Озёрск- Челябинская область 40

Moderátor: Syriana Spinnel

Re: Озёрск- Челябинская область 40

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 úno 2019 00:56

+dívá se na Dimitrije a přestože Rolla nikdy neviděla osobně, její víra v to, že ho Ozera porazí, značně zesílí. Je opravdu jeden z nejmocnějších vlkodlaků, jaký kdy potkala. To, jak působí na Syr a ona na něj...no to může být potencionální problém, ale...nic prostě nemůže být jednoduchý a dokonalý. Koutek jí trochu cukne při poznámce o trojce. Ten chlap si fakt nedá pokoj. Možná by měl začít trochu víc kontrolovat, co vypustí z pusy...ale to nakonec může natrénovat později.+ Hmm? +koukne na Syr, jakoby je vůbec neposlouchala+ Aha, jasně. +uculí se, ale hned na to úsměv zmizí, jakoby cvakla vypínačem+ V první řadě považuju za nutný říct, že jsem Bolverkem rumunské smečky lugaru a s tím, co ti teď nabídnu, souhlasila Syriana i Gabriel. +začne velice oficiálně a dívá se mu do očí+ Není to tak dávno, co jsem ti slíbila, že pokud přijdu na způsob, jak bys odsud mohl dostat svoji smečku, dám ti vědět. +slabě se pousměje+ Takže jsem tady. Bohužel to bude vyžadovat značnou aktivitu a i risk z tvojí strany. S naším územím sousedí území vlkodlačí smečky, jejíž alfa bohužel porušil mírové dohody. A u vlků bohužel nikdy není nic jednoduchý, takže ho nemůžu jen tak zabít. +ušklíbne se, aby dala najevo, jak moc ji to mrzí:D+ Ale je to šance pro tebe. Pokud Rolla vyzveš a porazíš ho, získáš pro svoji smečku nové území a k tomu další členy. +dostane se k jádru pudla a zadívá se na něj významně+ Na tom území jsou hory, jezera, řeky. Čistý vzduch, rozlehlé lesy. +vyjmenovává a jakoby jen ty slova byly v prudkým kontrastu s tím, co je obklopuje tady+ Ale rozhodnutí je na tobě...+dodá a odmlčí se+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Dimitrij Ozera » 03 úno 2019 01:23

+Docela dost se baví, když zrzka tak krásně zčervená, proto je trochu překvapený tím, co slyší.+ Bolverk.. +zopakuje v otázce a v hlase je mu slyšet opravdový překvapení.+ zdá se, že Lupei. má přece jenom víc rozumu, než jsem si myslel. +Zaboří si ruce do kapes a pak se vážně, ale měkce pohledem střetne s Beccy.+ Upírko... +začne, ale pak mu dojdou slova. No do prdele všech prdelí.+ шлюха +ujede mu. Už je to dávno, co naposledy s někým bojoval na život a smrt. Už je to předávno, co s někým bojoval o smečku. Několik úderů srdce je naprosto potichu, a poslouchá ten výčet, jako by byla upírka realitní makléřka, která mu prodává nějakej zatracenej dům na předměstí.+ eto prostoje... +ujede mu zachechtnutí a prohrábne si rukou vlasy.+ Prostě mám zabít jinýho alfu, jen tak +luskunutím prstů naznačí jak+. A všechno bude krásný a zalitý sluncem. +Sedne si na to na panelovej schod, protože to je prostě.... jenže pak si představí Ninu, jak by mohla chodí bosá v trávě, sbírat kvítky a plést si z nich věnečky, dýchat čerstvý vzduch a nechat se hřát sluncem. A všechny argumenty, a pochyby o sobě samém se náhle rozplynou. Zvedne oči k Syr....+

Syr: jo, přesně tak, kurva to celkem vystihuje. +zkonstatuje suše. A na rozdíl od Beccy, si dokáže představit co se mu teď honí hlavou. Tady totiž pravděpodobně nemá moc šancí trénovat.+ Jestli Rolla může někdo dostat, a pomoct tak spoustě vlků, tak ty. Vlci v té smečce trpí, stejně jako ti tvý tady. Cítím to a vím, že tě to ničí. +Sedne si vedle něj na schod a do těch očí mu koukne sakra z blízka..+ a když jsem Rolla porazila já... +nadhodí s úculem a polechtá mu ego. A kupodivu to možná stačí.+

D: Vymámila bys z jalové krávy tele. +Dá jí spadlej pramen vlasů za ucho a pak se podívá na upírku.+ A ty bys ukecala i mrtvýho, aby vstal z hrobu. Takže, jak to říkáte vy zápaďáci. Oukej. Udělám to. Ale Nina půjde s námi. Hned. +na chvilku ztichne.+ Jestli se něco posere, aspoň budu vědět, že bude o ni postaráno. Da? +A ano, tentokrát čeká na zatracenej slib. Zrzčin.+

Syr: +Jen se pousměje a zase si stoupne vedle B. a vlastně se teď tváří, jako upírka ráno.+ Máš slovo mé smečky, a mé vlastní, že se postaráme o tvou dceru.
Dimitrij Ozera

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 úno 2019 01:58

Řekla bych, že o tom on sám teď trochu pochybuje. +zvedne koutek v úsměvu; nechá mu prostor tu nabídku i všechno ostatní zpracovat. Na to, že by měl jen tak zabít jinýho alfu neřekne nic, chápe a respektuje, že pro většinu lidí a ze všech magických tvorů možná nejvíc i pro vlkodlaky, není zabíjení tak snadný jako pro ni. Jen nakloní nepatrně hlavu na stranu a dívá se na něj bezvýrazně.+ Syr to řekla, jakoby to nic nebylo, ale snadný to nebude. Viděla jsem to. +uvede tu její skromnost na pravou míru, nemá ve zvyku situace zlehčovat; a to jak jí zastrčí pramen vlasů za ucho pečlivě přehlédne. Nicméně pocit, že to možná bude z jedněch problémů do druhých, značně zesílí.+ Nechci ti nic nalhávat. +pokrčí rameny a koukne omluvně na Syr+ Ehm, budu to brát jako lichotku, ale dávám přednost tomu, když to, co je mrtvý, mrtvý i zůstane. +ušklíbne se pobaveně; poslouchá Syriany slib a opravdu hodně doufá, že nebude nutný, aby ho dodržela+ No bezva. Řekni to svým lidem. Pokud s tebou půjde ještě někdo z tvých lidí, řekni mi kolik, vyrobím jim přenášedla. Ninu vezmu já. Syr tebe? +koukne na Syr tázavě, jestli s tím souhlasí+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 03 úno 2019 10:56

+Tváří se absolutně neškodně a jen se trochu usmívá,+

D: +nakloní hlavu bokem a znovu a se zájmem se zadívá na Syr, když od B. slyší, že to nebylo jen tak lehký.+

S: +povzdychne si a pokrčí rameny.+ Nechala jsem ho s křikem utýct. Neměl si začínat. Jsem si jistá, že Beccy ti to ukáže. +protočí oči v sloup.+ JO. B. jestli něco z toho co jsme zabili vstane, jsme v pěkným hajzlu.

D: +pohled se mu střídá z jedné na druhou a začíná se víc a víc pousmívat.+ Půjdu sám. Kdyby to nedopadlo, nepořebují vědět, proč to tak bylo a navíc je někdo musí vést. Když to vyjde, vrátíme se pro všechny, když ne.... Nina je nahoře. Dokonce už ani není na přístrojích a zvládne chodit po bytě. Mám jít s tebou? Ráda tě uvidí. Ťóťa Beccy. +tentokrát se na upírku usměje široce, laskavě.

S: jistě jistě, jenom doufám, že na přemsítění budeš reagovat líp než Gabriel. +řekne mu, když Beccy vybíhá po schodech nahoru.+ nechceš si něco vzít nebo tak?

D: +přijde k ní o dva kroky blíž.+ zapomínáš, že jsem měl trénink. +mrkne na ni a pak se křivě usměje a sklouzne po ní pohledem.+ Chtěl bych si vzít spoustu věcí. +pronese tiše, a přistoupí ještě blíž+.

S: +věnuje mu jeden z těch bitch úsměvů, při kterých by se mu měly zježit chloupky na krku.+ To chtěl Rollo - náš soused taky, a podívej se jak to dopadlo. +řekne mu věcně a když je tak blízko a jeho moc se jí tetelí na kůži, je to tak lákavé...+ přestaň s tím. +řekne tiše, hlavu skloněnou v úrovni jeho hrudníku. Cítí jeho vůni, jak asi chutná...+

D: Ty tady nerozkazuješ, zrzko, +řekne jí chraplavě, ale nechá tu rozbouřenou moc se stáhnout, že se jí hned líp dýchá.+ Budu si to pamatovat, +zvedne jí prsty bradu a usměje se.+ Jestli na to někdy přijde, bude to tak, že za mnou přijdeš ty sama. +pohladí jí palcem ret. Spokojenej s tím, jak na ni působí.+ Vsadíš si na mě? +a myslí ten zatracenej alfa boj.+

S: Moc si fandíš, vlkouši. +zkousne si trochu ret.+ Myslím, že už jsem si na tebe vsadila, jinak bych tu nebyla. A nech svý ruce tam, kam patřej. Nechceme aby tě Gabriel zabil hned, jak se tam objevíme.

D: To ti nemůžu slíbit. +Obejme ji, až je celá ztracená v jeho objetí a ledabyle jí jednou rukou sjede na zadek, lehce stiskne, no když na něj zavrčí, jen se nahlas zasměje a dá ruku spát.+ Ljubju když vrčíš. +zabrouká jí do vlasů a Syr se radši nezmáhá na odpověď a rovnou je přemístí na hranici jejich pozemků v Bukurešti.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 úno 2019 16:12

+jen se tak pousměje, ale ten záznam mu rozhodně hodlá ukázat. Každá motivace se hodí...+ To jsem ráda, že jí je líp. +řekne a zavrtí hlavou+ To je dobrý, trefím sama. +odmávne je+ Fakt by mě zajímalo, kdy se ze mě stala teta tolika dětí...+poznamená už na odchodu a i když mrmle, koutek jí trochu cukne; vyběhne po schodech a celou dobu velmi intenzivně vnímá moc smečky, jak doráží na její metafyzický štíty. Zaklepe na dveře a vejde dovnitř. + Ninko? To jsem já, Becca. +zavolá na ni a jde za ní do pokoje.+ Ahoj. +usměje se na ni+ Pojedeš s tátou na výlet, chceš? Do Rumunska. +poví jí a dřepne si před ní+ Vezmi si s sebou co chceš a já tě tam pak přemístím. Tátu přemístí Syriana. +vysvětlí a postaví se a zadívá se z okna; sleduje Dimitrije, jak přistoupí k Syr ještě blíž a ani nepotřebuje moc fantazie k tomu, aby si představila, co tam asi probíhá. Zatracený vlkodlaci...povzdechne si, odvrátí se od okna a pomůže Nině s věcmi. Pak ji zvedne do náruče a zadívá se jí do tváře+ Pevně se mě drž, ano? Bude to trochu nepříjemný, ale je to jen chvilka. +usměje se na ni konejšivě, počká si na její pokývnutí a pevnější objetí a přemístí se před dům+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member