Spoločenská miestnosť

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Spoločenská miestnosť

Příspěvekod André Bourson » ned lis 14, 2010 12:20 am

To jsem rád +řekne upřímně a neunikne mu její odhodlanost, přesto je pořád opatrný+ Velice nerad bych se v tobě zklamal. Ale... věřím ti +konečně si ji přitáhne k sobě+ Žárlím. Vadí to? +pošeptá jí do vlasů+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Memory » ned lis 14, 2010 1:37 am

Nechá sa pritiahnuť, no potom sa trošičku odtiahne, aby naňho lepšie videla. "Ako presne to myslíš, že sa vo mne nechceš sklamať?" nikdy sa totiž nebavili o vážnosti ich vzťahu.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » ned lis 14, 2010 11:05 am

+chvilku jí zkoumavě hledí do tváře+ Už jsem ti řekl, že se mi líbíš a mám tě rád. Je mi s tebou moc dobře a proto bych rád zjistil, jestli jsi ta pravá, kterou už tak dlouho hledám. Potřebuji však mít jistotu, že ti mohu důvěřovat a spolehnout se na tebe +přejede jí hánkami:) po tváři+ Samozřejmě v případě, že ti taky záleží na vztahu se mnou +usměje se+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod Memory » ned lis 14, 2010 12:39 pm

Chvíľu ho bez slova skúmavo pozoruje. "Vieš André, mám ťa rada....ale....láska to nie je...a ja sa bojím, že sa to ani na lásku nikdy nezmení." sklopí zrak. Nevie, ako na tobAndré zareaguje a trochu sa tej reakcie bojí, ale nerada by nahovárala niečo sebe a ešte horšie...jemu.
Memory
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » ned lis 14, 2010 12:49 pm

+pozorně ji vyslechne a pak trochu zklamaně promluví+ Respektuji tě. Díky, žes mi to řekla tak upřímně a naštěstí dřív, než mé přátelství s tebou přerostlo v lásku. Další zklamání bych snášel docela těžko +pousměje se+ Jistě jsi unavená po tak náročném večeru. Půjdu, aby sis mohla odpočinout. Dobrou noc +políbí jí ruku a odejde pryč+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod Memory » ned lis 14, 2010 1:07 pm

Po jeho odchode sa presunie na gauč a schúli sa tam do klbka. Cíti sa strašne, aj keď je presvedčená o tom, že spravila správnu vec. Pritiahne si k sebe vankúš a zaborí doňho tvár. Jej tichučké vzlyky naplnia miestnosť.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned lis 14, 2010 4:40 pm

+Vojde dnu. Prekvapí ho, keď nájde sestru vzlykať do vankúša. Sadne si vedľa nej a prstami jej prehrabne vlasy. Počká kým naňho pozrie uslzenými očami.+ Mery, čo sa stalo? +opýta sa potichu.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Memory » ned lis 14, 2010 4:45 pm

Len zavrtí hlavou a tvár opäť schová do vankúša. "Nechcem o tom hovoriť." zamumle do látky, takže ťažko povedať, či jej Kris vôbec rozumie. Rada by sa mu vyžalovala, ale to ona nerobí, nie v takomto stave. Navyše si za to všetko môže sama...
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned lis 14, 2010 4:50 pm

+Nesúhlasne pokrúti hlavou. Je mu však jasné, že z nej nič nedostane, kým nebude sama chcieť, aspoň podobrotky. Vypáči jej vankúš z rúk a aj keď sa trochu bráni, tak si ju k sebe privinie.+ Nevydarila sa ti oslava? +Skúsi to z nej dostať inak, ale keď zas len zavrtí hlavou a je ticho, vzdá to.+ Ach Memory, čo mám s tebou robiť, keď mi nič nechceš povedať. +Položí si bradu na temeno jej hlavy a nečujne si povzdychne, zdá sa, že majú obaja problémov vyše hlavy.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Memory » ned lis 14, 2010 5:05 pm

Spočiatku by najradšej bola sama, ale napokon je rada, že je Kris pri nej. Ticho sedí v jeho náručí a všetko si ešte raz premieta v hlave. "Som rada, že si tu, Kris." šepne takmer neučujne. "Bol to náročný deň, pôjdem spať. Porozprávať sa môžeme ráno." vymaní sa po chvíli z jeho objatia, vstane z gauča a poberie sa ku dverám. Než nimi prejde, ešte sa tak napoly otočí. "Budem potrebovať novú kuchyňu, tak do tej doby si tam radšej jedlo nepripravuj." než sa Kris začne vypytovať na dôvod, vyparí sa z miestnosti a poberie sa do svojej izby.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house