Styx: Hmn... +zamručí, když od ní ochutná zmrzlinku+ ...ta je božská. +pokývá s úsměvem hlavou+ To ano, bylo to něco tak úžasného. Tedy miluju tanec a na tohle rozhodně nikdy nezapomenu. +září nadšením a je si jistá, že by jí Nef utrhla hlavu, kdyby se to dozvěděla a nejspíš nejen jí
+ Vážně? Chodíš se dlouho a nikdy si neměla nutkání se nechat vybrat? +zajímá se zvědavě+ Jistě, nemusíš se nutně bát... myslím, že každý k tomu má svůj specifický důvod, proč. ne. +usměje se na ní a pokývá hlavou+ No nejsem si jistá jestli odvážná, sestra by řekla že jsem zešílela ale asi jo... ale asi taky zvědavá, myslela jsem, že bych mohla zjistit jak to všechno dělají. +zamyslí se nad tím+ Ale když mi nikdo znatelně neubližuje, tak proč se ho bát. +pokrčí nakonec zlehka rameny+
Becca: Ale já za to vážně nemůžu. +zasměje se tiše a zatváří se jako nevinnost sama+ To asi ano, i když mi museli z několika pomoc... jsem prostě nepoučitelná. +pokrčí trošku posmutněle rameny, ale pak vykouzlí úsměv+ Jediný člověk mezi tolika upíry? +zvedne zaujatě obočí, když stočí pozornost stejným směrem a přemýšlí co v tom asi bude. sice by měla pár nápadů, ale nehodlá nikoho obviňovat ze závislosti nebo nějaký úchylky, to opravdu ne+ Tak že bych si skočila vsadit? +zasměje se vesele+ Tedy, ne že by měla na vybranou. U nás je pro mě momentálně trochu víc nebezpečno. Chtěla jsem se s ní vrátit, ale přesvědčila mě, abych tu zůstala. +rozhodne se, že by se mohla podělit o to co se vlastně u nich děje, má vzácný dojem, že to upírka pochopí+