Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude
Jasmine Clarvik píše:Ááááhh... Lugaru. +zopakuje po ní trošku lámaně, ale nadšeně, že to zvládla+ A když se s tím rodí můžou někoho nakazit nebo je to pouze v rámci genů? +zajímá se jak je tenhle druh vlků nakažlivý o nebezpečnosti nediskutuje, je jí jasné že to jsou nebezpeční všichni+ Tak to rozhodně... i když osobně bych si dvakrát rozmyslela jestli bych do toho šla, zejména když je tak vysoké riziko srsti v dárkovém balení. +kroutí nad tím zamyšleně hlavou+ Kolik procent populace zhruba tvoří dlaci? Ví se to nebo většina z nich tají, samozřejmě z pochopitelných důvodů, tím kým jsou? +zajímá se jak se to má s jejich společnosti a kontaktem s dlaky+ Já... no ano... jsem trochu unavená. +přizná se a tiše se zasměje, když vidí jak se na ní dívá překvapeně+ Byl to dlouhý a vyčerpávající večer. +pokrčí trošku omluvně rameny+ No to jsou správný otázky. +musí se nad nimi chvíli zamyslet, přeci jen pila trošku víc než je zvyklá s ohledem k tomu, že vlastně vůbec skoro nepije+ Přemístila jsem se sem. +odpoví na první dotaz a dopije skleničku+ A měla bych se přemístit zpátky pokud se mi nepovede skončit uprostřed moře nebo podpálit ulici, tak bych to snad mohla zvládnout. +pokrčí zlehka zamyšleně rameny skutečně doufajíc, že přenos dobře dopadne+ Další nápad pro tvého šéfa... když ne taxík až domů tak alespoň by mohl zřídit hotel na jednu noc. By si člověk nemusel dělat starosti s tím jestli po takovém večeru dorazí domů v celku. +zazubí se na ní vesele+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník