od Victoria » 26 bře 2013 00:41
Tak dobře +usměje se na něj a lehce ho pohladí po noze+ Pět let. A kousek. +upřesní mu to+ První dva roky byly krásný, pořád jsme něco podnikali... a zbylý tři byly napůl že jsem neměla kam jít a napůl že jsem pořád doufala, že to bude zase dobrý. Někdy mi přišlo, že je možná maniodepresivní, nebo bipolární, občas byl hrozně milej a bylo to skoro jako dřív, a pak měl takový... záchvaty, třeba celý týdny. Někdy jsem se ho fakt bála, v takovejch dnech byl schopnej úplně všeho. +obejme se rukama, jako by jí bylo trochu chladno+ Myslíš jako jeho padawan jo? +uculí se trošku+ Ne, takto nebylo. Hodně mě toho naučil, to jo. Třeba docela slušně střílet, nebo základy sebeobrany, ale nikdy jsem se toho jeho... byznysu neúčastnila. Jezdila jsem s ním kam jezdil on, občas míval kšefty v různejch zemích, a pak jsem pro něj dělala nějaký papírování a nebo počítačový sledování, vyhledávání informací. Ale nikdy jsem nechodila do akce. Teda... jenom jednou. +polkne trochu, a poněkud zachmuřeně sleduje ubíhající cestu+ Mafián bych úplně neřekla, ti to dělají pro vlastní moc a peníze. Jadovi nikdy nešlo o jeho postavení nebo prestiž, nemstil se z osobních důvodů. Prostě za ním chodili lidi, kteří něco potřebovali, zbavit se nepohodlnýho rodinnýho příslušníka, zatlačit na dlužníky, umlčet svědky, něco získat nebo naopak prodat, a on to zařídil. Se vším, co k tomu patřilo, a maximálně diskrétně. Proto mi taky trvalo tak dlouho mu na to přijít. +ušklíbne se trochu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.