Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude
Aubrey píše:To si šeptá...že dorazilo jídlo...a že je v lednici...*opakuje po ní* no...to by se snad dalo zařídit...*usměje se* třeba bude další číslo s dobrovolnicemi...musíte se přihlásit, vždycky jste tak schovaná...*koukne na ni, že si ji v sále hlídá, kde sedí, jemu nic neunikne* To je různé...teď jsme měli času dost..někdy je to jen taková rychlovka...záleží, kolik nás vystupuje, když všichni, jako dneska, tak to dá zabrat...se nepozabíjet na zkouškách. Máme scénář, to by nás Jean-Claude hnal...ale můžeme si občas něco...přidat.*usměje se žraločím úsměvem:)* a když má dobrou náladu, tak i na zkouškách máme šanci se ozvat...kdyby ne, jen loutku by tady nikdo asi dlouho nevydržel dělat.*přizná popravdě, sám překvapený, že jí to tak pověděl, jak to chodí...má na něho nějaký polidšťující vliv nebo co.*
Beatrix píše:yohannka: oni to vychytají a budou z nich kámoši. procházku? tady? +zakoulí očima+ ve zdejším okolí bych se bez Kristiána teda ani moc neprocházela...přece jen..se tu může potulovat kde-kdo...+po tom co viděla na dýchánku u kostela...+
Manori píše:*mává Styx, co je zadobře s JC:D*
Beatrix píše:Man: Já kachličky moc nemusím...praktický sou, to jooo, i hezký můžou být, ale tak nějak su kobercová. Když deš bosá po kachlách...to po koberečku... Zvěřinec? No...+musí se nachvílu zamyslet+ Já už v tom mám takovej bordel...ale můj ne, akorát Zuzka dostala sovu.. ( https://www.youtube.com/watch?v=e0C6Eg3TcNk ) jinak všechno snad je v původním počtu. A tady yohannka má novýho tygra! +kývne vedle+ Tys něco přibrala do party?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník