Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Gabriel » 27 lis 2019 19:51

Nemám v úmyslu tě někdy ještě pustit. +ujistí ji a zpečetí to jemným kousnutím do krku+ A nehodlám ani nikam jezdit. +dodá ještě, než konečně usnou+

+vycítí, že je vzhůru, ale zůstane jak je, oči zavřené a když přejede prstem z čela, zvlní mu rty úsměv+ Souhlasím. Budeme se hádat kvůli blbostem. +chytne její ruku, zvedne si ji ke rtům a vtiskne jí do dlaně vroucí polibek+ Dobré ráno, miláčku. +stáhne ji na sebe, uvězní ji v obětí a dlouze ji políbí, dokud oběma poněkud nedojde dech+ Co tvoje ruka? +zadívá se na ni vzápětí starostlivě+ Určitě se budeš chtít osprchovat. Pomůžu ti. +rozhodne se, sedne si, ale pořád ji drží v náručí+ A taky se musíš najíst. Jsem si jistý, že jsi zhubla a to teď rozhodně nesmíš. +očividně to v následujících měsících nebude mít lehký:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 28 lis 2019 20:51

+usměje se, protože je to prostě hezký. Moc ráda ho pozoruje, když je uvolněný, v klidu a jenom její. + Už se na to těším. +prohlásí souhlasně.+ dobré ráno, Vaše Chlupatosti. +obkročmo mu sedí na pupíku, nechá se stáhnout a líbat. Hmmm mroukne spokojeně a vůbec by ji nevadilo pokračovat v usmiřování víc.+ hm, a musím hned? +když vidí nadzvednuté obočí jen se usměje.+ dobře, takže sprcha, pak jidlo. +Ví, že potřebuje mít to pod kontrolou a vůbec nemá problém mu to dopřát. Bude prostě hodná holka a nechá ho ať se o ní stará, jak potřebuje. Minimálně na chvíli.+ Ruka bolí. +konstatuje fakt.+ ale to se spraví, určitě. Musí, nemůžu mít nefunkční ruku. +vydechne naštvaně sama na sebe, ale když ho vidí, zas ji to přejde.+ umyješ mi vlasy? +poprosí ho, a pokračuje+ a mě? +zvedne koutky v plném úsměvu.+ Už jsem ti říkala jak jsi mi chyběl? Vážně, jako bych neměla kus sebe. A teprve teď byla kompletní. +nemůže se na něj vynadívat, jakoby si musela každý kousek jeho těla překontrolovat a znovu uložit do paměti.+ a mám chuť na míchaná vajíčka a horkou čokoládu. +sdělí mu přání a pak ze sebe stáhne triko.+ tak pane můj, sprcha +uculí se, a už nevypadá tak na umření jak včera.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 28 lis 2019 23:08

Rozhodně musíš. +přikývne neústupně+ Hmm, dobře. +zamračí se trochu, když přizná, že ji ruka bolí+ Určitě se to spraví. +ujistí ji a i sám sebe+ Moc rád. +usměje se, když ho požádá jestli jí umyje vlasy+ Tak tohle prozatím sundáme. +začne jí opatrně odepínat ortézu, odloží ho stranou a pak ji zvedne a do sprchy ji odnese. +pustí vodu a celou ji pečlivě omyje, hladí ji celé tělo a když jemně přejede přes břicho, podívá se jí do očí a nemůže si pomoct a musí se usmát.+ Asi tomu pořád nemůžu uvěřit...+přizná a potřese hlavou+ Tak otočit, teď vlasy. +zvedne koutek spokojeně, když ho poslechne. Skloní se k ní, shrne jí vlasy dozadu na záda a tváří se otře o její tvář+ Celkem se mi líbí, když děláš, co řeknu. +zapřede jí do ucha a špičkou jazyka přejede přes citlivé místečko za uchem; pak se narovná a jakoby nic jí důkladně našamponjue a pak opláchne vlasy. Přitiskne se k ní zezadu, jednu ruku položí na její břicho a druhou vystoupá vzhůru, na její krk a jemně, ale důrazně si natočí její tvář k sobě+ Chyběla jsi mi tak moc, až jsem málem přišel o rozum. +zavrčí hluboce a okousne jí hranu čelisti+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 lis 2019 22:05

+Ví, že mu dělá moc dobře, když se o ní může starat. A tak mu dobrovolně pomáhá, ale snad se to nezvrtne v maniakální péči. I když, na to nošení se by si zvykla prostě vždycky, protože tohle na něm miluje a vždycky ji tím úplně dostal.+ to bys asi měl, když jsi ho slyšel +usměje se a nechá se opečovávat, a dotek těch skvělých silných rukou ji prostě vzrušuje. Nemůže si pomoct, už je to opravdu dlouho. Přesto znovu poslechne a nechá si smyt vlasy.+ moc si na to poslouchání ale raději nezvykej, +odpoví mu se smíchem,+ i když miluju když jsi autoritativní v těch správných chvílích. Tvoje odměny jsou totiž nenahraditelné. +dech se jí zadrhne v hrdle, když přejede To místo, zachvěje se, a přitiskne se k němu zády blíž, poslušně zakláněje hlavu.+ Gabrieli, +kňourne, protože to dělá schválně,+ prosím, netrap mě +zavrtí mu zadečkem v klíně, který taky není dávno v klidu+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 29 lis 2019 23:45

To je asi fakt. +zvlní mu rty úsměv, který může na kůži skoro cítit, když ji políbí na rameno+ Hmm, já si ale vůbec nechci zvykat. +mroukne a rukou, kterou měl položenou na jejím břiše, sklouzne níž, až do jejího klína. Chvilku ji promyšleně dráždí a laská, ale pak přestane, i když ruku nechá, kde je+ Miluju ten tvůj oheň, když mi odmlouváš a vrčíš na mě. +zkousne jí lalůček a trochu zatáhne+ Ano, lásko? Já tě trápím? +zapřede a jedním prstem vklouzne do ní, ale znovu přestane a zvedne koutek v úsměvu, když se mu natlačí zadkem do klína+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 30 lis 2019 13:05

V tom případě je všechno v nejlepším pořádku, +zasténá spokojeně a pak když mučivě přestane, trochu na něj zavrčí.+ Ty jsi ukrutánsky krutý alfa, +zatne mu nehty do stehna, a přejede dlaní po linii zadku, stiskne.+ Chci tě v sobě, teď hned, okamžitě. +Jak má zakloněnou hlavu, opřenou jen o rameno, kousne ho zákeřně do jemné kůže krku, vsaje vodu z jeho kůže a pak se otočí, celá v jeho náručí a se zvednutým obočím se koukne dolů, kde se mezi jejich těly tyčí připravený v celé své kráse.+ Vůbec nechápu, na co čekáš. +Olízne mu bradavku a zkousne.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 30 lis 2019 20:08

To jsem. +souhlasí pobaveně+ Hmm, tak nedočkavá. +protáhne a přivře oči když ho kousne; jak se mu otočí v náručí, sjede jí rukama po zádech až na zadek, sevře to pevné maso v dlaních a zvedne ji, jakoby nic nevážila. Zády ji přitiskne na stěnu sprchového koutu a jediným pohybem je najednou hluboko v ní. Na okamžik strne a jen se jí dívá do očí, drží ji pevně a tak, aby ona nijak nemusela namáhat zraněnou ruku a pak si ji začne brát; nejdřív pomalu, ale příliš dlouho to bylo i na něj a on rozhodně není svatý. Přiráží stále rychleji, jednou rukou sevře ňadro a nehtem zavadí o bradavku. Skloní se k ní a stejně nekompromisně jako si přivlastňuje její tělo, si v polibku přivlastní i její ústa a líbí ji, až mají oba trochu nateklé a rozbolavělé rty+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 30 lis 2019 21:06

Hmmmm to já jsem, odjakživa.+pevně ho obejme nohama kolem pasu. Zasténání se odrazí od kachličkových stěn. Vůbec mu neubírá zásluhy, je celá v jeho moci. Pohled do očí je to nejlepší afrodiziakum. Zdravou ruku má v jeho mokrých vlasech. Zatáhne ho za ně, sevře ho v sobě víc. Dychtivě, hladově, mu polibky vrací, až má rty celá napuchlá, rozbolavělá, citlivá.+Lásko... +Vydechne, v prvních náznacích blížící se exploze orgasmu.+ Achhh +sténá víc a rychleji, trhaněji, naléhavěji,...+ já... už.... ty.... ach.... ááách, Gabrieli! +Zakřičí, a už tomu nedokáže víc odolávat. Poddá se uvolnění. Celá se mu roztřese v náručí a svírá se víc a víc. A pak ji celou vyplní. Je šťastná.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 30 lis 2019 23:55

+přestane dobývat její rty, ale o to intenzivněji si bere její tělo. Sklouzne jí rty přes hranu čelisti na krk a když ho zatáhne za vlasy, tlumeně jí zavrčí do kůže a kousne ji, ne bolestivě, ale rozhodně to cítí. Sám má co dělat, aby se ovládl, ale chce, aby Syr byla první. A když pak vykřikne jeho jméno a roztřese se mu v náručí, nedokáže to už kontrolovat a s několika posledními tvrdými přírazy se udělá taky. Zprudka oddechuje, znovu začíná vnímat i své okolí, vodu tříštící se o jejich těla... Pořád ji tiskne ke zdi a vtiskne jí polibek na krk, kde ji kousl a pak ji pomalu, dlouze políbí+ Miluju tě, moje vlčice. +vydechne jí do rtů a usměje se+ Takže desert máme za sebou. Teď snídaně. Oběd. Svačina. Nebo prostě jídlo. +uculí se pobaveně a až teď z ní vyklouzne a pomalu ji postaví na zem. Vypne vodu, vezme osušku a zabalí ji do ní, načež ji znovu zvedne a odnese do ložnice.+ Tak jo, co si chceš obléct? +zeptá se a koukne na ni, v očích mu zajiskří smích+ Vidíš, dokonce se zeptám, co chceš ty a prostě ti neoblíknu, co mi přijde pod ruku. +zatváří se poněkud blazeovaně, ale koutky mu trochu cuknou+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 pro 2019 06:58

+drží se ho jako majáku v bouři, je její skála, pevný bod, který tu prostě vždycky bude. Voda z nich odplavila všechno to špatné a zbyli zase jeno oni dva. Vlastně ne dva. Teď už tři. Syr se usmívá jak blázínek. Na těle cítí značky po jejich malém dobrodružství a je ráda, že jsou zase na svých místech. Otlaky na kůži zadku, kousnutí na krku... tak hrozně moc jí chyběly.+ mmmm já tebe miluji. Moc dobrý dezert, možná si po snídani přidám. Dlouho jsem sladký neměla. +kousne ho lehce do rtu a postaví se na zem. Nohy trochu jako ze želatiny. Naštěstí nemusí stát dlouho a už se zabalená nese do ložnice. Cestou jí zaručí v žaludku a když vidí jak se Gabriel zatváří, je to moc pěkný.+ To je od Vás tak šlechetné můj pane a vládce. Když mi podáš tepláky, tvoje triko a chlupaté ponožky, budu spokojená. A pak si povzdechne, protože zase nasadí tu děsnou protézu. Ale už jim to začíná jít. Kalhotky a ponožky zvládne i s jednou rukou a se zbytkem jí pomůže.+ Tak a teď vlasy, zlato. +zvedne koutky v úsměvu.+ přála bych si francouzský cop. +Ano, trochu si ho dobírá, ale za výraz lehké paniky v jeho očích to stojí.+ Dělám si z tebe trochu srandu, promiň. +Slituje se a pohladí ho po břiše, protože na sebe zrovna taky navlíká triko. Nechá si rozčesat vlasy a obyčejný culík bohatě stačí.+
Okey, jsem připravená jít mezi vlky, mám ukrutný hlad a potřebuju tak hektolitr kávy. +Proplete prsty zdravé ruky s jeho a má odhodlaný výraz.+ Včera jsme jim dali zabrat, měli bychom to nějak.... spravit. +popřemýšlí.+ Myslíš.... +zarazí se najednou.+ budou to taky vědět, jako už? Taky Little G. uslyší? +zastaví se v kroku a přemýšlí, jestli by jí to vadilo nebo ne. Dojde k závěru, že asi ne.+ Nemůžu teď přijmout žádnou výzvu. +Podívá se na něj trochu zoufale. Má rovnou dvě zásadní indispozice a moc doufá, že to je nějak ošéfované pravidly, které ještě nezná.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti