(Man: No to bych mohla zkusit, že
měla holka kliku, sem poprvé strčí nos a jak to dopadá
)
Jason: +tiše se zasměje, když jí tak hezky "salutuje" a potřese nad tím hlavou, než ho nechá v klidu se věnovat ostatním fanynkám+
Styx: Samozřejmě, že ne. +zasměje se vesel+ Myslela jsem před vší tou magií... je jí tu tolik. Neměla jsem tušení, že vaši upíři a... dlaci... +odmlčí se jak vzpomíná na ten správný výraz+ ...jí mají tolik. +zlehka pokrčí rameny+ Myslíš? Ale za zeptání bych nic nedala. +zazubí se a už se rozhlíží kolem, jestli najde nějakou oběť kterou by se mohla pokusit vyzpovídat+
Becca: No už to tak bude. +usměje se na ní vesele a nadšeně jí to odkývá. a jen vážně pokývne hlavou jakoby děkovala za její uznání+ Popravdě... to že bych se měla bát vlézt na podium mi došlo až ve chvíli kdy jsem tam stála. Tedy ne že bych se předtím nebála, to tvrdit nemůžu... ale vaši kolegové jsou úžasní a opravdu jsem si to potom užila. Ono se vší tou mocí kolem člověk rychle zapomene že ho sleduje tolik lidí. +vesele se usměje+ Takže vy nevystupujete? Co tedy děláte? Ochranku nebo něco takového? +zajímá se+