od Syriana Spinnel » 01 pro 2019 06:58
+drží se ho jako majáku v bouři, je její skála, pevný bod, který tu prostě vždycky bude. Voda z nich odplavila všechno to špatné a zbyli zase jeno oni dva. Vlastně ne dva. Teď už tři. Syr se usmívá jak blázínek. Na těle cítí značky po jejich malém dobrodružství a je ráda, že jsou zase na svých místech. Otlaky na kůži zadku, kousnutí na krku... tak hrozně moc jí chyběly.+ mmmm já tebe miluji. Moc dobrý dezert, možná si po snídani přidám. Dlouho jsem sladký neměla. +kousne ho lehce do rtu a postaví se na zem. Nohy trochu jako ze želatiny. Naštěstí nemusí stát dlouho a už se zabalená nese do ložnice. Cestou jí zaručí v žaludku a když vidí jak se Gabriel zatváří, je to moc pěkný.+ To je od Vás tak šlechetné můj pane a vládce. Když mi podáš tepláky, tvoje triko a chlupaté ponožky, budu spokojená. A pak si povzdechne, protože zase nasadí tu děsnou protézu. Ale už jim to začíná jít. Kalhotky a ponožky zvládne i s jednou rukou a se zbytkem jí pomůže.+ Tak a teď vlasy, zlato. +zvedne koutky v úsměvu.+ přála bych si francouzský cop. +Ano, trochu si ho dobírá, ale za výraz lehké paniky v jeho očích to stojí.+ Dělám si z tebe trochu srandu, promiň. +Slituje se a pohladí ho po břiše, protože na sebe zrovna taky navlíká triko. Nechá si rozčesat vlasy a obyčejný culík bohatě stačí.+
Okey, jsem připravená jít mezi vlky, mám ukrutný hlad a potřebuju tak hektolitr kávy. +Proplete prsty zdravé ruky s jeho a má odhodlaný výraz.+ Včera jsme jim dali zabrat, měli bychom to nějak.... spravit. +popřemýšlí.+ Myslíš.... +zarazí se najednou.+ budou to taky vědět, jako už? Taky Little G. uslyší? +zastaví se v kroku a přemýšlí, jestli by jí to vadilo nebo ne. Dojde k závěru, že asi ne.+ Nemůžu teď přijmout žádnou výzvu. +Podívá se na něj trochu zoufale. Má rovnou dvě zásadní indispozice a moc doufá, že to je nějak ošéfované pravidly, které ještě nezná.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me