od Styx Lupin » 25 srp 2017 09:59
Já ti přece věřím, že tě něco kouslo. O tohle vůbec nejde +potřese hlavou+ Copak sis toho nikdy nevšiml? Kouká na tebe jako na nějakou popovou megahvězdu. Já jsem si toho všimla hned. Ona neobdivuje tvoji práci, ona obdivuje tebe +jako žena to poznala hned+ Jo, třeba plesknout, nemá na tebe co sahat +vystrčí bojovně bradu+ Ještě před pár měsíci bych jí za tohle na fleku rozcuchala účes a rozmazala líčení… znáš mě + teď si ale kvůli dětem, které nosí pod srdcem, zachovává důstojnost+ Nic se nestalo? +ztiší najednou hlas+ Mně to ale zabolelo, když jsem viděla, jak tam spolu jste. Trávíš s ní mnohem více času než se mnou. Je mladá, krásná, štíhlá, vůbec se s ní nemůžu srovnávat, já vypadám jako plejtvák obrovský. Nejsem sexy a teď už si se mnou neužiješ ani ten sex +vzlykne+ A líbíš se jí. Některé ženské si jdou tvrdě za svým a neberou ohledy na to, jestli je objekt jejich zájmu ženatý, anebo má děti +vyleze nakonec z ní, co ji tak trápí, prostě se bojí, že by o něj mohla přijít+ Asi na ni žárlím...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)