár měsíců děcko nebude. +pokrčí rameny+ A navíc tam šlo o jeho tátu, kterej umřel při naší společný akci. Což vlastně nepřímo souvisí s tím, jak jsem s Deanem seznámila. +zasměje se+ Když o tom tak přemýšlím, byly poslední měsíce fakt docela náročný. +cukne koutky+ Jo, to rozhodně bude. Dá se říct, že on je pro ni možnost, jak mít i trochu normální život. A hlavně jak se naučit, že ne každej chlap jí chce ublížit. +povzdechne si trochu odevzdaně, ale pak se usměje a trochu nakloní hlavu, když jí Vicky vymotává vlasy z maličké pěstičky+ No jo, možná trochu líbím. +usměje se spokojeně+ To byste se možná měli co nejdřív dohodnout, protože to přjde dřív, než si myslíš. A obávám se, že se máte fakt na co těšit. Vidím tady nejmíń deset čertů v každým oku. +zasměje se a pošimrá malou pod bradičkou+ Ať si ostatní myslí, co chtějí. Je krásná a očividně spokojená. Na ničem jiným nezáleží.
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2016 00:53

+Ale s nima spí v posteli dítě, pod polštářem ji mít nemůže :D+ No... +koukne na ni tak úkosem, a pak se uculí+ dyť já vím. +zasměje se, a zní to jenom lehce zahořkle :D+ Nemusí to bejt nutně špatná věc. Chci říct, nemusí bejt nutný držet si ho od těla, když si ho dokážeš u toho udržet venku z hlavy... a to byl můj hlavní problém. +uculí se trochu+ Prostě to nesoudím. +vyjádří se na rovinu, sama ví, jakej umí bejt :D+ Já jsem popravdě párkrát kytku dostala, na začátku. Když chtěl udělat dojem, že je normální. +pousměje se, sklopí oči k Sophii, jako by si potřebovala připomenout současnost+ Asi za ním budu muset zajít, mám nějakej problém magickýho rázu. Ale odkládám to, jak se dá. +zašklebí se na ni vědoucně, jako"nikdy neříkej nikdy" :D+ Aha... +poslouchá její vyprávění a nad jménem se zarazí+ Dean? Dean... +zamyslí se+ Já si ho pamatuju, měl ještě menší sourozence, bylo mu tak dvanáct... umřel mu táta? +koukne na ni posmutněle+ No... společný trauma dokáže lidi hodně sblížit.. bylo by fajn, kdyby to těm děckám vyšlo. +uculí se+ No jo, ona je takový pako, kdyby uměla chodit, tak odejde s každým, kdo se na ni uculí. +směje se+ Já myslím, že ji zvládnem vychovat jako dobrýho člověka, naučit ji, co je dobrý a co špatný, že nemá zabíjet a tak. Ale nevim, kdo ji naučí jíst brokolici a ráno vstávat. +zazubí se. Sophie je nadšená, že jí věnuje pozornost, směje se na celý kolo a třepe rukama a nohama :D+ Jo, vůbec na ničem. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 srp 2016 21:29

+tváří se pečlivě neutrálně, přece jen to je trochu divný, rozebírat s jeho bývalou přítelkyní :D+ Jo tak do hlavy si ho rozhodně pouštět nehodlám. To by nedopadlo dobře. +zasměje se+ No jo, klasický "když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají", co? +zašklebí se chápavě+ Hmm a povíš mi jaký problém? +koukne na ni pátravě+ Třeba bych tě mohla toho zážitku ušetřit...+navrhne nevtíravě; třeba by jí nevadilo o něco ho žádat, ale bere to podle sebe. Pokud by měla možnost, tak se tomu radši vyhne :D+ Jo, to je on. +přikývne+ A bohužel přišel i o mámu. +doplní jí informace+ Takže se o něj teď tak nějak stará Jade. +přidá další drobek z těch pikantnějších novinek:D+ Například za mu žehlí průšvihy. +docela si ten přenos informací užívá:D+ To taky doufám. V zájmu jich obou. +potřese hlavou+ Tak na tom možná budete ještě muset zapracovat, než se chodit fakt naučí. Jinak ji asi budete muset uvázat na vodítko. +zasměje se+ Áále prosím tě. Brokolice se přeceňuje a ranní vstávání nemá rád nikdo. +mávne rukou a zakření se+ A já vím o čem mluvím, ani dvě stě let na tom nic nezměnilo. +zakření se pobaveně+ Budete skvělý rodiče, neboj. +ujistí ji a vypadá, že o tom vůbec nepochybuje+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 srp 2016 23:32

+docela dost divný :D+ To jsem fakt ráda. +uculí se+ No jo, já jsem taky byla pěkně blbej ptáček. +zasměje se+ No... ale tak co by ne. +pousměje se+ Já vlastně nevím, jestli je to problém, jde o to, že... když jsem otěhotněla, začala jsem mít... sny, který se potom plnily. Jako vize, ale nekontrolovatelný. +kousne se do rtu+ Myslela jsem si, že to dělala Sophie, jako že se tak projevuje její magie. +koukne na malou a usměje se+ No ale teďka už je venku, a já je mám pořád. A hlavně už to nejsou jenom sny, občas se mi to stává i přes den. +pokrčí rameny+ V naší rodině se sem tam objevila čarodějka s darem vidění, ale naposledy už to bylo hrozně dávno. Tak bych to potřebovala trochu prozkoumat. +usměje se+ Co když se mi to stane za volantem, že jo. +nakrčí nos, ale další denní dávka emocí z Jadeova kempu jí vyrazí dech+ Chloe umřela? +zamrká překvapeně+ To je šílený, co všechny ty děcka? měla bych... +prohrábne si vlasy a pak se zarazí+ No, to už vlastně asi není moje starost, co. +pousměje se+ chudák kluk, zasloužil si něco lepšího. +povzdychne si+ To je fakt. +směje se tý představě+ Mám takovej pocit, že se to rodičování taky učíme za pochodu, někdy mi přijde, že se naučím od ní stejně tolik jako ona ode mě. Ale to asi znáš, co. +uculí se na ni+ dík. +usměje se vděčně+ Já myslím, že ty rozhodně taky. +mrkne na ni+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 22 srp 2016 02:41

+poslouchá ji a zamyšleně se zamračí+ No, tak tohle je zrovna schopnost, kterou bych nikomu nepřála. +potřese hlavou a pohladí jemně Sophie po hlavičce+ Ale v těhotenství se v těle děje spousta věcí, takže mě nepřekvapuje, že to mohlo nějak ovlivnit i tvoji magii. Tak kdybys chtěla, můžeme něco zkusit. +koukne na ni+ Jo. Přesněji byla zavražděna. +přikývne pochmurně+ Ten gang, co zlikvidoval Dean a moje puberťačka...ji měl na svědomí. +dodá aby byla story kompletní+ Myslím, že ty dvě nejmladší si vzal k sobě nějaký pár, co taky dělá pro Jadea. +nakrčí zamyšleně čelo, jistá si není+ Myslím, že v týhle situaci nic lepšího dostat nemohl. V nejlepším případě by na těch pár měsíců skončil v děcáku a to za lepší nepovažuju. +vážně teď tak trochu hájila Jadea?! Určitě ne:D+ Myslím, že se v něm Dean vidí. +pousměje se trochu a když si vybaví ten jeho výraz, když je načapal v kanclu, rty jí zvlní pobavený úsměv+ A tu naši spolupráci dost těžce nese. +konstatuje se smíchem+ No jo, to mi teda povídej. A já navíc spadla rovnou do toho nejhoršího možnýho období. +zakoulí očima+ Dělám, co můžu. Nic jinýho mi nezbývá, že. +zašklebí se a sklopí zase oči k malé+ Ale ty jsi úplný zlatíčko, ne jak ta moje potrhlá puberťačka. +poví jí s úsměvem+ Až se s tebou seznámí, budeš mít další tetu-ochránkyni. +pousměje se+ Myslím, že tohle dítě bude mít nejlepší ochranku v dějinách lidstva. +zasměje se+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 22 srp 2016 23:03

Jo, taky bych se toho radši vzdala. +ušklíbne se trochu+ Zatím jsem neviděla nic... zásadního, žádná smrt, nebo tak. Ale i tak z toho mám strach. +přizná se narovinu+ já vím, nemělo by mě to překvapit, ale překvapilo. +zasměje se+ jo? co máš na mysli? +koukne na ni se zájmem+ Chudáci ty děcka. +povzdychne si+ tohleto jsem dycky nesnášela nejvíc. +zamumlá+ Komunita se postará, ale... z toho cyklu se nedostanou, víš? +vysvětlí jí, jak to myslí+ Rovnou pomsta, jo? +pousměje se, a obočí jí lehce vystoupá, když ho Becca obhajuje :D, jen se tomu uculuje+ Jo, no právě. Chudák kluk. +zasměje se+ Víš, v co vyroste? On vlastně nemá na výběr. +pokrčí rameny+ No, to se nedivím. Asi jsi poznala na vlastní kůži jak to tam chodí ohledně upíru. +pousměje se omluvně+ však ono se ti to tisíckrát vrátí, ale až tak za pár let. +uculí se+ Jo, vítej v rodičovství. děláme co můžem a snažíme se udržet nad vodou. +směje se s ní+ No počkej patnáct let, ono to zlatíčko vyroste v pěknou bestii. +uchichtne se+ Kdyby Payne chtěla babysitovat jako brigádu, klidně může. +navrhne+ Pro puberťáka je dycky fajn vydělat si trochu vlastních peněz, a aspoň budeš vědět, že je přitom v pohodě. +zamrká řasama, hotovej inzerát :D+ To je ale dobře, i když teda doufám, že ji nikdy nebude potřebovat. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dračí čajovna Nara