Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Margarit Black » 27 úno 2013 13:27

Man: Adrenalin *chechtá se* Nooo, to teda! A pak ho budu zavírat do skříně, jak v těch špatných vtipech *směje se*

Phil: Vystoupení ušlo? *vykulí oči* Mám takový pocit, že zdejší obecenstvo by bylo jiného názoru *mrkne na něj* Bylo bezvadné.. *prohlásí upřímně* Copak, potřebuješ trochu pustit žilou? *uculuje se* Nene *zavrtí hlavou* Vlastně jsme tady..v Americe..New York.. *upřesní*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 27 úno 2013 13:42

Áaa, takže potížistka? +zajiskří jí vesele v očích+ Nezáleží na tom, do kolika problémů se dostaneš. Podstatný je, že ses z nich vždycky dokázala vyhrabat. +prohlásí moudře a mrkne na ni.+ To máš pravdu, opravdu by to dokázal každý. +přikývne, pak se zarazí.+ Teda kromě Phillipa. +kývne ke jmenovanému a musí se pousmát, protože vypadá fakt k nakousnutí. Jak to v zákulisí vystihl Aubrey.+ Ale věř mi, větš pravděpodobnost je, že...vyhraješ v loterii, než že bys tady přišla o nějakou končetinu nebo tak něco. +zasměje se.+ No je ale fajn, že nám sem místo sebe, poslala ségru. +zamrká na ni vesele.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 úno 2013 15:43

Styx: Hmn... +zamručí, když od ní ochutná zmrzlinku+ ...ta je božská. +pokývá s úsměvem hlavou+ To ano, bylo to něco tak úžasného. Tedy miluju tanec a na tohle rozhodně nikdy nezapomenu. +září nadšením a je si jistá, že by jí Nef utrhla hlavu, kdyby se to dozvěděla a nejspíš nejen jí :D + Vážně? Chodíš se dlouho a nikdy si neměla nutkání se nechat vybrat? +zajímá se zvědavě+ Jistě, nemusíš se nutně bát... myslím, že každý k tomu má svůj specifický důvod, proč. ne. +usměje se na ní a pokývá hlavou+ No nejsem si jistá jestli odvážná, sestra by řekla že jsem zešílela ale asi jo... ale asi taky zvědavá, myslela jsem, že bych mohla zjistit jak to všechno dělají. +zamyslí se nad tím+ Ale když mi nikdo znatelně neubližuje, tak proč se ho bát. +pokrčí nakonec zlehka rameny+

Becca: Ale já za to vážně nemůžu. +zasměje se tiše a zatváří se jako nevinnost sama+ To asi ano, i když mi museli z několika pomoc... jsem prostě nepoučitelná. +pokrčí trošku posmutněle rameny, ale pak vykouzlí úsměv+ Jediný člověk mezi tolika upíry? +zvedne zaujatě obočí, když stočí pozornost stejným směrem a přemýšlí co v tom asi bude. sice by měla pár nápadů, ale nehodlá nikoho obviňovat ze závislosti nebo nějaký úchylky, to opravdu ne+ Tak že bych si skočila vsadit? +zasměje se vesele+ Tedy, ne že by měla na vybranou. U nás je pro mě momentálně trochu víc nebezpečno. Chtěla jsem se s ní vrátit, ale přesvědčila mě, abych tu zůstala. +rozhodne se, že by se mohla podělit o to co se vlastně u nich děje, má vzácný dojem, že to upírka pochopí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 27 úno 2013 20:44

To vůbec neva, potížistky jsou odjakživa v kurzu. +zamrká na ni vesele.+ No a když máš přátele, kteří tě z těch průserů dokážou vysekat..+mávne rukou+ Tak to naprosto není co řešit. +uculí se.+ No jo, jediný človíček v jámně lvové. Ale on v tom umí chodit, dělá tu už dlouho, je oblíbený a ví, že pod ochranou Jean-Clauda se mu nemůže nic stát. +osvětlí jí hlavně to, jak je možný, že ho tady úplně nevycucnou:D+ Tak to chápu, pokud by si ještě musela dělat starost o tebe, nemohla by se soustředit na svůj úkol. +přikývne chápavě, tohle zná, nakonec obča dělá přesně to samý:D Pak se napije a zamyšleně se na ni zadívá.+ Hmm, tak mě napadá..neznám tě sice dlouho..vlastně to budou tak dvě tři hodiny..+cuknou jí koutky. Pak zase zvážní.+ ...no prostě, kdyby se ti zas někdy povedlo zabřednout do nějakýho průšvihu...Ráda tě z něj přijdu vysekat. +nabídne jí přátelsky.+ Když jsi ta Neferetina malá ségra. +u "malá" naznačí prsty uvozovky a uculí se.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 27 úno 2013 20:49

Aubrey píše:*ale nééé, ehm :pii Pozoruje ji, jak koupe pralinku a cukají mu koutky* opravdu, jedna inovace vedle druhé...*a zbystří* tak zákulisní tamtamy fungují dobře...*usměje se víc a i víc opravdověji* tak to abych se skoro revanšoval...za všechnu tu péči...*oplatí ji šeptem a jak je trochu nakloněný, tak ji přeběhnou po kůži drobné jehličky moci*

samozřejmě +odhodlá se a ucucne vodky a překvapeně pozvedne obočí, že se to dá i pít+ takže už si celej klub šeptá, že je tu jídlo? +usměje se+ teda.. jako.. jídlo.. no.. chápete.. to v lednici! +zamyslí se, že tam toho v lednicích asi mají víc+ to co jsem donesla! +lach, takže víc zubatěji+ revanšoval? +úplně jí z toho naskočí husina a snaží se mu moc nekoukat do očí i když je to tak lákavý+ stačí když .. +se dožiju dalšího vystoupení ehm.. no nějak se jí rozutečou myšlenky+ když vás tu zase na příštím vystoupení uvidím +koukne na něho a usměje se+ jak dlouho vůbec jedno vystoupení nacvičujete? A.. je to vždycky podle plánu nebo i improvizace? +zeptá se zvědavě+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 27 úno 2013 21:52

yohannka: oni to vychytají a budou z nich kámoši. procházku? tady? +zakoulí očima+ ve zdejším okolí bych se bez Kristiána teda ani moc neprocházela...přece jen..se tu může potulovat kde-kdo...+po tom co viděla na dýchánku u kostela...+

Megí: Jistěže nééé +uculí se+ jen dle libosti...+kývne, jen ať si vykládá s "přítelem" a pošklebuje se, že jí je to jasnýý+

Man: Jen si dolívej! +přistrčí jí flašku+ Pod koberce moc nezametám...rychle to začne smrdět...když už, tak odmést rači definitivně pryč! +směje se+

Jason: +zvedne obočí, ale usmívá se+ Ale jistě...je tu volno...+koukne dolů - na židlu - a dodá+ bylo. Děkuju. Vy si nedáte? +podiví se, že je na tekuté dietě+ Myslela sem, že po vystoupení musíte mít hlad.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 27 úno 2013 22:09

Ne, nikdy jsem neměla potřebu zapojit se aktivně do představení. Radši si jej vychutnávám pohodlně z křesla +uculí se+ A není to ze strachu. Jednou jsem se zúčastnila zkoušky vystoupení v zákulisí a musím říct, že zdejší upíři a dlaci jsou velice veselí, vtipní a zábavní lidé +zasměje se při té vzpomínce a pak se na ni zkoumavě zadívá+ Tebe asi Neferet dost těžko uhlídala, že? +mrkne na ni vesele+ Proč jsi vlastně musela odejít z vašeho světa? Jestli to není tajné...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 úno 2013 22:29

Becca: Jo, nevím co bych bez nich dělala. +usměje se souhlasně+ Ten chlap musí mít stejně talent na to zůstat naživu. +v hlase jí zaznívá trošku úžas nad tím, že je zřejmě tak dlouho bez úhony a ještě oblíbený+ Já vím, ale... způsobila jsem to já a chtěla jsem jí to pomoc vyřešit... tedy ne že bych teď nebyla ráda, že jsem nakonec zůstala. +pousměje se nakonec, teď je skutečně ráda, že zůstala, to rozhodně+ Ah... já... děkuju, toho si opravdu vážím. +usměje se na ní opravdu vděčně a tak trošku na měkko+ A nápodobně... sice mě nenapadá z čeho bych ti kdy mohla pomáhat, ale kdyby se něco objevilo... +mrkne na ní než se zářivě usměje+ Odkud vlastně pocházíš? +zajímá se+

Styx: Ty si se zúčastnila zkoušky vystoupení? +vykulí na ní očka+ Jak se něco takového dá zařídit? +rozhodně je na ní znát, že by něco takového ráda zažila+ Jo, no... někdy měla trošku problém to ano... zejména v mém "rebelském období". +zazubí se na ní vesele+ Nastal u nás problém, o kterém jsem si mysleli, že už je to vyřešené. Musí ho vyřešit a chtěla abych tu zůstala. Sice jsem je v podstatě způsobila já... je to složité... +zatváří se trošku rozpačitě+ Co kdybych ti o tom pověděla až k vám opět přijdu na návštěvu? +navrhne s úsměvem, aspoň si ujasní co může říct a co ne+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 28 úno 2013 13:44

Jasmine: +přikývne s úsměvem+ Jo, měla jsem tu čest vidět tanečníky nacvičovat představení. Zákulisím mě prováděl majitel podniku, sama bych se tam nedostala. A popravdě, bez doprovodu bych ani nechtěla +uculí se potměšile+ Ty že jsi byla rebelka? Víš, že bych to do tebe nikdy neřekla? Vypadáš tak... nevinně +zasměje se+ Jasně, popovídáme si o tom pak u mně... nikdy nevíš, kdo tě tady může poslouchat +ušklíbne se pobaveně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 28 úno 2013 14:32

Jasmine: Jo, to asi docela má. +pousměje se.+ Jo tak tys to přímo způsobila? +zvedne se zájmem obočí.+ Ty se fakt nezdáš, holka...+potřese s úsměvem hlavou.+ Nemáš vůbec zač. +mávne rukou, jakože to nestojí za řeč.+ Děkuj, až toho využiješ. +mrkne na ni.+ No prima, tak jsme domluvený. Budem se vzájemně tahat z průšvihů. +zasměje se.+ Já? No narodila jsem se v Turecku. Už to nějaký ten pátek bude. +ušklíbne se pobaveně.+ Konkrétně přímo v Istanbulu. Vyrostla jsem tam a nakonec i stala tím, čím jsem. +pokrčí rameny.+ Nic zajímavýho. +pousměje se.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member