Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 01 bře 2013 00:05

No ten byl zajímavý, ale po nějaký době trochu jednotvárný. +ušklíbne se.+ Osmanská říše existovala od roku 1299 do roku 1922. Naše rodina už od jejího počátku podporovala sultány a kupodivu se zvládla udržet na vrcholu moci. Bezpochyby tomu pomohly i sňatky mých poslušnějších předků. Nebo spíš "předkyň". +naznačí uvozvoky a uculí se.+ Opravdovou slávu a zlatá léta říše jsem ale nezažila, narodila jsem se až v roce 1815. A o patnáct let později jsem se stala vypáleným místem v rodokmenu. +zašklebí se.+ No a pak jsem byla všude možně. S Lestatem, upírem který mě stvořil, jsem nějakou dobu byla ve Francii, krátce jsem žila v Praze, to je město pro upíry jako stvořený. +pousměje se.+ A když na mě dolehla nuda a poněkud jednotvárný život, zamířila jsem do Japonska. Tam jsem se naučila věci, které mě až do nedávna živily. +zakončí trochu neurčitě.+ Teď už mi to ani nechybí, nejhorší byly první roky, těch prvních řekněme dvacet let. Pak jsem si zvykla. A pak se přihodila událost, která mi umožnila být vzhůru i ve dne a částečné snést denní světlo. +pousměje se.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 01 bře 2013 14:38

Man: Já kachličky moc nemusím...praktický sou, to jooo, i hezký můžou být, ale tak nějak su kobercová. Když deš bosá po kachlách...to po koberečku... Zvěřinec? No...+musí se nachvílu zamyslet+ Já už v tom mám takovej bordel...ale můj ne, akorát Zuzka dostala sovu.. ( https://www.youtube.com/watch?v=e0C6Eg3TcNk ) jinak všechno snad je v původním počtu. A tady yohannka má novýho tygra! +kývne vedle+ Tys něco přibrala do party?

Jason: Myslím, že to by vám takhle po vystoupení nehrozilo, by se o vás obecenstvo spíš porvalo. +hodí po něm úsměv+ Kolik tak běžně ztratíte? +zajímá se+ Rozhazuje do negativních hladin? A co třeba smažák? takovej hermelín mně vždycky spraví náladu.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 01 bře 2013 16:36

Aubrey píše:To si šeptá...že dorazilo jídlo...a že je v lednici...*opakuje po ní* no...to by se snad dalo zařídit...*usměje se* třeba bude další číslo s dobrovolnicemi...musíte se přihlásit, vždycky jste tak schovaná...*koukne na ni, že si ji v sále hlídá, kde sedí, jemu nic neunikne* To je různé...teď jsme měli času dost..někdy je to jen taková rychlovka...záleží, kolik nás vystupuje, když všichni, jako dneska, tak to dá zabrat...se nepozabíjet na zkouškách. Máme scénář, to by nás Jean-Claude hnal...ale můžeme si občas něco...přidat.*usměje se žraločím úsměvem:)* a když má dobrou náladu, tak i na zkouškách máme šanci se ozvat...kdyby ne, jen loutku by tady nikdo asi dlouho nevydržel dělat.*přizná popravdě, sám překvapený, že jí to tak pověděl, jak to chodí...má na něho nějaký polidšťující vliv nebo co.*

né to ne +směje se+ já se ráda koukám, to jo. Ale takhle veřejně.. bych se bála že vám vystoupení pokazím a pokazím tak tu atmosféru. A schovaná nejsem, nejlíp se to přece všechno sleduje z povzdálí +usměje se,napije se, čímž se dostane k pralince tak ji statečně slupne+ mhmm.. to bylo dobrý! +překvapeně+ no možná JC ví, že kdybyste se museli chovat jako loutky.. tak bysme se i my museli víc bát, že skončíme jako předkrm.. nebo zákusek +zašklebí se, že by to asi nebyli moc hodní upírci+ a co vůbec děláte, když nejsou vystoupení? teď třeba byla hoodně dlouho pauza +podotkne nenápadně+ nebo když zrovna nekandidujete na Lemru losu +uculí se nevinně.. no trochu škodolibě že to vyhrála ona+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 01 bře 2013 16:39

Beatrix píše:yohannka: oni to vychytají a budou z nich kámoši. procházku? tady? +zakoulí očima+ ve zdejším okolí bych se bez Kristiána teda ani moc neprocházela...přece jen..se tu může potulovat kde-kdo...+po tom co viděla na dýchánku u kostela...+

to taky doufám... a budou mě v zimě tahat na sáňkách +plánuje+ no právě! trocha adrenalinu +směje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 01 bře 2013 16:56

Becca: +zaujatě jí poslouchá a v duchu mimoděk počítá+ Takže 1830? +vykulí trošku očka, když si to spočítá+ Páni... musím říct, že na svůj věk vypadáš úžasně. +pronese naprosto vážně, ale v očích jí vesele zajiskří a rty zacukají v úsměvu, ale přesto cítí jakousi úctu k takovému věku+ Tak to jsi procestovala skoro celý svět. +usměje se na ní+ Asi mi neřekneš, čím jsi se donedávna živila, že? +zajímá se s úsměvem, tuší že asi neřekne, ale proč by to nezkusila+ Takže ty můžeš na slunce? A to nespíš vůbec? +kulí na ní překvapeně očka+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 01 bře 2013 19:13

Jasmine: Prováděl mě, protože jsem byla jeho hostem. A Francouzi jsou velice pozorní hostitelé, takže byl tak hodný a ukázal mi všechno, co jsem chtěla vidět +vysvětlí jí, aby si to nespojovala bůhvísčím+ To je zábavné... dvě rodné sestry a každá úplně jiná +směje se+ U vás nejsou salóny krásy? +podiví se, že to nezná+ To je taková... magie, která z nehezké ženy udělá krasavici a z krásky bohyni +uculí se pobaveně+

Manori píše:*mává Styx, co je zadobře s JC:D*

+já za to nemohu, to Jasmine všechno překroutila. :pii :D A prý jak vznikají drby... :lol:+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 01 bře 2013 19:50

Jasmine: Hmm, no jo díky. +zxichtí se.+ I když mám pár křížků za krkem, mezi zdejšími obyvateli jsem pořád takový...+už chtěla zasse říct bejby, ale včas se zarazí a když zavadí pohledem o Aubreyho, koutky jí pobaveně cuknou.+ ...mládě. Nebo možná puberťák. +uculí se pobaveně.+ No nemůžu přímo na pražící letní slunce, nebo třeba opalovat se na pláž. Ale když je pod mrakem nebo když v zimě slunce nemá takovou sílu, můžu si vyrazit na procházku. +pousměje se.+ Kdepak, o spánek jsem se nenechala připravit. Spím pořád stejně ráda a skoro stejně často, jako dřív. Spánek je totiž úžasná věc. +zajiskří jí v očích.+ Hmm, ale jo, proč bych to neřekla, stejně by ses to dověděla někde jinde. +pokrčí rameny.+ Ale jestli utečeš, tak se naštvu. +pohrozí jí s úsměvem a mkrne na ni.+ Byla jsem tak trochu nájemný vrah. +vybalí to bez nějakých dalších řečí. Ono to ani jinak říct nejde.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 01 bře 2013 20:37

(chudák Jasmine, kolem ni samí nájemní zabijáci, smrtijedi a smrtijedky, upíři a dlaci, takovou pestrou společnost jistě nečekala :lol: )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 01 bře 2013 20:56

(Ona to přežije, nakonec, možná... :pii :D Hele ale Jasmine nic nepřekroutila! Ona je jen zvědavá :lol: )

Styx: +přimhouří očka jak nad tím přemýšlí a nakonec pokrčí zlehka rameny+ Co všechno? +zajímá se s veselým jiskřením v očích jak si jí dobírá+ Takže on je Francouz? +zajímá se dál, tak neskutečně zvědavá+ No, nevím jestli by s tebou sestra souhlasila... jí to rozhodně kolikrát zábavné nepřišlo. +zasměje se tiše+ Ne, žádné salony krásy. +zakroutí zamítavě hlavou+ Magie? Jak funguje? +zajímá se, chudák holka skutečně si myslí, že jde o magii takovou jakou zná+

Becca: +vesele se rozesměje a zatváří se omluvně, prostě si to nemohla odpustit+ Kolik je nejstaršímu z vás? Odhadem. +nemusí jí říkat přesný číslo stačí století, desetiletí tam desetiletí sem, kdo by to hlídal, že :D + Tak to je zajímavé. S tím jsem se nikdy nesetkala. +zamyšleně si div nepromne bradu+ To jsi prošla nějakým rituálem nebo si dostala nějaký lektvar? +zajímá se+ To tedy ano. Někdy je spánek velice úžasná věc. +zazubí se na ní vesele+ Já jen tak neutíkám. +mrkne na ní vesele a pak jen překvapeně zamrká, jednou, dvakrát+ Tak trochu? +vypadne z ní překvapeně, než otevře a zavře ústa překvapením, pak jen chvíli mlčí a přemýšlí+ Páni... +vydechne nakonec velice, ale velice inteligentně+ ...tos musela být vážně dobrá. +prohlásí nakonec a dokonce se i trošku pousměje. ne že by jí to neznervoznilo, ale nezdá se, že by se upírka chystala po ní skočit a zamordovat jí. zřejmě se řídí heslem "povolání jako povolání" navíc v životě už sama něco zažila+ Proč zrovna nájemný vrah? +vystrčí její zvědavost nakonec růžky+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Manori » 01 bře 2013 21:00

Beatrix píše:Man: Já kachličky moc nemusím...praktický sou, to jooo, i hezký můžou být, ale tak nějak su kobercová. Když deš bosá po kachlách...to po koberečku... Zvěřinec? No...+musí se nachvílu zamyslet+ Já už v tom mám takovej bordel...ale můj ne, akorát Zuzka dostala sovu.. ( https://www.youtube.com/watch?v=e0C6Eg3TcNk ) jinak všechno snad je v původním počtu. A tady yohannka má novýho tygra! +kývne vedle+ Tys něco přibrala do party?

No to jo, zebe to jak svině... nebo jak někteří zdejší obyvatelé "po ránu"*uchechtne se* Už jich je tolik, že nevíš, koho kde a jak, co? tak sovu...to musí mít radost..*ta je dobrá...:D chci taky:D* tygra, jako do páru?*koukne z Bei na yohannku* Ne, já zatím ne...ale uvažuju, že pořídím nějakého kamaráda Fenrirovi...s kocourama si moc nezavyje...mám nějakou chudobnou, tu svou zoo...není ve zverimexu nebo v útulku nějaký kámoš pro vlka? nějaký vlčák nebo tak?*napadne ji, jak tak vidí yohannku*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti