od Charlie Weasley » 08 led 2019 21:17
+Koutek mu pobaveně škubne nahoru. Sjede ji pohledem od zvrchu až dolů a ano, opravdu ji prostě očumuje, pěkně scan každýho kousku.+ Věř mi, že i kdybys na sobě měla jeptišskej hábit, bude si Minerva myslet, že jsi oblečená jak coura. +Pokřiveně se usměje a věnuje se chvilku snídani.+ No, afi ne... +zahuhle a pak polkne.+ Jo nenažranec, to jsem já. Ještě že skřítci na hradě tak dokonale vaří, a tak moc. +Uculí se regulérně.+ Ah snídaně alá B. +otevře starou dubovou skříňku pod knihovnou, přičemž to trochu zavrže v dřevě. Vytáhne tu nejlepší láhev zlatavé tekutiny, s nádechem medu.+ Prosím slečinko, jenom se ale neopijte, to pak neručím, že bych nezneužil situace. +Vyklene pobaveně obočí.+ Vlastně bych ti měl říct ještě něco... +kousne se do rtu a pak děsně přesně napodobí Minervu McGonagallovou.+ A abych nezapomněla pane Weasley, slečna Altamirano bude bydlet s vámi ve srubu. Co si tak pamatuji, měli jste celkem přátelský vztah. Děti by ji mohly obtěžovat, a to by mohlo být opravdu nemilé.... +Nakonci protočí oči.+ Nicméně ti blahosklonně přepustím postel a spokojím se s gaučem. Nebo můžu jít spát na hrad. +Dodá, aby neměla pocit, že je do něčeho tlačená. Klidně vyklidí pole, jen aby zůstala na slíbené vyučovací hodiny.+