Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 25 bře 2013 20:18

+když mu na to odpoví, tak se mu tvář roztáhne do širokýho úsměvu+ Super. +zazubí se na ni+ Ty jsi prostě parádní, víš to? +veze si před sebe svůj talíř s lívancema a na vidličku nabodne jednu hezkou jahodu+ Na, dostaneš jahodu za odměnu. +natáhne k ní ruku s vidličkou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2013 22:19

To teda jsem. +zazubí se+ A ty taky nejsi úplně marnej. +otevře pusu na jahodu a uculí se+ Ale slib mi, že když ti bude něco vadit, tak to řekneš, jo? Nechci se pak rozcházet kvůli pitomině, kterou můžem klíďo vyřešit. +koukne na něj s úsměvem+ A odpustím ti v podstatě cokoliv, akorát nechci, abys spal s jinejma lidma, a taky by mi udělalo docela radost, kdybys nezabíjel lidi a nedělal nějaký extra sebedestrukční kraviny jako píchat si háčko. +vykládá mezi soustama a culí se na něj u toho, i když srandu si dělá jen částečně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2013 22:28

+přikývne s plnou pusou lívanců+ Dobře. Já taky nechci, abys s někým spala a dělala takovýhle věci jak jsi říkala. A taky mám... +zašklebí se, jak se mu o tom těžko mluví+ Mám trochu obavy ohledně toho tvýho bývalýho přítele. +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2013 22:44

Tak jo, nebudu. +usměje se na něj, ovšem pak jí úsměv poněkud zmizí z tváře+ To nemusíš. +chytne ho za ruku a opatrně na něj kouká, co mu proboha Angie nakecala+ Vážně, nic se ti nestane, slibuju. +pohladí ho palcem po dlani+ Já nikomu nedovolím, aby ti ublížil. +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2013 22:55

Já vím, já ti věřím, jenom... bych rád věděl, kdo to je. Co je zač a tak, víš. +nakonec zavrtí hlavou a mávne rukou+ Ne, kašli na to, nemusíš mi to říkat, když nechceš. +usměje se na ni, dá jí pusu na ruku a začne do sebe zase nacpávat ty lívance a nic nenaznačuje, že by se tím ještě trápil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2013 23:39

+je z toho trochu překvapená, ale nic neříká, protože se o tom nechce moc bavit takhle v jídelně, ale když dojedí a zaplatí a sednou do auta, tak na Byrona ze strany koukne+ To není, že bych o tom s tebou nechtěla mluvit. +začne+ Ty... jsi mi řekl, že o tom nechceš nic slyšet, tak jsem... to tak nechala. +položí mu ruku na stehno, když vyjedou+ Nenapadlo mě, že bys chtěl, vlastně co bys chtěl slyšet? +koukne na něj tázavě+ Přišlo mi, jako by na začátku a na konci šlo o dva různý lidi. +zavzpomíná+ Když jsem ho potkala... víš, Angie odvezl její táta do New Yorku a já jsem zůstala sama v Paříži, bylo mi osmnáct, a o životě jsem věděla prd. A on se o mě postaral, byl na mě hodnej, ukázal mi svět. Bylo hrozně snadný se do něj zamilovat. +pousměje se trošku+ A když jsem zjistila, co dělá, tak už bylo pozdě. +pokrčí rameny+ Co bys chtěl vědět? +koukne na něj, co by ho zajímalo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 bře 2013 00:00

+zatáhne tu snídani a jde s ní do auta, vyjednou a on ji poslouchá, kouká spíš před sebe+ Já vím, nechtěl, ale... už jaksi chci. +omluvně se na ni usměje+ Totiž... mám to nějaký zmatený. +potřese hlavou+ Ty jsi s ním byla... šest sedm let? A byla jsi jeho... učedník, abych citoval jedi? A on byl něco jako mafián?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2013 00:41

Tak dobře +usměje se na něj a lehce ho pohladí po noze+ Pět let. A kousek. +upřesní mu to+ První dva roky byly krásný, pořád jsme něco podnikali... a zbylý tři byly napůl že jsem neměla kam jít a napůl že jsem pořád doufala, že to bude zase dobrý. Někdy mi přišlo, že je možná maniodepresivní, nebo bipolární, občas byl hrozně milej a bylo to skoro jako dřív, a pak měl takový... záchvaty, třeba celý týdny. Někdy jsem se ho fakt bála, v takovejch dnech byl schopnej úplně všeho. +obejme se rukama, jako by jí bylo trochu chladno+ Myslíš jako jeho padawan jo? +uculí se trošku+ Ne, takto nebylo. Hodně mě toho naučil, to jo. Třeba docela slušně střílet, nebo základy sebeobrany, ale nikdy jsem se toho jeho... byznysu neúčastnila. Jezdila jsem s ním kam jezdil on, občas míval kšefty v různejch zemích, a pak jsem pro něj dělala nějaký papírování a nebo počítačový sledování, vyhledávání informací. Ale nikdy jsem nechodila do akce. Teda... jenom jednou. +polkne trochu, a poněkud zachmuřeně sleduje ubíhající cestu+ Mafián bych úplně neřekla, ti to dělají pro vlastní moc a peníze. Jadovi nikdy nešlo o jeho postavení nebo prestiž, nemstil se z osobních důvodů. Prostě za ním chodili lidi, kteří něco potřebovali, zbavit se nepohodlnýho rodinnýho příslušníka, zatlačit na dlužníky, umlčet svědky, něco získat nebo naopak prodat, a on to zařídil. Se vším, co k tomu patřilo, a maximálně diskrétně. Proto mi taky trvalo tak dlouho mu na to přijít. +ušklíbne se trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 bře 2013 01:29

+po očku na ni kouká, když mu to vypráví, ale pozorně ji poslouchá, asi uprostřed ji chytne za ruku+ Pojď ke mě. +jednou rukou ji obejme, když skončí+ Musel to bejt pěkněj parchant. Doufám, že ti neprovedl něco hnusnnýho. +koukne na ni+ Jinak bych si to s ním vyřídil. +a myslí to smrtelně vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2013 02:14

+vděčně se ho chytne za ruku a usměje se na něj+ Né, on mě nikdy nebil. Vlastně si myslím, že mě fakt měl svým obsesivním majetnickým způsobem rád. +pokrčí rameny+ On byl prostě takovej, trochu teatrální, pěkně cholerickej a občas pěkně nebezpečnej... a někdy vážně báječnej. +kouká před sebe na silnici, a pak najednou koukne po straně na Byrona a stiskne mu ruku+ Prosím tě zastav na chvilku. +poprosí ho zničehonic, a když zastaví auto u krajnice, přeleze řadící páku, vyleze mu na klín a obejme ho tak pevně, jak může, schová si mu obličej do krku a chvilku ho jen drží+ Byrone, já jsem udělala takovou pitomost. +zamumlá mu do kůže a drží se ho jako klíště+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner