Nicci's Hogwarts life

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Nicci's Hogwarts life

Příspěvekod Charlie Weasley » 08 led 2019 21:17

+Koutek mu pobaveně škubne nahoru. Sjede ji pohledem od zvrchu až dolů a ano, opravdu ji prostě očumuje, pěkně scan každýho kousku.+ Věř mi, že i kdybys na sobě měla jeptišskej hábit, bude si Minerva myslet, že jsi oblečená jak coura. +Pokřiveně se usměje a věnuje se chvilku snídani.+ No, afi ne... +zahuhle a pak polkne.+ Jo nenažranec, to jsem já. Ještě že skřítci na hradě tak dokonale vaří, a tak moc. +Uculí se regulérně.+ Ah snídaně alá B. +otevře starou dubovou skříňku pod knihovnou, přičemž to trochu zavrže v dřevě. Vytáhne tu nejlepší láhev zlatavé tekutiny, s nádechem medu.+ Prosím slečinko, jenom se ale neopijte, to pak neručím, že bych nezneužil situace. +Vyklene pobaveně obočí.+ Vlastně bych ti měl říct ještě něco... +kousne se do rtu a pak děsně přesně napodobí Minervu McGonagallovou.+ A abych nezapomněla pane Weasley, slečna Altamirano bude bydlet s vámi ve srubu. Co si tak pamatuji, měli jste celkem přátelský vztah. Děti by ji mohly obtěžovat, a to by mohlo být opravdu nemilé.... +Nakonci protočí oči.+ Nicméně ti blahosklonně přepustím postel a spokojím se s gaučem. Nebo můžu jít spát na hrad. +Dodá, aby neměla pocit, že je do něčeho tlačená. Klidně vyklidí pole, jen aby zůstala na slíbené vyučovací hodiny.+
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 08 led 2019 21:42

Jo, tak to jsi trefil přesně. Ještěže mi jsou takový věci úplně fuk. +uculí se pobaveně+ Díky. +vezme si láhev a vyčaruje si skleničku+ Jsem snobský alkoholik...+podotkne k tomu s úšklebkem a nalije si+ Tak to ti můžu klidně slíbit...+zasměje se, na to, aby se neopila; zakrouží tekutinou ve sklence, přivoní si a napije se, no pak se zarazí a zadívá se na něj+ Počkat...cože? Jak jako bydlet? Já nejsem bezdomovec...+nakloní hlavu na stranu a trochu ho taky skenuje pohledem+ Počítala jsem s tím, že vždycky přijdu prostě na konkrétní hodiny. Schopnost přemisťování tyhle logistický věci dost usnadňuje. +pokrčí lehce rameny, ale v podstatě s tím problém nemá. Když bude Payne něco potřebovat, může ji kontaktovat i tady a doma může být v případě nutnosti doslova během okamžiku+ A kromě toho si jsem dost jistá, že děti by mě neobtěžovaly...+usměje se a na chvilku to moc příjemně nevypadá, no pak mrkne a hodná holka je zpátky+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » 08 led 2019 22:04

Mi casa, su casa.... +rozhodí jen všeříkajícně rukama, že teda z jeho hlavy to není.+ Ale jestli ti to tak bude víc vyhovovat, tak je to na tobě. Jen ti předávám informace. +ušklíbne se, když si mu tam čaruje jak kdyby se nechumelilo.+ Hele já sklínky taky mám +dodá pobaveně.+ stačilo se zeptat. +Utře si z koutku rtu marmeládu a olízne si prst.+ Tak jo, +odsune židly a sedne si k ní.+ Probral jsem s nimi takový ty všeobecně znalý základy. Jenomže, +nakrčí čelo, až se mu tam udělají ty rýhy.+ Chtěl bych, aby věděli daleko víc, než jen to, co se můžou dozvědět z každý knížky. A aby opravdu nežili v domění, že upír = spaní v rakvi etc. etc. Narazili jsme na problematiku přeměny v upíra. Tady se moje zdroje docela rozchází. I když to asi technicky dokážu popsat, našel jsem že se snad i někdo jako upír narodil... Takže jestli souhlasíš, začali bychom prvních pár hodin tímto tématem. Věřím, že pokud mají opravdu znát vše, co lze, tak jim to ty sdělíš mnohem líp než já. +ponoří se do toho a přitom si pohrává s krabičkou zápalek.+ Dalších několik hodin pak výživa, nebezpečí, ochrana, vztahy.... Co ty na to?
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 08 led 2019 23:05

Dobře, dobře, budu si tvou nabídku pamatovat a třeba ji někdy...využiju. +pousměje se+ No neříkej, vážně? +zvedne obočí na ty skleničky a v očích jí pobaveně zablýskne, ale pak ho pozorně poslouchá a přijde jí docela vtipný, že se vlastně v "osnově" docela shodli.+ No jo, spaní v rakvi...+povzdechne si a potřese hlavou+ Kdyby si to někdy někdo zkusil, už to třeba dávno psát přestali. +ušklíbne se+ Já jsem pro, pane profesore. +zazubí se na něj trochu zubatě+ Ještě něco dalšího, na co se mám připravit? Že jde o drzý puberťáky je mi jasný, s tím počítám. +ušklíbne se pobaveně+ Zajímaj mě jejich důvody, proč si ten předmět vybrali. Jen akademický zájem? Nebo něco...osobního? +nakloní tázavě hlavu na stranu+ S rasisty mám svý zkušenosti, je mi to fuk, ale fajn vědět, s čím budu pracovat. +pokrčí lehce rameny+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » 09 led 2019 19:40

Bezva, to rád slyším. Bylo by blbý, kdyby ses teď sbalila a jela domů, mláďata se už na tebe celkem dost těší. Teda ne na tebe. Ale na živý exemplář, abych tak řekl. No... +položí konečně tu krabičku sirek, propojí si prsty a vážně se na ni zadívá.+ Před začátkem tohoto předmětu jsem prošel všechny záznamy těch, kdo se na předmět přihlásili. Vyřadil jsem ty, o nichž jsem měl předpoklad, že na něj nejsou psychicky vyzrálí, takže drzí puberťáci zas až tak zcela nehrozí. Též jsem vyřadil takové ty subjekty, co se vláčej po škole a myslí si, že jsou neporazitelní a kdoví co. Takže blbečky co sežrali moudrost světa. Zbylo mi celkem slušný jádro, 8 kluků, 4 holky. Víc jak polovina z nich má zájem být bystrozory a pracovat na ministerstvu. Několik dalších pak na nějakých vykopávkách a zbytek jsou akademicky založený... Věř mi, bude to prima. Ty děcka jsou jak násosky. Mám s nimi i kouzelné tvory a jsou jako houby. Z každé hodiny chodím docela vyždímaný, ale spokojený. Jsou zvídaví jak opice. Pokud je mezi nimi někdo, kdo má negativní zkušenost s tvým druhem, neměl jsem to jak zjistit. +pokrčí omluvně rameny.+
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 09 led 2019 21:33

To bych ti nemohla udělat, kocoure. +uculí se na něj+ Pff, tak živý exemplář. Není to v případě upíra trochu oxymorón? +zamyslí se nad tím krátce a zasměje se+ Nicméně u mě to oxymorón není, pravda. +prohlásí a se zájmem ho poslouchá+ No, koukám, že to máš rozhodně pod kontrolou. Ale nemusíš si dělat starosti, myslím, že s nějakou tou případnou nenávistí se snad dokážu srovnat. +pokrčí lehce rameny+ Takže co? Půjdeme do jámy lvové? +zvedne zvědavě obočí a nakloní lehce hlavu na stranu+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » 09 led 2019 21:55

možná, trochu +nakloní hlavu na stranu a ty jeho střapatý delší vlasy mu spadnou do obličeje, tak je rukou prohrábne a dá je zpět na místo.+ Tak nechci aby z nich byli nějací Van Helsingové 2.0. s návodem na použití +zatváří se pobaveně.+ Ale ovšem, +koukne na hodiny na zdi.+ Bude končit první hodina, Minerva bude nejspíš ve sborovně. +Hodí na sebe zas ten svetr a ještě i čepici.+ Jak dlouho jsi tu nebyla? +zeptá se se zájmem.+ Když jsem se sem vrátil na začátku roku... Docela mě to sebralo. +přizná.+ Ale je to tady taky pořád tak boží, jak vždycky... +Zadívá se z okna na zasněženej hrad.+ A večer ti s Niccs ukážem našeho Hřívouna. +řekne, když si na to vzpomene.+
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 09 led 2019 23:00

+nemůže si pomoct a musí usmát, když si tím tak známým gestem prohrábne vlasy. Je to jako vzdálená, trochu bolestivá, ale vlastně hezká vzpomínka na něco co bylo, ale co už se nejspíš nevrátí+ No, pokud svoje zkušenosti nebudou aplikovat na mě, je mi to víceméně fuk. +pokrčí s úšklebkem rameny+ No...naposled asi když tu byla Syr. +zamyslí se nad tím+ Jo, nejspíš tak. +potvrdí to sama sobě+ Abych byla úplně upřímná, tak na mě taky padla trochu nostalgie, když jsem šla tou známou cestou nahoru. +přizná s úsměvem a podívá se na něj+ No nekecej! Kde jsi ho sebral? +vyjeví se docela upřímně+ Kdysi jsem jednoho viděla v Číně, to jich ještě žilo divoce docela dost. Jsou úžasný. +usměje se+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » 11 led 2019 20:34

nebudou +řekne naprosto vážně a klidně by si na to i vsadil. Vyjdou do chumelenice směrem k hradu a sněhu notně přibývá.+ Hm, tenkrát jsem se s tebou minul. +vzpomene si, na doby dávno minulé.+ někdy bych se rád vrátil v čase a prožil tady pár těch bezstarostných studentských dní, kdy jsme se zrzkou jenom blbli, prozkoumávali hrad, a zdrhali Filchovi do Zapovězeného lesa... +zamyslí se spíš nahlas. To byla totiž naprosto boží doba, a děsně ji těm děckám závidí a zároveň přeje.+ No +loupne po ní pohledem a chvilku přemýšlí.+ Já jsem ho vlastně asi ukradl.. +přizná se, ale rychle dodá.+ Našel jsem cirkus a bylo v něm pár zvířat, který akutně potřebovali mou péči. S Niccs jsme ho zbavili řetězů a ošetřili, a už mi tu tak nějak zůstal. Vlastně spíš zůstal Niccs, ale pochybuju, že by se Vlčákům líbilo mít doma na zahradě zrovna tohle zvířátko. +Pokrčí rameny a otevře velkou vstupní bránu do hradu. Za jejími veřejemi ze sebe otřepe sníh a očarovaná košťata rovnou vytřou drobné loužičky.+
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 led 2019 23:29

+vyjde s ním ven a tak trochu ji napadne, jak je naprd, že se tady nejde přemisťovat. V takovým počasí se už většinou venku neprochází:D+ Dobře, tak já ti to budu věřit. +uculí se pobaveně+ Jo, bylo to bezva. +přikývne souhlasně a pak zavrtí se smíchem hlavou+ Tak tohle by mě asi vůbec nemělo překvapovat. +střelí po něm pobaveným pohledem+ Jo, to asi nelíbilo. Nejspíš by jim tam z toho udělal spolu s Nicci kůlničku na dříví. O dvojčatech nemluvě. +ušklíbne se při té představě pobaveně; když vejdou do hradu, kouzlem ze sebe smete vločky a rozhlédne se, na rtech slabý úsměv+ Mám ráda, když některý věci zůstávaj pořád stejný, ať už uteče jakkoliv dlouhá doba a navzdory tomu, jak moc se změnilo všechno ostatní. +prohlásí trochu nostalgicky a zamíří po schodech k Velké síni+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions