od Syriana Spinnel » 03 úno 2019 10:56
+Tváří se absolutně neškodně a jen se trochu usmívá,+
D: +nakloní hlavu bokem a znovu a se zájmem se zadívá na Syr, když od B. slyší, že to nebylo jen tak lehký.+
S: +povzdychne si a pokrčí rameny.+ Nechala jsem ho s křikem utýct. Neměl si začínat. Jsem si jistá, že Beccy ti to ukáže. +protočí oči v sloup.+ JO. B. jestli něco z toho co jsme zabili vstane, jsme v pěkným hajzlu.
D: +pohled se mu střídá z jedné na druhou a začíná se víc a víc pousmívat.+ Půjdu sám. Kdyby to nedopadlo, nepořebují vědět, proč to tak bylo a navíc je někdo musí vést. Když to vyjde, vrátíme se pro všechny, když ne.... Nina je nahoře. Dokonce už ani není na přístrojích a zvládne chodit po bytě. Mám jít s tebou? Ráda tě uvidí. Ťóťa Beccy. +tentokrát se na upírku usměje široce, laskavě.
S: jistě jistě, jenom doufám, že na přemsítění budeš reagovat líp než Gabriel. +řekne mu, když Beccy vybíhá po schodech nahoru.+ nechceš si něco vzít nebo tak?
D: +přijde k ní o dva kroky blíž.+ zapomínáš, že jsem měl trénink. +mrkne na ni a pak se křivě usměje a sklouzne po ní pohledem.+ Chtěl bych si vzít spoustu věcí. +pronese tiše, a přistoupí ještě blíž+.
S: +věnuje mu jeden z těch bitch úsměvů, při kterých by se mu měly zježit chloupky na krku.+ To chtěl Rollo - náš soused taky, a podívej se jak to dopadlo. +řekne mu věcně a když je tak blízko a jeho moc se jí tetelí na kůži, je to tak lákavé...+ přestaň s tím. +řekne tiše, hlavu skloněnou v úrovni jeho hrudníku. Cítí jeho vůni, jak asi chutná...+
D: Ty tady nerozkazuješ, zrzko, +řekne jí chraplavě, ale nechá tu rozbouřenou moc se stáhnout, že se jí hned líp dýchá.+ Budu si to pamatovat, +zvedne jí prsty bradu a usměje se.+ Jestli na to někdy přijde, bude to tak, že za mnou přijdeš ty sama. +pohladí jí palcem ret. Spokojenej s tím, jak na ni působí.+ Vsadíš si na mě? +a myslí ten zatracenej alfa boj.+
S: Moc si fandíš, vlkouši. +zkousne si trochu ret.+ Myslím, že už jsem si na tebe vsadila, jinak bych tu nebyla. A nech svý ruce tam, kam patřej. Nechceme aby tě Gabriel zabil hned, jak se tam objevíme.
D: To ti nemůžu slíbit. +Obejme ji, až je celá ztracená v jeho objetí a ledabyle jí jednou rukou sjede na zadek, lehce stiskne, no když na něj zavrčí, jen se nahlas zasměje a dá ruku spát.+ Ljubju když vrčíš. +zabrouká jí do vlasů a Syr se radši nezmáhá na odpověď a rovnou je přemístí na hranici jejich pozemků v Bukurešti.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me